!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Gillete ή BIC ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Gillete ή BIC ?
έχοντας δοκιμάσει τις πλάνες προσώπου της βιγκ νόμιζα οτι τα φιουσιον της ζιλέτε απλά είναι απο το μέλλον. Τυχαία δοκίμασα τα χτρεμε3 μίας χρήσης της γουλκινσον, πολυ φθηνά, ίσως πιο καλά απο το φιούσιον.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
δώσε κι'αυτό να θυμηθούν τα οφέλη της χορτοφαγίαςΜαυροβασίλης έγραψε: 17 Ιαν 2019, 18:44 εννοείται είχα σπαμμάρει προ ημερών την καθυστεριά στο λιμπγκασμ
https://mobile.twitter.com/peta/status/ ... 1315997696
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν είδα το βίντεο αλλά μετά από μακρόχρονη εμπειρία και δοκιμές κατέληξα στην Gillete.
Η BIC ας μείνει στα στυλό και τους αναπτήρες.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Dwarven Blacksmith
Τι είμαστε για να ξυριζομαστε με μπικ, Ρώσοι πράκτορες;
Ζιλέτ χωρίς κινητή κεφαλή , αν δω το βίντεο ίσως προτιμήσω τα τσεκούρια της μπικ.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ανικάνος, μανταλάκιας ντετέκτιντ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Οι Gillοtteς της ΝΤΠ μοιράζουν πόνο. Αλλά και πάλι όχι τόσο πόνο οσο τα bic
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
εργαλείο ξυλουργικής ειναι το βιγ, πλάκα έχει να προσπαθείς να μην κοπείς, αλλά με τα άλλα δεν μπορείς και να θες, σαν να είναι για πραγματικούς άντρες τα μπίκ, μέσα στο αίμα κλπ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιαν 2019, 00:02 Τι είμαστε για να ξυριζομαστε με μπικ, Ρώσοι πράκτορες;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Yochanan έγραψε: 18 Ιαν 2019, 00:09 Οι Gillοtteς της ΝΤΠ μοιράζουν πόνο. Αλλά και πάλι όχι τόσο πόνο οσο τα bic
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
εγω έχω ξεθαρρέψει γιατί βρήκα τα γιουλκινσον και δεν ντρέπομαι που έχω ζιλέτε πλέον.Yochanan έγραψε: 18 Ιαν 2019, 00:09 Οι Gillοtteς της ΝΤΠ μοιράζουν πόνο. Αλλά και πάλι όχι τόσο πόνο οσο τα bic
Να προσθέσω κι εγώ ότι παρόλο που είμαι αντικαπιταλιστής, Η μπικ είναι σεβαστή εταιρεία γιατί παράγει αγαθά πραγματικά χρήσιμα και λειτουργικά που προωθούν τον ανθρώπινο πολιτισμό και δεν τον καταστρέφουν. Στυλό, καλσόν, ξυραφάκια.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Ιαν 2019, 18:45-71 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 18:27 Για να απαντήσω στο θέμα όμως,αγόραζα μπικ όταν ξυριζόμουν γιατί αρκετά παράγονται στην Ελλάδα.Τα ζιλέτ δεν τα θέλω γιατί μισώ την πολυεθνική που ανήκουν για δικούς μου προσωπικούς λόγους.Επομένως μπικ.![]()
Ωστόσο δεν μπαίνω σε τέτοιες αστικές λογικές. Στα παπάρια μας κι αν κλείσει ξαφνικά.
Χρησιμοποιώ πάντως το φιούζον
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
το έχει ο αδερφός μου.Χαοτικός έγραψε: 18 Ιαν 2019, 00:14Να προσθέσω κι εγώ ότι παρόλο που είμαι αντικαπιταλιστής, Η μπικ είναι σεβαστή εταιρεία γιατί παράγει αγαθά πραγματικά χρήσιμα και λειτουργικά που προωθούν τον ανθρώπινο πολιτισμό και δεν τον καταστρέφουν. Στυλό, καλσόν, ξυραφάκια.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Ιαν 2019, 18:45-71 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 18:27 Για να απαντήσω στο θέμα όμως,αγόραζα μπικ όταν ξυριζόμουν γιατί αρκετά παράγονται στην Ελλάδα.Τα ζιλέτ δεν τα θέλω γιατί μισώ την πολυεθνική που ανήκουν για δικούς μου προσωπικούς λόγους.Επομένως μπικ.![]()
Ωστόσο δεν μπαίνω σε τέτοιες αστικές λογικές. Στα παπάρια μας κι αν κλείσει ξαφνικά.
Χρησιμοποιώ πάντως το φιούζονήθελα να το δοκιμάσω όταν άκουσα γι αυτό και τελικά είναι έτσι όπως τα λένε. Τεχνολογία οι πούστηδοι! Γαμάτο ξύρισμα και άνετο. Το προτείνω σε όλες.
![]()
είναι πολύ καλό.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein