Ξέρεις για ποιο λόγο συνέβη αυτό; Πριν πάει εκει πήραν κάποιοι τηλεφωνο στην ταβέρνα και ειπανε στον ιδιοκτήτη πως "θα ρθούμε με κάμερες να δείξουμε τι σαβούρες δίνετε στον κόσμο να φάει." Δεν πρέπει να ανακοινώνει που θα πάει.vantono έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:45Αυτόν την άλλη φορά τον μπερνταχώσανε κάτι μπαρμπάδες. Να ανοίξουμε και νήμα "τι τρέχει με τους ελληνικούς σκατομπαρμπάδες"?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι τρέχει με τα ελληνικά σκατόπαιδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Τι τρέχει με τα ελληνικά σκατόπαιδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 31 Δεκ 2024, 09:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ληστοσυμμορίτης
διόλου απίθανο όμως μπορεί να θεωρηθεί αφορμή για να ανοίξει μια κουβέντα για παρασιτικά φαινόμενα σε μια σάπια κοινωνίαvantono έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:45 Παίζει να είναι τόσο στημένο το χειτ σκηνικό με αυτό τον τύπο, που ο ίδιος το επιτρέπει με τον τρόπο του για να βγάζει κασεράκι και να παίρνει clout.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Ένα σκασμο γιουτιουμπερς έχουμε, μια χαρά κυκλοφορούν στο δρόμο, δεν φοβούνται λιντσαρισματα.
Αυτόν την άλλη φορά τον μπερνταχώσανε κάτι μπαρμπάδες. Να ανοίξουμε και νήμα "τι τρέχει με τους ελληνικούς σκατομπαρμπάδες"?
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Αλιόσα
Δεν είναι στημένο, αφού μετά πήγανε και στο αστυνομικό τμήμα. Πολύ κακώς που δεν τους μήνυσε και ο Τέοστι.vantono έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:45 Παίζει να είναι τόσο στημένο το χειτ σκηνικό με αυτό τον τύπο, που ο ίδιος το επιτρέπει με τον τρόπο του για να βγάζει κασεράκι και να παίρνει clout.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Ακριβώς αυτό έχω αρχίσει να πιστεύω κι εγώ. Ο τύπος τρώει διαρκώς λιντσάρισμα από μπαρμπάδια και από πιτσιρίκια.vantono έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:45 Παίζει να είναι τόσο στημένο το χειτ σκηνικό με αυτό τον τύπο, που ο ίδιος το επιτρέπει με τον τρόπο του για να βγάζει κασεράκι και να παίρνει clout.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Ένα σκασμο γιουτιουμπερς έχουμε, μια χαρά κυκλοφορούν στο δρόμο, δεν φοβούνται λιντσαρισματα.
Αυτόν την άλλη φορά τον μπερνταχώσανε κάτι μπαρμπάδες. Να ανοίξουμε και νήμα "τι τρέχει με τους ελληνικούς σκατομπαρμπάδες"?
Γιατί μόνο σε αυτόν συμβαίνει αυτό;
Μάλλον κάτι ύποπτο συμβαίνει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Eθνικοκοινωνιστης
κοινωνιοπαθης οχλος σε νεοσυντηρητικες μπανανιες,δεν εχεις δει κοριτσακια να κραυγαζουν στους δρομους χωρις λογο?AlienWay έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:51Ακριβώς αυτό έχω αρχίσει να πιστεύω κι εγώ. Ο τύπος τρώει διαρκώς λιντσάρισμα από μπαρμπάδια και από πιτσιρίκια.vantono έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:45 Παίζει να είναι τόσο στημένο το χειτ σκηνικό με αυτό τον τύπο, που ο ίδιος το επιτρέπει με τον τρόπο του για να βγάζει κασεράκι και να παίρνει clout.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
οι καγκουρες και οι βιζιτες ως κοινονικο προτυπο,τα λεει και ενας δικος σας με εναν πιο λογιο τροπο

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Αλιόσα
Tίποτα ύποπτο δεν συμβαίνει, έγραψα για ποιο λόγο συνέβη το περιστατικο με τους μπαρμπες ταβερνιάρηδες. Απο την άλλη στην δεύτερη περίπτωση προκειται για κωλοπαιδα που μεγάλωσαν από αντίστοιχους γονείς. Είναι τα ίδια κωλόπαιδα που κάνουνε αλλους συνομιλήκους τους να υποφέρουνε.AlienWay έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:51 Ακριβώς αυτό έχω αρχίσει να πιστεύω κι εγώ. Ο τύπος τρώει διαρκώς λιντσάρισμα από μπαρμπάδια και από πιτσιρίκια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 31 Δεκ 2024, 09:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
αν δεις πως ηταν πριν θα αλλαξεις αποψηvantono έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:47 Μινγουάιλ, το έχω γράψει και αλλού για τον συγκεκριμένο αλλά το ξαναγράφω: Ο τύπος έχει ματάρες, έχει χειλάρες, και έχει καταφέρει να είναι άσχημος.
Τέτοιο κατόρθωμα, μόνο αυτός θα μπορούσε να το πετύχει.
αλλα αυτος ειναι ο τειτικος ντανισμος,που καταντα ψυχοπαθεια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το θέμα είναι γιατί μόνο ένας συγκεκριμένος youtuber γίνεται δέκτης τέτοιων συμπεριφορών.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:55κοινωνιοπαθης οχλος σε νεοσυντηρητικες μπανανιες,δεν εχεις δει κοριτσακια να κραυγαζουν στους δρομους χωρις λογο?AlienWay έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:51Ακριβώς αυτό έχω αρχίσει να πιστεύω κι εγώ. Ο τύπος τρώει διαρκώς λιντσάρισμα από μπαρμπάδια και από πιτσιρίκια.vantono έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:45 Παίζει να είναι τόσο στημένο το χειτ σκηνικό με αυτό τον τύπο, που ο ίδιος το επιτρέπει με τον τρόπο του για να βγάζει κασεράκι και να παίρνει clout.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Μάλλον κάτι ύποπτο συμβαίνει.![]()
οι καγκουρες και οι βιζιτες ως κοινονικο προτυπο,τα λεει και ενας δικος σας με εναν πιο λογιο τροπο![]()
![]()
Εντωμεταξύ το επιχείρημα που απευθύνουν στον συγκεκριμένο είναι "γιατί βιντεοσκοπεί το μαγαζί".
Λες και το μαγαζί είναι καμιά γιάφκα και λειτουργεί χωρίς άδεια.
Αν την έπεφταν σε όλους όσους κάνουν vlogging, θα έλεγα ότι οκ, είναι σύνηθες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Eθνικοκοινωνιστης
Αλιόσα έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:57Tίποτα ύποπτο δεν συμβαίνει, έγραψα για ποιο λόγο συνέβη το περιστατικο με τους μπαρμπες ταβερνιάρηδες. Απο την άλλη στην δεύτερη περίπτωση προκειται για κωλοπαιδα που μεγάλωσαν από αντίστοιχους γονείς. Είναι τα ίδια κωλόπαιδα που κάνουνε αλλους συνομιλήκους τους να υποφέρουνε.AlienWay έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:51 Ακριβώς αυτό έχω αρχίσει να πιστεύω κι εγώ. Ο τύπος τρώει διαρκώς λιντσάρισμα από μπαρμπάδια και από πιτσιρίκια.
απλα ο θοδωρας αναδεικνυει την παραβατικη σαπιλα των νοικοκυραιων
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δε μιλάω στο πχώρουμ με βάση την εκ των έσω πληροφόρηση που επικαλείται ότι έχει ο καθένας.Αλιόσα έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:57Tίποτα ύποπτο δεν συμβαίνει, έγραψα για ποιο λόγο συνέβη το περιστατικο με τους μπαρμπες ταβερνιάρηδες. Απο την άλλη στην δεύτερη περίπτωση προκειται για κωλοπαιδα που μεγάλωσαν από αντίστοιχους γονείς. Είναι τα ίδια κωλόπαιδα που κάνουνε αλλους συνομιλήκους τους να υποφέρουνε.AlienWay έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:51 Ακριβώς αυτό έχω αρχίσει να πιστεύω κι εγώ. Ο τύπος τρώει διαρκώς λιντσάρισμα από μπαρμπάδια και από πιτσιρίκια.
Εγώ κρίνω το αντικειμενικό στοιχείο, δηλαδή τα πλάνα που βλέπουμε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Με τους πρώην χοντρούς δεν βλέπω να είσαι το ίδιο σκληρός όπως με τις πρώην χοντρές όμως, δάσκαλε, και θα με αναγκάσεις να σε κατηγορήσω για σεξισμόEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:57αν δεις πως ηταν πριν θα αλλαξεις αποψηvantono έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:47 Μινγουάιλ, το έχω γράψει και αλλού για τον συγκεκριμένο αλλά το ξαναγράφω: Ο τύπος έχει ματάρες, έχει χειλάρες, και έχει καταφέρει να είναι άσχημος.
Τέτοιο κατόρθωμα, μόνο αυτός θα μπορούσε να το πετύχει.![]()
αλλα αυτος ειναι ο τειτικος ντανισμος,που καταντα ψυχοπαθεια![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
πολλα μαγαζαια στο γιολαντα λειτουργουν ως πλυντηρια μαυρου χρηματος,που ζεις?AlienWay έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:59Το θέμα είναι γιατί μόνο ένας συγκεκριμένος youtuber γίνεται δέκτης τέτοιων συμπεριφορών.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:55κοινωνιοπαθης οχλος σε νεοσυντηρητικες μπανανιες,δεν εχεις δει κοριτσακια να κραυγαζουν στους δρομους χωρις λογο?AlienWay έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:51
Ακριβώς αυτό έχω αρχίσει να πιστεύω κι εγώ. Ο τύπος τρώει διαρκώς λιντσάρισμα από μπαρμπάδια και από πιτσιρίκια.
Μάλλον κάτι ύποπτο συμβαίνει.![]()
οι καγκουρες και οι βιζιτες ως κοινονικο προτυπο,τα λεει και ενας δικος σας με εναν πιο λογιο τροπο![]()
![]()
Εντωμεταξύ το επιχείρημα που απευθύνουν στον συγκεκριμένο είναι "γιατί βιντεοσκοπεί το μαγαζί".
Λες και το μαγαζί είναι καμιά γιάφκα και λειτουργεί χωρίς άδεια.
Αν την έπεφταν σε όλους όσους κάνουν vlogging, θα έλεγα ότι οκ, είναι σύνηθες.
δες το προηγουμενο μου ποστ
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
2 ωρες βιντεο δε θα κατσω να δω, αλλα σε αυτο το μικρο δεν ειδα κατι περιεργο. δεν τον πειραξε κανεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Eθνικοκοινωνιστης
vantono έγραψε: 31 Δεκ 2024, 10:02Με τους πρώην χοντρούς δεν βλέπω να είσαι το ίδιο σκληρός όπως με τις πρώην χοντρές όμως, δάσκαλε, και θα με αναγκάσεις να σε κατηγορήσω για σεξισμόEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:57αν δεις πως ηταν πριν θα αλλαξεις αποψηvantono έγραψε: 31 Δεκ 2024, 09:47 Μινγουάιλ, το έχω γράψει και αλλού για τον συγκεκριμένο αλλά το ξαναγράφω: Ο τύπος έχει ματάρες, έχει χειλάρες, και έχει καταφέρει να είναι άσχημος.
Τέτοιο κατόρθωμα, μόνο αυτός θα μπορούσε να το πετύχει.![]()
αλλα αυτος ειναι ο τειτικος ντανισμος,που καταντα ψυχοπαθεια![]()
![]()
εχω τους λογους μου
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Αλιόσα
εν τω μεταξύ στο Πακιστάν, εδώ αν δεχτεις παρενοχληση δεν θα βρεθουν όχι δεκα άτομα αλλά ίσως και ούτε ένας να σταθει δίπλα σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 31 Δεκ 2024, 10:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 615 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 0 Απαντήσεις