Τρελαίνομαι για τραχανά, και με τριμμένη φέτα μέσα. Για πρωινό είναι τέλειος.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2025, 17:39 Κατά τη γνώμη μου, και επειδή έχω ζήσει με τέτοιο άνθρωπο, όσοι τρίβουν φέτα στα μακαρόνια στην πραγματικότητα θέλουν να φάνε τραχανά αλλά ντρέπονται να τον ζητήσουν![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλύτερο τυρί για τρίψιμο.
- Communio Sancta
Re: Καλύτερο τυρί για τρίψιμο.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Communio Sancta
Όταν πάμε για λουτρά στα Μέθανα τέτοια θα τρώμε.Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2025, 17:40Ξέμεινε από παραθερισμο σε παραλιο άστρος και βραχατιCommunio Sancta έγραψε: 23 Μαρ 2025, 17:30Ω, ρε φίλε, νεοσύλλεκτος στον ΚΕΝ Κορίνθου είσαι;Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2025, 17:26 Ρετζανο, πεκο, αρσενικό, γρανα με αυτή τη σειρά
Και επειδή είμαι καραμπαμπας ολκής θέλω και ρεγκατο και μετα φούρνο.![]()
![]()
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Communio Sancta έγραψε: 23 Μαρ 2025, 17:42Όταν πάμε για λουτρά στα Μέθανα τέτοια θα τρώμε.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Μια χαρά είναι η φέτα στη μακαρονάδα, είτε είναι κατσαρόλας είτε φούρνου.
Μόνον με ό,τι έχει να κάνει με αυγά δεν μου αρέσει πχ κανονική καρμπονάρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Communio Sancta
Θα μας γράψει ο γιατρός λουτρά, και θα είμαστε παρεάκι, να το κανονίσουμε, θα παίζουμε το βράδυ κολτσίνα και θα τρώμε τοστ ανάμεικτο. Εγώ το έχω ανάγκη, χτες τελείωσε μια περίοδος υπερφόρτωσης υποχρεώσεων, και είμαι τέρμα, έχω καεί από τον Γενάρη. Πάμε για μπολωναίζ, αδερφές μου, μπολωναίζ.Saturn έγραψε: 23 Μαρ 2025, 17:43![]()
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Eθνικοκοινωνιστης
μπορει να θελουν να φανε και μιλφειγΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2025, 17:39 Κατά τη γνώμη μου, και επειδή έχω ζήσει με τέτοιο άνθρωπο, όσοι τρίβουν φέτα στα μακαρόνια στην πραγματικότητα θέλουν να φάνε τραχανά αλλά ντρέπονται να τον ζητήσουν![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Communio Sancta έγραψε: 23 Μαρ 2025, 17:37Μάλλον είμαι ψυχανώμαλος, γιατί μου αρέσει η φέτα στη μακαρονάδα τριμμένη.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 23 Μαρ 2025, 17:25Κάτι κίτρινο πάντως. Μόνο ένας ψυχανώμαλος θα έτριβε άσπρο τυρί.Communio Sancta έγραψε: 23 Μαρ 2025, 17:12 Πάμε, τα γούστα σας: Παρμεζάνα, Grana, Κεφαλοτύρι, Πεκορίνο; Υπάρχουν κι εναλλακτικές για τα μακαρόνια, τριμμένη φέτα, μυζήθρα. Ή άλλο φρέσκο άσπρο τυρί. Ακούω, καταγραφή.
![]()
κάτι πήρε το αυτί μου κάποτε οτι είχαν ξεχαστεί για ώρα κάτι τουρίστες ιστιοπλόοι, όλη νύχτα μάλλον, τσιτσίδι στην "φρι" λιμνούλα με breezer ανα χείρας, τελευταία φορά δεν παίρνω όρκο ποιός τους είδε, δεν ξέρω αν θα έχει και αρχαιολιθικό ενδιαφέρον η υπόθεσηCommunio Sancta έγραψε: 23 Μαρ 2025, 17:51Θα μας γράψει ο γιατρός λουτρά, και θα είμαστε παρεάκι, να το κανονίσουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 23 Μαρ 2025, 17:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Communio Sancta
Σε αυτά τα πιάτα πάστας παίζει ρόλο και το ζυμαρικό. Επειδή τα υλικά είναι λίγα, θέλει και ζυμαρικό με δική του ωραία γεύση. Τώρα, αν φορτώνεις το πιάτο με χίλια υλικά, ΟΚ, αλλά στην carbonara, π.χ., θέλεις καλό πράμα. Επίσης παίζει ρόλο να τρως υγρή ή ξηρή πάστα, εσύ εννοείς ότι δεν γουστάρεις και το μακαρόνι με αβγό μέσα, λ.χ. χυλοπίτες;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2025, 17:48 Μια χαρά είναι η φέτα στη μακαρονάδα, είτε είναι κατσαρόλας είτε φούρνου.
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Σε πουτανέσκα τι ρίχνετε;
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Foreskin feta τύπε, που λένε και οι αγγλοσάξονες;
Όχι, εννοώ ότι δεν γουστάρω φέτα στην καρμπονάρα που γίνεται με αυγά και όχι κρέμα γάλακτος. Με χυλοπίτες, δεν έχω θέμα. Μπορεί να είναι και ψυχολογικό, δεν ξέρω.Communio Sancta έγραψε: 23 Μαρ 2025, 17:57Σε αυτά τα πιάτα πάστας παίζει ρόλο και το ζυμαρικό. Επειδή τα υλικά είναι λίγα, θέλει και ζυμαρικό με δική του ωραία γεύση. Τώρα, αν φορτώνεις το πιάτο με χίλια υλικά, ΟΚ, αλλά στην carbonara, π.χ., θέλεις καλό πράμα. Επίσης παίζει ρόλο να τρως υγρή ή ξηρή πάστα, εσύ εννοείς ότι δεν γουστάρεις και το μακαρόνι με αβγό μέσα, λ.χ. χυλοπίτες;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2025, 17:48 Μια χαρά είναι η φέτα στη μακαρονάδα, είτε είναι κατσαρόλας είτε φούρνου.
Το σίγουρο είναι ότι όσες φορές ξέμεινα από τριμμένο τυρί και ήθελα οπωσδήποτε τριμμένο για "χιόνισμα", δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με την προσθήκη φέτας.
Γενικώς πάντως προτιμώ το "χιονόνερο" ειδικώς στα συμπληρώματα των κοκκινιστών, γιατί το πολύ χιόνι καλύπτει ουσιαστικώς τη γεύση του κιμά ή του κρέατος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν μου αρεσει καθολου το πεκορινο,αν και μοιαζει με κεφαλοτυρι
κεφαλοτυρι τρομερο ,αλλα δυστυχως βγαινει σε λογης ποιοτητες,πρεπει να πετυχεις μια εξαιρετικη
παρμεζανα μου αρεσει επισηςε χει σταθερη ποιοτητα
και το τυρακι ναξου ή κασερι ξανθης,αλλα οχι για τριψιμο, διπλα
κεφαλοτυρι τρομερο ,αλλα δυστυχως βγαινει σε λογης ποιοτητες,πρεπει να πετυχεις μια εξαιρετικη
παρμεζανα μου αρεσει επισηςε χει σταθερη ποιοτητα
και το τυρακι ναξου ή κασερι ξανθης,αλλα οχι για τριψιμο, διπλα
Saturn έγραψε: 23 Μαρ 2025, 17:26 ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
Αλλά να είναι πραγματικό, όχι οι σκόνες που πουλάνε στα σούπερ
Μυζήθρα,ΜΟΝΟ, μερικές φορές, για κοκκινιστή μακαρονάδα με κότα, κόκκορα ή γαλοπούλα (χωριάτικο πράγμα)
.
Μάθανε κι οι Βλάχοι τις Παρμεζάνες και τις Μοντσαρέλλες.....ΧΧΧΧΧΧΧΡΡΦΘΤΟΥ στα βλαχόμουτρα.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
και το πετρωτο αφθαστο ειναι,τα βαζει ολα κατω
με χυλοπιτα ή τραχανα μπωμπωμπω
με χυλοπιτα ή τραχανα μπωμπωμπω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 898 Προβολές