Ok το γκουγκλαρα. Όπως τα λες. Ένιωσα ένα βάρος στο στομάχι αρχικά αλλά μάλλον ήταν ψυχολογικό. Μου φάνηκε υπερβολικά αλμυρό, νομίζω έχω ξαναπάρει ίδια μάρκα και δεν ήταν τόσο. Γεύση κανονική και δεν με πείραξε εν τέλει. Για τους λοιπούς φίλους, εννοείται ήταν χύμα κομμάτι σε χαρτί τυλιγμένο, αν ήταν αεροστεγώς εξαρχής δεν θα το σκεφτόμουν τόσο.
Εδώ να πω κάτι άλλο με την ευκαιρία. Τα γάλατα μακράς διαρκείας οκ λογικά θα είναι πιο ανθυγιεινά από το φρέσκα (χαίρω πολύ θα πει κάποιος, αλλά εννοώ πόσο καλά να είναι πλέον και τα φρέσκα, ενώ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΑΛΑ) αλλά τα παίρνω για αφρογαλα. Τα γιαούρτια όμως (και όχι στραγγιστα αν παίζει ρόλο) θυμάμαι ότι τα πήρα μαζί με τα υπόλοιπα πράγματα περίπου, κοιτάζω ημερομηνία και βλέπω ότι κρατάνε έναν μήνα και αυτά. Ξέρω ότι και σε αυτά η ημερομηνία είναι ενδεικτική και πάλι ήταν μια χαρά μετά το πέρας, αλλά προσπαθώ να θυμηθώ αν παλαιότερα κρατούσαν τα γιαούρτια έναν μήνα
Για την ιστορία, η αγαπημένη μου μάρκα σε φρέσκο γάλα είναι συνεταιριστική Βόλου
Σίγουρα Βόρεια θα έχετε και άλλες επιλογές σε σχέση με εδώ