Οκ, επειδή βαριέμαι τα ελιγμικά νιανιανια, βρες εσύ όποιον όρο γουστάρεις για το "αντινεοτάξ" και απάντησε. Αν δεν θες να απαντήσεις, κανένα πρόβλημα.Καραμελίτσα έγραψε: 03 Μαρ 2025, 13:50Φιλολογικό είναι αν ρωτάς αν ένας όρος του Αρίστου, που μόνο ο ίδιος ξέρει τι σημαίνει, αντιστοιχεί στους αντιεμβολιαστές;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μαρ 2025, 13:48Το "αντινεοτάξ" είναι όρος που χρησιμοποίησε σήμερα ο Αρίστος.Καραμελίτσα έγραψε: 03 Μαρ 2025, 13:44 Υπάρχει έννοια "αντινεοταξ" εκτός φόρουμ;
Το νεοταξ δεν είναι εντελώς μπουμερικός όρος από τα πρώιμα 00ς;
Σε κάθε περίπτωση, αν θέλετε να το ρίξουμε στα φιλολογικά και στις σημειολογίες, ανοίξτε κάποιο άλλο νήμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι οι σημερινοί αντινεοτάξ στο ουκρανικό ζήτημα οι χθεσινοί αντιεμβολιαστές;
Re: Είναι οι σημερινοί αντινεοτάξ στο ουκρανικό ζήτημα οι χθεσινοί αντιεμβολιαστές;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Καραμελίτσα
Re: Είναι οι σημερινοί αντινεοτάξ στο ουκρανικό ζήτημα οι χθεσινοί αντιεμβολιαστές;
Πας καλά; Σου λέω ότι ο όρος υπάρχει μόνο στο μυαλό του Αρίστου και δεν έχει κανένα πολιτικό νόημα και εσύ μου λες να βάλω ότι γουστάρω;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μαρ 2025, 13:54Οκ, επειδή βαριέμαι τα ελιγμικά νιανιανια, βρες εσύ όποιον όρο γουστάρεις για το "αντινεοτάξ" και απάντησε. Αν δεν θες να απαντήσεις, κανένα πρόβλημα.Καραμελίτσα έγραψε: 03 Μαρ 2025, 13:50Φιλολογικό είναι αν ρωτάς αν ένας όρος του Αρίστου, που μόνο ο ίδιος ξέρει τι σημαίνει, αντιστοιχεί στους αντιεμβολιαστές;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μαρ 2025, 13:48
Το "αντινεοτάξ" είναι όρος που χρησιμοποίησε σήμερα ο Αρίστος.
Σε κάθε περίπτωση, αν θέλετε να το ρίξουμε στα φιλολογικά και στις σημειολογίες, ανοίξτε κάποιο άλλο νήμα.
Z
Ό,τι είχα να πω, το είπα.Καραμελίτσα έγραψε: 03 Μαρ 2025, 13:57Πας καλά; Σου λέω ότι ο όρος υπάρχει μόνο στο μυαλό του Αρίστου και δεν έχει κανένα πολιτικό νόημα και εσύ μου λες να βάλω ότι γουστάρω;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μαρ 2025, 13:54Οκ, επειδή βαριέμαι τα ελιγμικά νιανιανια, βρες εσύ όποιον όρο γουστάρεις για το "αντινεοτάξ" και απάντησε. Αν δεν θες να απαντήσεις, κανένα πρόβλημα.Καραμελίτσα έγραψε: 03 Μαρ 2025, 13:50
Φιλολογικό είναι αν ρωτάς αν ένας όρος του Αρίστου, που μόνο ο ίδιος ξέρει τι σημαίνει, αντιστοιχεί στους αντιεμβολιαστές;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ενιγουέι, υποκλίνομαι στις εφαρμογές της τρέντυ μαρξιστικής λογικής.
-Καλημέρα Γιάννη
-Κουκιά σπέρνω.
-Καλησπέρα Γιάννη
-Θα σπείρω και πατάτες.
Καληνύχτα Γιάννη, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ... Καληνύχτα.
-Καλημέρα Γιάννη
-Κουκιά σπέρνω.
-Καλησπέρα Γιάννη
-Θα σπείρω και πατάτες.
Καληνύχτα Γιάννη, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ... Καληνύχτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θέλει και ερώτημα αν είναι;
Σαν να ρωτάς, ψηφίζει η ΓΑΛΗ ΝΔ;
Σαν να ρωτάς, ψηφίζει η ΓΑΛΗ ΝΔ;
οι αντινεοταξ ειναι οι "χθεσινοι" ψυχασθενεις που σημερα ειναι σε ποστα εξουσιας
μαζι με αυτους και οι εμβολιασμενοι που δεν παραδεχονται ακομη οτι τα εμβολια δεν βοηθησαν
μαζι με αυτους και οι εμβολιασμενοι που δεν παραδεχονται ακομη οτι τα εμβολια δεν βοηθησαν
- Οργισμένος
ωχ σορι , δεν υπαρχει ουτε στο chatgpt:Καραμελίτσα έγραψε: 03 Μαρ 2025, 13:54Α, τον καλό μου φίλο, μάθαμε και τα τελευταία 6 γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου; Μπράβο, μπράβο, άντε και με πολυσύλλαβες λέξεις τώρα.Οργισμένος έγραψε: 03 Μαρ 2025, 13:52Αδυνατεις να κατανοησεις τι νοημα εχει η λεξη αντινεοταξιτες??? Ελεος αλλα πηγαινε ρωτα το chatgpt και μην αρχιζεις τις συνηθεις εξυπναδες σου.Καραμελίτσα έγραψε: 03 Μαρ 2025, 13:50
Φιλολογικό είναι αν ρωτάς αν ένας όρος του Αρίστου, που μόνο ο ίδιος ξέρει τι σημαίνει, αντιστοιχεί στους αντιεμβολιαστές;
Ο όρος "αντινοεταξίτες" δεν φαίνεται να είναι ευρέως γνωστός ή διαδεδομένος στην ελληνική γλώσσα και δεν εμφανίζεται σε τυπικές λεξικογραφικές πηγές. Ίσως να πρόκειται για κάποιο εξειδικευμένο ή αργκό όρο ή για κάποιο λάθος στη γραφή.
Αν μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες ή να εξηγήσεις το πλαίσιο στο οποίο τον συνάντησες, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω καλύτερα!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
και οι ναζι που δεν χαιρετανε δωρικα...nemo έγραψε: 03 Μαρ 2025, 14:42 οι αντινεοταξ ειναι οι "χθεσινοι" ψυχασθενεις που σημερα ειναι σε ποστα εξουσιας
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ελα , ελα, ο ορος υπαρχει μονο στο μυαλο του Αριστου. Κανενας αλλος δεν γνωριζει το πολιτικο του νοημα. Ειναι ενα μυστηριο.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μαρ 2025, 13:58Ό,τι είχα να πω, το είπα.Καραμελίτσα έγραψε: 03 Μαρ 2025, 13:57Πας καλά; Σου λέω ότι ο όρος υπάρχει μόνο στο μυαλό του Αρίστου και δεν έχει κανένα πολιτικό νόημα και εσύ μου λες να βάλω ότι γουστάρω;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μαρ 2025, 13:54
Οκ, επειδή βαριέμαι τα ελιγμικά νιανιανια, βρες εσύ όποιον όρο γουστάρεις για το "αντινεοτάξ" και απάντησε. Αν δεν θες να απαντήσεις, κανένα πρόβλημα.
Καλα σε λεει.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Εκλαμβάνω και τις δύο απαντήσεις (νέμο και νυκτόβιου) ως "ναι".
Η ληγμένη καραμελίτσα συνεχίζει να μας δείχνει τα μπρατσάκια της, οπότε πιάνεται ως "δεν ξέρω, δεν απαντώ".
Η ληγμένη καραμελίτσα συνεχίζει να μας δείχνει τα μπρατσάκια της, οπότε πιάνεται ως "δεν ξέρω, δεν απαντώ".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καραμελίτσα έγραψε: 03 Μαρ 2025, 13:44 Υπάρχει έννοια "αντινεοταξ" εκτός φόρουμ;
To αντινεοταξ, αντινεοταξικος, εχω φροντισει να διαδοθει πανελλαδικα με αρθρα μου, δημοσιευσεις, βιβλια και θα συνεχισω να το κανω και στον τιτλο του νεου μου βιβλιου που θα κυκλοφορησει αυτο το μηνα.
Το αντινεοταξ ειναι ουσιαστικα μια επιθετικοτερη εκδοχη του ορου αντιγκλομπαλιστης, αντιπαγκοσμιοποιητης. Η μαλλον μια λεξη που εκφραζει κυριως τη δεξια καταγγελια της πολιτικης παγκοσμιοποιησης και οχι τοσο την αριστερη (γιατι υπαρχει και αριστερη κριτικη στην πολιτικη παγκοσμιοποιηση αν και αφορα πιο πολυ το οικονομικο της σκελος γι' αυτο και ειναι λιγο ασφαιρη).
.
Για την ταμπακιέρα θα καταφέρεις να απαντήσεις;Αρίστος έγραψε: 03 Μαρ 2025, 15:41Καραμελίτσα έγραψε: 03 Μαρ 2025, 13:44 Υπάρχει έννοια "αντινεοταξ" εκτός φόρουμ;
To αντινεοταξ, αντινεοταξικος, εχω φροντισει να διαδοθει πανελλαδικα με αρθρα μου, δημοσιευσεις, βιβλια και θα συνεχισω να το κανω και στον τιτλο του νεου μου βιβλιου που θα κυκλοφορησει αυτο το μηνα.
Το αντινεοταξ ειναι ουσιαστικα μια επιθετικοτερη εκδοχη του ορου αντιγκλομπαλιστης, αντιπαγκοσμιοποιητης. Η μαλλον μια λεξη που εκφραζει κυριως τη δεξια καταγγελια της πολιτικης παγκοσμιοποιησης και οχι τοσο την αριστερη (γιατι υπαρχει και αριστερη κριτικη στην πολιτικη παγκοσμιοποιηση αν και αφορα πιο πολυ το οικονομικο της σκελος γι' αυτο και ειναι λιγο ασφαιρη).
.
Οι ηλίθιοι που πουλάνε αντιεμβολιασμο κατάφεραν να φέρουν επιδημία ιλαράς
Καμία λεξουλα;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν υπαρχει κατι να απαντησω, και η νηματοθετρια και εσυ ζειτε στον κοσμο σας και φανταζεστε φαντασμενα φαντασματα που ουτε να τα απεικονισετε σωστα δεν μπορειτε.
.
.
- Καραμελίτσα
Αν το αντινεοταξ σημαίνει δεξιός αντιγκλομπαλιστής, η απάντηση στο ερώτημα είναι προφανώς όχι. Οι δύο ομάδες δεν ταυτίζονται, ούτε είναι οι ``αντινεοταξ" υποσύνολο των αντιεμβολιαστών.Αρίστος έγραψε: 03 Μαρ 2025, 15:41Καραμελίτσα έγραψε: 03 Μαρ 2025, 13:44 Υπάρχει έννοια "αντινεοταξ" εκτός φόρουμ;
.
Z
Ειναι οι σημερινοί γαλαζαιοι οι χτεσινοι αντιλαθρομεταναστευταδες;
Ιδού το ερώτημα;
Ιδού το ερώτημα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 318 Προβολές
-