!!! DEVELOPMENT MODE !!!
6 συλλήψεις σε ενα χρόνο-ελεύθερος μεχρι να σκοτώσει
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 6 συλλήψεις σε ενα χρόνο-ελεύθερος μεχρι να σκοτώσει
Εντάξει, τώρα που θα γίνει ΕΔΕ θα ξεκαθαρίσουν όλα: https://www.cnn.gr/ellada/story/454355/ ... o-irakleio
Η κοροϊδία που λέγεται ΕΔΕ είναι το κερασάκι στην τούρτα. Μια διαδικασία που δεν θα αποδώσει ευθύνες πουθενά και το μόνο που θα κάνει θα είναι να ταλαιπωρήσει περισσότερο τους συγγενείς. Ξεφτιλισμένο κράτος.
Η κοροϊδία που λέγεται ΕΔΕ είναι το κερασάκι στην τούρτα. Μια διαδικασία που δεν θα αποδώσει ευθύνες πουθενά και το μόνο που θα κάνει θα είναι να ταλαιπωρήσει περισσότερο τους συγγενείς. Ξεφτιλισμένο κράτος.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Cecily Anne
Εμένα το βασικό μου πρόβλημα είναι άλλο. Διάγνωση στα ελληνικά σε Γάλλο στην Κρήτη. Καλά κρασιάST48410 έγραψε: 19 Δεκ 2024, 19:46Δεν ξέρω. Δεν είμαι γιατρός. Αλλά θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει ένα ιστορικό επιθετικών ενεργειών και ο γιατρός να πρέπει να κρίνει μόνο από μια κατάσταση της στιγμής.
'Εχω δει άτομο με διπολική διαταραχή στα δύο διαφορετικά άκρα. Πως μπορεί να πει κάποιος που το βλέπει σε κατάσταση ηρεμίας αν όταν βρεθεί σε κρίση θα κάνει κακό μόνο στον εαυτό του ή και σε άλλους;
Δεν καταλαβαίνω τι είδους απόρρητο είναι αυτό που δεν επιτρέπει στο γιατρό να σχηματίσει μια σφαιρική εικόνα για τις συμπεριφορές του εξεταζόμενου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ναι, σωστό κι αυτό.Cecily Anne έγραψε: 19 Δεκ 2024, 19:48 Εμένα το βασικό μου πρόβλημα είναι άλλο. Διάγνωση στα ελληνικά σε Γάλλο στην Κρήτη. Καλά κρασιά
Πωπω τρέλα θα πρέπει να έρχεται στους συγγενείς. Να χάσουν την κοπέλα τόσο άδικα.
Δεν ξέρω ούτε έναν ψυχίατρο σε θεσμική θέση που να μη ζητά το ιστορικό του προσαχθέντος για εξέταση.ST48410 έγραψε: 19 Δεκ 2024, 19:31 Το πιο τραγικό που άκουσα πριν λίγο στις ειδήσεις είναι πως όταν τον παρέπεμψαν για ψυχιατρική αξιολόγηση πριν λίγες μέρες, δεν ενημέρωσαν τον ψυχίατρο για το ποινικό του παρελθόν.
Πως να εκτιμήσει βρε βλάκες ο γιατρός την επικινδυνότητα αν δεν ξέρει τι έχει κάνει ήδη ο ασθενής; Από εξετάσεις αίματος;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το άκουσα στις ειδήσεις στην ΕΡΤ πριν καμιά ώρα. Μπορεί να είναι ανοησία αλλά δεν μιλάμε για ιατρικό ιστορικό. Για ποινικό μιλάμε. Ίσως προστατεύεται από κάποιο περίεργο απόρρητο. Εμένα η όλη υπόθεση μου φαίνεται σαν κάποιο νομικό κενό. Μπορεί πχ να πρεπει να προστατεύεσαι αν είσαι καρηγορούμενη για κάτι σοβαρό και πιθανότατα οι γιατροί δεν θα σε αντιμετώπιζαν με καλό μάτι. Αλλά εδώ έχεις ψυχιατρική αξιοολόγηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 19:50Δεν ξέρω ούτε έναν ψυχίατρο σε θεσμική θέση που να μη ζητά το ιστορικό του προσαχθέντος για εξέταση.ST48410 έγραψε: 19 Δεκ 2024, 19:31 Το πιο τραγικό που άκουσα πριν λίγο στις ειδήσεις είναι πως όταν τον παρέπεμψαν για ψυχιατρική αξιολόγηση πριν λίγες μέρες, δεν ενημέρωσαν τον ψυχίατρο για το ποινικό του παρελθόν.
Πως να εκτιμήσει βρε βλάκες ο γιατρός την επικινδυνότητα αν δεν ξέρει τι έχει κάνει ήδη ο ασθενής; Από εξετάσεις αίματος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 19 Δεκ 2024, 19:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maspoli έγραψε: 19 Δεκ 2024, 10:00Η αρχή των συλλήψεών του στην Κρήτη έγινε τον Δεκέμβριο του 2023, ενώ μέχρι και τον Νοέμβριο του 2024 είχε συλληφθεί συνολικά έξι φορές.
Δεκέμβριος 2023: Στην περιοχή της Νεάπολης έβρισε έναν αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου και συνελήφθη ενώ στο αυτοκίνητό του οι αρχές εντόπισαν ένα τσεκούρι, το οποίο και κατάσχεσαν.
Αρχές Απριλίου 2024 στο Ρέθυμνο: Η σύντροφος του 33χρονου, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 33χρονου καθώς την έβρισε, την απείλησε και στη συνέχεια της έκλεψε την τσάντα που περιείχε το κινητό της, χρήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα.
Μέσα Απριλίου 2024 στο Ρέθυμνο: Η σύντροφός του ξανά, τον μήνυσε για εξύβριση και απειλή τόσο στην ίδια όσο και σε έναν Έλληνα.
Σεπτέμβριος 2024 στο Λασίθι: Ο 33χρονος τσακώθηκε με έναν 60χρονο άνδρα στο Λασίθι ενώ δεν δίστασε να πετάξει πέτρες στο τραπέζι που καθόταν προκαλώντας φθορές. Στη συνέχεια τον χτύπησε στο κεφάλι ενώ όταν έφτασε ο αστυνομικός να τον συλλάβει του επιτέθηκε και τον χτύπησε.
22 Νοεμβρίου 2024: Η σύντροφός του ανέφερε στις αρχές ότι την πήρε τηλέφωνο και άρχισε να την απειλεί. Εκείνη φοβούμενη για την ζωή της τον κατήγγειλε.
29 Νοεμβρίου 2024: Είναι η τελευταία σύλληψη του 33χρονου, λίγες μέρες πριν την δολοφονία της Ράνιας. Η σύντροφός του κατήγγειλε τις αρχές ότι την παρακολουθεί και έχει πάθει εμμονή μαζί της. Οι αστυνομικοί τον συλλαμβάνουν ενώ στη συνέχεια ο εισαγγελέας τον παραπέμπει για ψυχιατρική γνωμάτευση.
στο αυτοκίνητό του οι αρχές εντόπισαν ένα τσεκούρι, το οποίο και κατάσχεσαν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το ποινικό με το ψυχιατρικό έχουν πάντα άμεση σύνδεση.ST48410 έγραψε: 19 Δεκ 2024, 19:52Το άκουσα στις ειδήσεις στην ΕΡΤ πριν καμιά ώρα. Μπορεί να είναι ανοησία αλλά δεν μιλάμε για ιατρικό ιστορικό. Για ποινικό μιλάμεΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 19:50Δεν ξέρω ούτε έναν ψυχίατρο σε θεσμική θέση που να μη ζητά το ιστορικό του προσαχθέντος για εξέταση.ST48410 έγραψε: 19 Δεκ 2024, 19:31 Το πιο τραγικό που άκουσα πριν λίγο στις ειδήσεις είναι πως όταν τον παρέπεμψαν για ψυχιατρική αξιολόγηση πριν λίγες μέρες, δεν ενημέρωσαν τον ψυχίατρο για το ποινικό του παρελθόν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Ε καλά αυτό είναι το λιγότερο σε αγροτική περιοχή. Σιγά το περίεργο. Εδώ εμένα ένα φεγγάρι έπαιρνε ο μπαμπάς μου το δικό μου στο χωράφι. Αν με ψάχνανε θα βρίσκανε από κάβουρα μέχρι ψαροντούφεκο και από πριόνι μέχρι ποτιστικο. Σιγά το αξιοπερίεργο.Kauldron έγραψε: 19 Δεκ 2024, 19:53Maspoli έγραψε: 19 Δεκ 2024, 10:00Η αρχή των συλλήψεών του στην Κρήτη έγινε τον Δεκέμβριο του 2023, ενώ μέχρι και τον Νοέμβριο του 2024 είχε συλληφθεί συνολικά έξι φορές.
Δεκέμβριος 2023: Στην περιοχή της Νεάπολης έβρισε έναν αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου και συνελήφθη ενώ στο αυτοκίνητό του οι αρχές εντόπισαν ένα τσεκούρι, το οποίο και κατάσχεσαν.
Αρχές Απριλίου 2024 στο Ρέθυμνο: Η σύντροφος του 33χρονου, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 33χρονου καθώς την έβρισε, την απείλησε και στη συνέχεια της έκλεψε την τσάντα που περιείχε το κινητό της, χρήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα.
Μέσα Απριλίου 2024 στο Ρέθυμνο: Η σύντροφός του ξανά, τον μήνυσε για εξύβριση και απειλή τόσο στην ίδια όσο και σε έναν Έλληνα.
Σεπτέμβριος 2024 στο Λασίθι: Ο 33χρονος τσακώθηκε με έναν 60χρονο άνδρα στο Λασίθι ενώ δεν δίστασε να πετάξει πέτρες στο τραπέζι που καθόταν προκαλώντας φθορές. Στη συνέχεια τον χτύπησε στο κεφάλι ενώ όταν έφτασε ο αστυνομικός να τον συλλάβει του επιτέθηκε και τον χτύπησε.
22 Νοεμβρίου 2024: Η σύντροφός του ανέφερε στις αρχές ότι την πήρε τηλέφωνο και άρχισε να την απειλεί. Εκείνη φοβούμενη για την ζωή της τον κατήγγειλε.
29 Νοεμβρίου 2024: Είναι η τελευταία σύλληψη του 33χρονου, λίγες μέρες πριν την δολοφονία της Ράνιας. Η σύντροφός του κατήγγειλε τις αρχές ότι την παρακολουθεί και έχει πάθει εμμονή μαζί της. Οι αστυνομικοί τον συλλαμβάνουν ενώ στη συνέχεια ο εισαγγελέας τον παραπέμπει για ψυχιατρική γνωμάτευση.στο αυτοκίνητό του οι αρχές εντόπισαν ένα τσεκούρι, το οποίο και κατάσχεσαν.![]()
![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ακριβώς. Και 'γω σε μια φάση είχα 2 αλυσοπρίονα μέσα στο αμάξι. Πάλι καλά που δε με ψάξανε.Cecily Anne έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:01Ε καλά αυτό είναι το λιγότερο σε αγροτική περιοχή. Σιγά το περίεργο. Εδώ εμένα ένα φεγγάρι έπαιρνε ο μπαμπάς μου το δικό μου στο χωράφι. Αν με ψάχνανε θα βρίσκανε από κάβουρα μέχρι ψαροντούφεκο και από πριόνι μέχρι ποτιστικο. Σιγά το αξιοπερίεργο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Cecily Anne
Ααα οκ!Kauldron έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:03Ακριβώς. Και 'γω σε μια φάση είχα 2 αλυσοπρίονα μέσα στο αμάξι. Πάλι καλά που δε με ψάξανε.Cecily Anne έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:01Ε καλά αυτό είναι το λιγότερο σε αγροτική περιοχή. Σιγά το περίεργο. Εδώ εμένα ένα φεγγάρι έπαιρνε ο μπαμπάς μου το δικό μου στο χωράφι. Αν με ψάχνανε θα βρίσκανε από κάβουρα μέχρι ψαροντούφεκο και από πριόνι μέχρι ποτιστικο. Σιγά το αξιοπερίεργο.
Και γενικότερα το λουλούδι ήταν ευρέως γνωστό.
Κατά προηγούμενη σύλληψή του, το όνομά του δράστη είχε εμφανιστεί στην λίστα SIRENE, που χρησιμεύει ως σύστημα ανταλλαγής πληροφοριών ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις χωρών της ζώνης Σένγκεν.
Κατά προηγούμενη σύλληψή του, το όνομά του δράστη είχε εμφανιστεί στην λίστα SIRENE, που χρησιμεύει ως σύστημα ανταλλαγής πληροφοριών ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις χωρών της ζώνης Σένγκεν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτή τη στιγμή έχω ένα θαυμάσιο φτυάρι με στυλιάρι από φάιμπεργκλας που κουβαλάω πάντα μαζί μου στο αμάξι, για να μη μου το κλέψουν. Αμα με ψάξουν ποιός ξέρει τί θα σκεφτούν (μάλλον οτι έθαψα κάποιον).Cecily Anne έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:04Ααα οκ!Kauldron έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:03Ακριβώς. Και 'γω σε μια φάση είχα 2 αλυσοπρίονα μέσα στο αμάξι. Πάλι καλά που δε με ψάξανε.Cecily Anne έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:01
Ε καλά αυτό είναι το λιγότερο σε αγροτική περιοχή. Σιγά το περίεργο. Εδώ εμένα ένα φεγγάρι έπαιρνε ο μπαμπάς μου το δικό μου στο χωράφι. Αν με ψάχνανε θα βρίσκανε από κάβουρα μέχρι ψαροντούφεκο και από πριόνι μέχρι ποτιστικο. Σιγά το αξιοπερίεργο.δικός μας
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Όλοι σας αναπαράγετε απλά την είδηση.
Το ότι η πραγματική είδηση είναι ότι έχουμε ένα γελοίο νομικό σύστημα, το οποίο ουσιαστικά κάνει τους ψυχασθενείς αόρατους από οποιαδήποτε ποινή και όλους τους άλλους, ουσιαστικά θύματα των ψυχοπαθών - απλά το περνάτε στο αδιάφορο!!!
Μόνο εάν κάποιος ψυχοπαθής σφάξει τη μάνα σας ή τα παιδιά σας (όπως έχει γίνει στο παρελθόν) έτσι για την πλάκα, θα αρχίσετε να σκέφτεστε πόσο γελοίοι είσαστε που στηρίζετε ένα τέτοιο σάπιο νομικό σύστημα!!!
Και άντε και είπατε "όντως έχουμε ένα γελοίο νομικό και ποινικό σύστημα"...
Τι κάνετε για να αλλάξει;
Η απάντηση είναι: τίποτα!!!
Για τα κομματόσκυλα της ΝΔ όλα βαίνουν καλώς, για τους γελοίους αριστερούς υπάρχουν μόνο τα θα, ενώ στη βουλή, οι δικηγόροι και νομικοί βουλευτές - οι οποίοι είναι πλειοψηφία - απλά βγάζουν νόμους για το πως θα ρουφήξουν το αίμα των πολιτών!!!
Δειλοί και άβουλοι αντάμα, περιμένουν ίσως κάποιο θάμα!!!
.
Το ότι η πραγματική είδηση είναι ότι έχουμε ένα γελοίο νομικό σύστημα, το οποίο ουσιαστικά κάνει τους ψυχασθενείς αόρατους από οποιαδήποτε ποινή και όλους τους άλλους, ουσιαστικά θύματα των ψυχοπαθών - απλά το περνάτε στο αδιάφορο!!!
Μόνο εάν κάποιος ψυχοπαθής σφάξει τη μάνα σας ή τα παιδιά σας (όπως έχει γίνει στο παρελθόν) έτσι για την πλάκα, θα αρχίσετε να σκέφτεστε πόσο γελοίοι είσαστε που στηρίζετε ένα τέτοιο σάπιο νομικό σύστημα!!!
Και άντε και είπατε "όντως έχουμε ένα γελοίο νομικό και ποινικό σύστημα"...
Τι κάνετε για να αλλάξει;
Η απάντηση είναι: τίποτα!!!
Για τα κομματόσκυλα της ΝΔ όλα βαίνουν καλώς, για τους γελοίους αριστερούς υπάρχουν μόνο τα θα, ενώ στη βουλή, οι δικηγόροι και νομικοί βουλευτές - οι οποίοι είναι πλειοψηφία - απλά βγάζουν νόμους για το πως θα ρουφήξουν το αίμα των πολιτών!!!
Δειλοί και άβουλοι αντάμα, περιμένουν ίσως κάποιο θάμα!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Otto Weininger
Σε απειλεί μια φορά, κάνεις καταγγελία.
Σε απειλεί δεύτερη φορά (και γενικά επιδεικνύει βίαιη συμπεριφορά), κάνεις παλι καταγγελία.
Στο τρίτο σημάδι επιθετικοτητας τον στέλνεις στα θυμαράκια και μάλιστα εύκολα, αφού δε θα το περιμένει μιας και τέτοιοι τύποι έχουν συνηθίσει να είμαι θύτες και δεν περιμενουν ότι θα βρεθούν στην απέναντι θέση.
Σε απειλεί δεύτερη φορά (και γενικά επιδεικνύει βίαιη συμπεριφορά), κάνεις παλι καταγγελία.
Στο τρίτο σημάδι επιθετικοτητας τον στέλνεις στα θυμαράκια και μάλιστα εύκολα, αφού δε θα το περιμένει μιας και τέτοιοι τύποι έχουν συνηθίσει να είμαι θύτες και δεν περιμενουν ότι θα βρεθούν στην απέναντι θέση.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 866 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
-
- 5 Απαντήσεις