!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτηση για συνδεση 2ης τηλ. συσκευης σε σπιτι

Νέες τεχνολογίες, ηλεκτρονικά, ηλεκτρολογικά, μηχανολογικά, ρομποτική, σχετικές κατασκευές κ.ά.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Ερωτηση για συνδεση 2ης τηλ. συσκευης σε σπιτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

George_V έγραψε: 21 Οκτ 2024, 19:59 Εσυ πως θα το εκανες αν θες να βαλεις 2 τηλεφωνα σε σαλονι και γραφειο?

Ρωταω επειδη ξερεις. Θελω να μαθω την συνδεσμολογια που θα εκανες.
δεν ειμαι εγω καλο πραάδειγμα γιώργω, βαζω συσκευες voip και εχω δομημένη καλωδίωση, βαζω τα τηλέφωνα κατευθειαν στο εθερνετ.

αλλα, σου ξαναδειχνω πως ειναι κανονικά η συνδεσμολογία.
Εικόνα

αν τωρα θες πραγματι να επιστέψεις ηχο σε μπριζα του σπιτιου μακρυα απο εκει που εχεις το μοδεμ, και η μπριζα αυτη ειναι πριν την μπριζα που εισαι τώρα, θες δηλαδή να επιστέψεις σήμα προς τα πίσω, τοτε οκ, καταλαβα γιατι το δειχνουν ετσι, πατέντα ειναι ομως.

Το σωστο ειναι το μοδεμ να μπει σε μια απο τις πρώτες μπριζες, και εκει να μπει διπλή μπρίζα στον τοιχο, να συνεχίζει απο αλλο τζακάκι η υπολοιπη καλωδίωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 21 Οκτ 2024, 20:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enaon

George_V έγραψε: 21 Οκτ 2024, 19:59 Υ.Γ. Δεν εχεις αναρωτηθει ποτε γιατι στα ρουτερ που ειναι για VOIP υπαρχει σπλιτερ και διακλαδωτης στα παρελκομενα τους μεσα στο κουτι του ρουτερ?
ελεος :lol:
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

enaon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 20:10
George_V έγραψε: 21 Οκτ 2024, 19:59 Υ.Γ. Δεν εχεις αναρωτηθει ποτε γιατι στα ρουτερ που ειναι για VOIP υπαρχει σπλιτερ και διακλαδωτης στα παρελκομενα τους μεσα στο κουτι του ρουτερ?
ελεος :lol:
E oχι και ελεος

Υπαρχουν ακριβως για τον λογο που αναφέρει ο παροχος στο σχεδιαγραμμα και υπαρχει και στο σχεδιαγραμμα των οδηγιων του ρουτερ.

Αν θεωρεις οτι ειναι λαθος πες τους το οτι κανουν λαθος και να το αλλαξουν

Αλλα εφοσον δουλευει σε καθε πελάτη και σε καθε παροχο γιατι να το κανουν αυτο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

enaon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 20:06
George_V έγραψε: 21 Οκτ 2024, 19:59 Εσυ πως θα το εκανες αν θες να βαλεις 2 τηλεφωνα σε σαλονι και γραφειο?

Ρωταω επειδη ξερεις. Θελω να μαθω την συνδεσμολογια που θα εκανες.
δεν ειμαι εγω καλο πραάδειγμα γιώργω, βαζω συσκευες voip και εχω δομημένη καλωδίωση, βαζω τα τηλέφωνα κατευθειαν στο εθερνετ.

αλλα, σου ξαναδειχνω πως ειναι κανονικά η συνδεσμολογία.
Εικόνα

αν τωρα θες πραγματι να επιστέψεις ηχο σε μπριζα του σπιτιου μακρυα απο εκει που εχεις το μοδεμ, και η μπριζα αυτη ειναι πριν την μπριζα που εισαι τώρα, θες δηλαδή να επιστέψεις σήμα προς τα πίσω, τοτε οκ, καταλαβα γιατι το δειχνουν ετσι, πατέντα ειναι ομως.
Κανονικα ειναι οτι λεει ο παροχος και το σχεδιαγραμμα στο manual του ρουτερ.

Οπως ειπα το σπλιτερ δεν ειναι εκει για να διαχωρισει κατι.

Ειναι εκει για να επιστρέψει το σημα στο δικτυο.

Αρα καταλαβες οτι δεν ειναι λαθος λοιπον και οτι δουλευει like a charm με αυτο τον τροπο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
enaon

George_V έγραψε: 21 Οκτ 2024, 20:13 E oχι και ελεος
ωραια Γιωργο, χαιρομαι που τα καταλαβαινεις καλα, θα σε ρωτησω οταν βρω χρονο να μου τα εξηγησεις, αλλη ωρα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Τεχνολογία”