Oι πυροschwesters νομίζεις οτι είναι από άλλη κοινωνία, και οχι απ' τη βρωμερή ελληνική γουπατοκοινωνία που παράγει μηδενιστές και τεμπελχανάδες?Bandit59 έγραψε: 24 Σεπ 2024, 10:07 Αχρηστοι και οι πυροσβέστες; Ρε πάτε καλά; Κάπου φρένο με το μίσος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πυροschwesterς: "Καιγόταν το σπίτι μου και η πυροσβεστική ζητούσε συμβόλαιο σπιτιού"
Re: Πυροschwesterς: "Καιγόταν το σπίτι μου και η πυροσβεστική ζητούσε συμβόλαιο σπιτιού"
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: Πυροschwesterς: "Καιγόταν το σπίτι μου και η πυροσβεστική ζητούσε συμβόλαιο σπιτιού"
Εν προκειμένω επιστράτευσα και τις πενιχρές μου γνώσεις στα Γερμανικά.Isildur έγραψε: 24 Σεπ 2024, 10:42 Χελώνε, είσαι ένα βήμα πριν καβαλήσεις τον χαρχάλατα στα λογοπαίγνια. Και με λίγη προσπάθεια ακόμα, μπορεί να σε προσλάβει ο Σεφερλής να τού γράφεις κείμενα...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Dwarven Blacksmith
Yochanan έγραψε: 24 Σεπ 2024, 10:30 https://imperiumromanum.pl/en/curiositi ... e-brigade/
#Dwarven Blacksmith
#SPQR
#Ρωμιοί
Κι εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου.
Αβε Καίσαρ, Πρώτε των Populist Autocrats.
Συμπεριλαμβάνεις και τον εαυτό σου σε αυτές τις κατηγορίες ή εσύ είσαι υπεράνω;
Πολλά είμαι, αλλά μηδενιστής δεν είναι ένα απ' αυτά.Bandit59 έγραψε: 24 Σεπ 2024, 11:55Συμπεριλαμβάνεις και τον εαυτό σου σε αυτές τις κατηγορίες ή εσύ είσαι υπεράνω;
Στους νεοέλ, ειδικά στους νέους, το βλέπεις κι απ' τη τράπ που ακούνε. Πιο μηδενιστικό πράγμα δεν υπάρχει απ' αυτή τη "μουσική".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1071 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
-