!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι απατεωνες της paypal επιτελους στα δικαστηρια!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Re: Οι απατεωνες της paypal επιτελους στα δικαστηρια!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 03:55
Chilloutbuddy έγραψε: 04 Ιαν 2025, 03:51
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 03:48

Δεν υπαρχει λογος. Πολυ σπανια η τραπεζα δε θα σε καλυψει σε περιπτωση απατης.
Είναι αλήθεια, αλλά γιατί να μην το έχω.
Για να μην πλουτιζεις καθικια. Επιλογη σου βεβαια αλλα οπως εγραψα, προσωπικα εχω χασει πελατες απ'την αρνηση μου νσ δωσω λεφτα σ'αυτους τους κλεφτες.
Νταξ δεν είμαι φαν του καταναλωτικού ακτιβισμού, κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας :lol:
Για να φτάσουμε σε σημείο που "δεν πλουτίζει πια" ένα καθίκι εταιρία χρειάζεται τεράστια μαζική αντίδραση απ'το κοινό, η οποία απαιτεί επίπεδα πληροφόρησης και κατανόησης απ'τα οποία απέχουμε έτη φωτός. Δε βλέπω κανένα λόγο να παραμυθιάζομαι ότι θα πτωχεύσει το πέϊπαλ εξαιτίας μου, και άντε και πτώχευσε 1 εταιρία, μετά τι;
Αν θέλει η πλειοψηφία ελάτε να κάνουμε σοσιαλισμό να ξεφορτωθούμε τον διαβρωτικό παράγοντα του κέρδους μια και καλή, εγώ μέσα είμαι. Αλλά ΜΟΝΟ αν ΟΝΤΩΣ το θέλει η πλειοψηφία, ποτέ με το ζόρι.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 04:24
Unique έγραψε: 04 Ιαν 2025, 04:09
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 03:57 Επισης δεν εχω αγορασει ποτε απο το αμαζον :D
Δουλεύει καλά το Starlink στη σπηλιά που μένεις?
Δεν ενισχυω απατεωνες, ψεκες και φασιστες. Νομος.
Spoken like a true liberal :smt005: :smt005:
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 03:12 Οχι μονο. Εξαπατει και οσους εχουν το plug-in, δηλαδη τους αγοραστες. Ολους βασικα.
μην τα βαζεις στο ιδιο καλάθι τα δύο θέματα. Ενα ειναι αν εξαπατουσε τους αγοραστές, και ενα αν εξαπατούσε τους ινφλουενσερς.

τους αγοραστές δεν ξερουμε αν τους εξαπατά, σάλτσες μοιάζει αυτό.

τους ινφλουενσερ ομως, ειναι σοβαρό θεμα. Θα πρέπει το ΥΤ να παρέμβει. Οσους ινφλουενσερς στήριξαν το χονευ, δεν κατάλαβαν οτι προφανώς αλλαζει το affiliate link, και ασχολούνται με πληροφορική στα βίντεό τους, πρεπει να τους ταγκαρει ως τεχνολογικά ηλίθιους, να προστατευτει το κοινό.

αυτόν ας πουμε, ελεος δηλαδη :011:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 04 Ιαν 2025, 05:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 04:24
Δεν ενισχυω απατεωνες, ψεκες και φασιστες. Νομος.
:smt005:
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Eχω χασει 2500€ μεσω paypal και δεν βγηκε ποτε ακρη
Πληρωσα μια αγορα σε alibaba μεσω pay pal τα χρηματα εφυγαν απο Εθνικη πηγαν σε μια Γερμανικη Τραπεζα απο εκει σε μια Αμερικανικη και δεν εφτασαν ποτε στον Κινεζο
Η Εθνικη εδωσε στοιχεια της διαδρομης των χρηματων που την αφορουσαν η paypal δεν εδωσε ποτε
Μεχρι και μια υπηρεσια που υπαρχει για την προστασια καταναλωτων σε σχεση με τις τραπεζικες συναλλαγες σηκωσε τα χερια ψηλα
Με τον ιδιο προμηθευτη απο ali baba συνεχιζω επι τρια χρονια σε απευθειας συναλλαγες με alibaba και δεν ειχα ποτε θεμα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Δεν ξέρω τι λέτε, έχω κάνει χιλιάδες συναλλαγές μέσω PayPal και ήταν πάντα άψογο, η προστασία που παρέχεται στους αγοραστές είναι τόσο μεγάλη που ίσως κάποιες φορές να 'αδικούνται' οι πωλητές. Η μόνη παρατήρηση που έχω είναι ότι χρεώνει πολύ μεγάλη προμήθεια για την μετατροπή νομισμάτων αλλά ούτε αυτό το λες απάτη γιατί σου λέει εξ αρχής τι χρεώνει, δεν είναι έκπληξη (workaround για όποιον κάνει συναλλαγές και σε ευρώ και σε δολλάρια να έχει 2 deposits, ένα σε κάθε νόμισμα και να δέχεται εισπράξεις/κάνει πληρωμές από το αντίστοιχο).

Για το honey δεν ξέρω, θα δω το video.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Οκ, όντως μεγάλη απάτη το honey, σχεδόν απίστευτο το τι έκαναν.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Chilloutbuddy έγραψε: 04 Ιαν 2025, 04:26
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 03:55
Chilloutbuddy έγραψε: 04 Ιαν 2025, 03:51
Είναι αλήθεια, αλλά γιατί να μην το έχω.
Για να μην πλουτιζεις καθικια. Επιλογη σου βεβαια αλλα οπως εγραψα, προσωπικα εχω χασει πελατες απ'την αρνηση μου νσ δωσω λεφτα σ'αυτους τους κλεφτες.
Νταξ δεν είμαι φαν του καταναλωτικού ακτιβισμού, κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας :lol:
Για να φτάσουμε σε σημείο που "δεν πλουτίζει πια" ένα καθίκι εταιρία χρειάζεται τεράστια μαζική αντίδραση απ'το κοινό, η οποία απαιτεί επίπεδα πληροφόρησης και κατανόησης απ'τα οποία απέχουμε έτη φωτός. Δε βλέπω κανένα λόγο να παραμυθιάζομαι ότι θα πτωχεύσει το πέϊπαλ εξαιτίας μου, και άντε και πτώχευσε 1 εταιρία, μετά τι;
Αν θέλει η πλειοψηφία ελάτε να κάνουμε σοσιαλισμό να ξεφορτωθούμε τον διαβρωτικό παράγοντα του κέρδους μια και καλή, εγώ μέσα είμαι. Αλλά ΜΟΝΟ αν ΟΝΤΩΣ το θέλει η πλειοψηφία, ποτέ με το ζόρι.
Δεν ειπα οτι θ'αλλαξει κατι. Απλα ειπα τι κανω εγω.

Φυσικα και δε προκειται ν'αλλαξουν πολλα αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα συνεισφερω κιολας. Οσο μπορω τ'αποφευγω. Εστω και αν ειναι ενα 0.01% των συναλλαγων μου.

Επισης δε μπορω να καταλαβψ για ποιον λογο να υποστηριξω τη paypal.

Σχετικα προσφατα ειπα να χρησιμοποιησω paypal για μια πωληση και ο πελατης επεμενε οποτε θεωρησα σωστο να μη με θεωρησει μαλακα και κομπλεξικο. Long story short, για μια πωληση 3500 ευρω (περιπου $4000 νομιζω ηταν τοτε) το paypal μου κρατησε πανω απο 400 ευρω.

Ε, αυτο δε θα ξανασυμβει ο,τι και να γινει. Προτιμω να χασω πελατες απ'το να ξαναχρησιμοποιησω paypal.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 12:59 Long story short, για μια πωληση 3500 ευρω (περιπου $4000 νομιζω ηταν τοτε) το paypal μου κρατησε πανω απο 400 ευρω.
E πες το ρε φίλε και άσε τον πρόλογο και τις ηθικολογίες :lol:
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Green Dragon έγραψε: 04 Ιαν 2025, 08:10 Δεν ξέρω τι λέτε, έχω κάνει χιλιάδες συναλλαγές μέσω PayPal και ήταν πάντα άψογο, η προστασία που παρέχεται στους αγοραστές είναι τόσο μεγάλη που ίσως κάποιες φορές να 'αδικούνται' οι πωλητές. Η μόνη παρατήρηση που έχω είναι ότι χρεώνει πολύ μεγάλη προμήθεια για την μετατροπή νομισμάτων αλλά ούτε αυτό το λες απάτη γιατί σου λέει εξ αρχής τι χρεώνει, δεν είναι έκπληξη (workaround για όποιον κάνει συναλλαγές και σε ευρώ και σε δολλάρια να έχει 2 deposits, ένα σε κάθε νόμισμα και να δέχεται εισπράξεις/κάνει πληρωμές από το αντίστοιχο).

Δεν ισχυει αυτο. Εγω στην τραπεζα εχω λογαριασμους σε ζλοτυ, σε λιρεσ, σε ευρω και σε δολλαρια. Αναλογα τη χωρα του αγοραστη του δινω και τον αντιστοιχο λογαριασμο για να γλιτωσω το exchange. Οταν πληρωθηκα ομως σε ευρω μεσω paypal, ο μονος τροπος να μεταφερω τα χρηματα απο το paypal στη τραπεzα μου ηταν να μετατρεψω τα ευρω σε ζλοτι με το δικο τους (εξωφρενικο) exchange rate + τη προμηθεια που θελουν.

Με αλλα λογια δε θα μετεφεραν τα ευρω που ειχα στη paypla στον ευρω λογαριασμο μου. Ηθελαν να μετατρεψω τα ευρω σε ζλοτι και μετα θα τα εβαζαν στον ζλοτι λογαριασμο μου στην τραπεζα.

Οπως ειπα αυτο δε ξαναγινει ΠΟΤΕ.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Chilloutbuddy έγραψε: 04 Ιαν 2025, 13:09
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 12:59 Long story short, για μια πωληση 3500 ευρω (περιπου $4000 νομιζω ηταν τοτε) το paypal μου κρατησε πανω απο 400 ευρω.
E πες το ρε φίλε και άσε τον πρόλογο και τις ηθικολογίες :lol:
ΚΑνενας προλογος και ηθικολογιες. Τι νομιζες δηλαδη? Οτι μου εφαγαν την γκομενα?
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

enaon έγραψε: 04 Ιαν 2025, 05:52
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 03:12 Οχι μονο. Εξαπατει και οσους εχουν το plug-in, δηλαδη τους αγοραστες. Ολους βασικα.
μην τα βαζεις στο ιδιο καλάθι τα δύο θέματα. Ενα ειναι αν εξαπατουσε τους αγοραστές, και ενα αν εξαπατούσε τους ινφλουενσερς.

τους αγοραστές δεν ξερουμε αν τους εξαπατά, σάλτσες μοιάζει αυτό.

τους ινφλουενσερ ομως, ειναι σοβαρό θεμα. Θα πρέπει το ΥΤ να παρέμβει. Οσους ινφλουενσερς στήριξαν το χονευ, δεν κατάλαβαν οτι προφανώς αλλαζει το affiliate link, και ασχολούνται με πληροφορική στα βίντεό τους, πρεπει να τους ταγκαρει ως τεχνολογικά ηλίθιους, να προστατευτει το κοινό.

αυτόν ας πουμε, ελεος δηλαδη :011:

Μια χαρα εξαπατα και τους αγοραστες. Το πως το κανουν περιγραφεται στα βιντεο.

Αυτος δε ξερω ποιος ειναι. Απλα βρηκα αυτο το βιντεο που τα εξηγει πιο περιλιπτικα.

Υπαρχουν αξιοπρεπεστατα κανιαλια που παρακολουθω και με εχουν βοηθησει στη δουλεια μου.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 13:10
Green Dragon έγραψε: 04 Ιαν 2025, 08:10 Δεν ξέρω τι λέτε, έχω κάνει χιλιάδες συναλλαγές μέσω PayPal και ήταν πάντα άψογο, η προστασία που παρέχεται στους αγοραστές είναι τόσο μεγάλη που ίσως κάποιες φορές να 'αδικούνται' οι πωλητές. Η μόνη παρατήρηση που έχω είναι ότι χρεώνει πολύ μεγάλη προμήθεια για την μετατροπή νομισμάτων αλλά ούτε αυτό το λες απάτη γιατί σου λέει εξ αρχής τι χρεώνει, δεν είναι έκπληξη (workaround για όποιον κάνει συναλλαγές και σε ευρώ και σε δολλάρια να έχει 2 deposits, ένα σε κάθε νόμισμα και να δέχεται εισπράξεις/κάνει πληρωμές από το αντίστοιχο).

Δεν ισχυει αυτο. Εγω στην τραπεζα εχω λογαριασμους σε ζλοτυ, σε λιρεσ, σε ευρω και σε δολλαρια. Αναλογα τη χωρα του αγοραστη του δινω και τον αντιστοιχο λογαριασμο για να γλιτωσω το exchange. Οταν πληρωθηκα ομως σε ευρω μεσω paypal, ο μονος τροπος να μεταφερω τα χρηματα απο το paypal στη τραπεzα μου ηταν να μετατρεψω τα ευρω σε ζλοτι με το δικο τους (εξωφρενικο) exchange rate + τη προμηθεια που θελουν.

Με αλλα λογια δε θα μετεφεραν τα ευρω που ειχα στη paypla στον ευρω λογαριασμο μου. Ηθελαν να μετατρεψω τα ευρω σε ζλοτι και μετα θα τα εβαζαν στον ζλοτι λογαριασμο μου στην τραπεζα.

Κάτι δεν καταλαβαίνω εδώ, αφού εσύ διαλέγεις σε ποιόν λογαριασμό θα τα στείλεις.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 01:38 Για καποιο λογο οι Αμερικανοι (που ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο των πελατων μου) ειναι κολλημενοι με το paypal και ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω γιατι. Ειναι κατι σαν τα McDonald's των πληρωμων για αυτους :102:
Γιατί δεν χρεώνει συνάλλαγμα όπως οι τράπεζες, είναι αρκετά εύκολο να πάρεις τα χρήματα σου πίσω εάν παιχτεί μαλακία και είναι πιο ασφαλές, για τον μέσω ανίδεο, σε σχέση με τις τραπεζικές συναλλαγές.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Green Dragon έγραψε: 04 Ιαν 2025, 13:15
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 13:10

Κάτι δεν καταλαβαίνω εδώ, αφού εσύ διαλέγεις σε ποιόν λογαριασμό θα τα στείλεις.
Η paypal θα μεταφερει τα χρηματα στην τραπεζα σου στo επισημο νομισμα της χωρας. Αν πχ εισαι στην Ελαδδα και εχεις paypal deposit σε $ και εχει μεσα 10 χιλιαδες δολλαρια, αν θελεις να τα μεταφερεις στον τραπεζικο σου λογαριασμο θα αναγκαστεις να τα μετατρεπεις σε ευρω με τους δικους τους ορους. Και να εχεις $ λογαριασμο στη τραπεζα δε μπορεις να τα μεταφερεις σ'ευτον τον λογαριασμο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”