!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Gillete ή BIC ?

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Gillete ή BIC ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

έχοντας δοκιμάσει τις πλάνες προσώπου της βιγκ νόμιζα οτι τα φιουσιον της ζιλέτε απλά είναι απο το μέλλον. Τυχαία δοκίμασα τα χτρεμε3 μίας χρήσης της γουλκινσον, πολυ φθηνά, ίσως πιο καλά απο το φιούσιον.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Μαυροβασίλης έγραψε: 17 Ιαν 2019, 18:44 εννοείται είχα σπαμμάρει προ ημερών την καθυστεριά στο λιμπγκασμ
δώσε κι'αυτό να θυμηθούν τα οφέλη της χορτοφαγίας

https://mobile.twitter.com/peta/status/ ... 1315997696
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

enterprise-psi έγραψε: 17 Ιαν 2019, 18:31 Πολύ ωραία διαφήμιση, συνεχίζω με Gillete .
Δεν είδα το βίντεο αλλά μετά από μακρόχρονη εμπειρία και δοκιμές κατέληξα στην Gillete.
Η BIC ας μείνει στα στυλό και τους αναπτήρες.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Τι είμαστε για να ξυριζομαστε με μπικ, Ρώσοι πράκτορες;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Ζιλέτ χωρίς κινητή κεφαλή , αν δω το βίντεο ίσως προτιμήσω τα τσεκούρια της μπικ.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

wooded glade έγραψε: 17 Ιαν 2019, 18:22 Όποιος του αρέσει η αιμοραγία και το χαράκωμα, με BIC.
Ανικάνος, μανταλάκιας ντετέκτιντ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Οι Gillοtteς της ΝΤΠ μοιράζουν πόνο. Αλλά και πάλι όχι τόσο πόνο οσο τα bic
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
enaon

Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιαν 2019, 00:02 Τι είμαστε για να ξυριζομαστε με μπικ, Ρώσοι πράκτορες;
εργαλείο ξυλουργικής ειναι το βιγ, πλάκα έχει να προσπαθείς να μην κοπείς, αλλά με τα άλλα δεν μπορείς και να θες, σαν να είναι για πραγματικούς άντρες τα μπίκ, μέσα στο αίμα κλπ.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Yochanan έγραψε: 18 Ιαν 2019, 00:09 Οι Gillοtteς της ΝΤΠ μοιράζουν πόνο. Αλλά και πάλι όχι τόσο πόνο οσο τα bic
:smt005:
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
enaon

Yochanan έγραψε: 18 Ιαν 2019, 00:09 Οι Gillοtteς της ΝΤΠ μοιράζουν πόνο. Αλλά και πάλι όχι τόσο πόνο οσο τα bic
εγω έχω ξεθαρρέψει γιατί βρήκα τα γιουλκινσον και δεν ντρέπομαι που έχω ζιλέτε πλέον.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Ιαν 2019, 18:45
-71 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 18:27 Για να απαντήσω στο θέμα όμως,αγόραζα μπικ όταν ξυριζόμουν γιατί αρκετά παράγονται στην Ελλάδα.Τα ζιλέτ δεν τα θέλω γιατί μισώ την πολυεθνική που ανήκουν για δικούς μου προσωπικούς λόγους.Επομένως μπικ.
:+1:
Να προσθέσω κι εγώ ότι παρόλο που είμαι αντικαπιταλιστής, Η μπικ είναι σεβαστή εταιρεία γιατί παράγει αγαθά πραγματικά χρήσιμα και λειτουργικά που προωθούν τον ανθρώπινο πολιτισμό και δεν τον καταστρέφουν. Στυλό, καλσόν, ξυραφάκια.

Ωστόσο δεν μπαίνω σε τέτοιες αστικές λογικές. Στα παπάρια μας κι αν κλείσει ξαφνικά.
Χρησιμοποιώ πάντως το φιούζον :102: ήθελα να το δοκιμάσω όταν άκουσα γι αυτό και τελικά είναι έτσι όπως τα λένε. Τεχνολογία οι πούστηδοι! Γαμάτο ξύρισμα και άνετο. Το προτείνω σε όλες. :g030:
Άβαταρ μέλους
enaon

Χαοτικός έγραψε: 18 Ιαν 2019, 00:07
wooded glade έγραψε: 17 Ιαν 2019, 18:22 Όποιος του αρέσει η αιμοραγία και το χαράκωμα, με BIC.
Ανικάνος, μανταλάκιας ντετέκτιντ.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

:D
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Χαοτικός έγραψε: 18 Ιαν 2019, 00:14
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Ιαν 2019, 18:45
-71 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 18:27 Για να απαντήσω στο θέμα όμως,αγόραζα μπικ όταν ξυριζόμουν γιατί αρκετά παράγονται στην Ελλάδα.Τα ζιλέτ δεν τα θέλω γιατί μισώ την πολυεθνική που ανήκουν για δικούς μου προσωπικούς λόγους.Επομένως μπικ.
:+1:
Να προσθέσω κι εγώ ότι παρόλο που είμαι αντικαπιταλιστής, Η μπικ είναι σεβαστή εταιρεία γιατί παράγει αγαθά πραγματικά χρήσιμα και λειτουργικά που προωθούν τον ανθρώπινο πολιτισμό και δεν τον καταστρέφουν. Στυλό, καλσόν, ξυραφάκια.

Ωστόσο δεν μπαίνω σε τέτοιες αστικές λογικές. Στα παπάρια μας κι αν κλείσει ξαφνικά.
Χρησιμοποιώ πάντως το φιούζον :102: ήθελα να το δοκιμάσω όταν άκουσα γι αυτό και τελικά είναι έτσι όπως τα λένε. Τεχνολογία οι πούστηδοι! Γαμάτο ξύρισμα και άνετο. Το προτείνω σε όλες. :g030:
το έχει ο αδερφός μου.
είναι πολύ καλό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”