Το ότι συμφωνώ με την πανελαντζου πρέπει να το κοιταξωvantono έγραψε: 21 Δεκ 2024, 18:46 Απορω γιατι υπαρχουν ακομα αυτες οι μαλακίες, και γιατί υπαρχουν ανθρωποι που πανε και μπαινουν σε τετοιες μαλακίες. Γιατι πάτε τα παιδια σας σε τετοιες μαλακιες?
Εγω μεχρι συγκρουόμενα εχω μπει σε ολη μου τη ζωή, κατι γιγάντιες ρόδες και τρενάκια και πούτσες, ποτε δεν τα γουσταρα.
Μεχρι συγκρουόμενα και κανενα τραμπολίνο αν εισαι τσιπιρίκι πες οκ, εχει τη φάση του, τα άλλα τα εξτρίμ δεν τα καταλαβαινω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σφραγίζει το «Allou! Fun Park»εν μέσω εορταστικής περιόδου ο δήμαρχος Ρέντη
Re: Σφραγίζει το «Allou! Fun Park»εν μέσω εορταστικής περιόδου ο δήμαρχος Ρέντη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Re: Σφραγίζει το «Allou! Fun Park»εν μέσω εορταστικής περιόδου ο δήμαρχος Ρέντη
θες να πας και πόλεμο, ουτε σε ρόδα δεν τολμούσες να ανέβεις, χέστη.vantono έγραψε: 21 Δεκ 2024, 18:46 Απορω γιατι υπαρχουν ακομα αυτες οι μαλακίες, και γιατί υπαρχουν ανθρωποι που πανε και μπαινουν σε τετοιες μαλακίες. Γιατι πάτε τα παιδια σας σε τετοιες μαλακιες?
Εγω μεχρι συγκρουόμενα εχω μπει σε ολη μου τη ζωή, κατι γιγάντιες ρόδες και τρενάκια και πούτσες, ποτε δεν τα γουσταρα.
Μεχρι συγκρουόμενα και κανενα τραμπολίνο αν εισαι τσιπιρίκι πες οκ, εχει τη φάση του, τα άλλα τα εξτρίμ δεν τα καταλαβαινω.
τσίριζες κιόλας ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 96 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-