!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πυροschwesterς: "Καιγόταν το σπίτι μου και η πυροσβεστική ζητούσε συμβόλαιο σπιτιού"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Πυροschwesterς: "Καιγόταν το σπίτι μου και η πυροσβεστική ζητούσε συμβόλαιο σπιτιού"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Μαζί με τους αστυνομικούς, οι πλέον άχρηστοι? Ή μήπως χειρότεροι?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 23 Σεπ 2024, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Re: Πυροschwesterς: "Καιγόταν το σπίτι μου και η πυροσβεστική ζητούσε συμβόλαιο σπιτιού"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Εικόνα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Πυροschwesterς: "Καιγόταν το σπίτι μου και η πυροσβεστική ζητούσε συμβόλαιο σπιτιού"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

To παιδί είναι ηλίθιο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Σεπ 2024, 22:06 Εικόνα
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2024, 22:08 To παιδί είναι ηλίθιο
Λάθος λίνκ, το διόρθωσα τώρα.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Το καλύτερο γι αυτούς να είναι άχρηστοι, γιατί μπορεί να είχαν πάρει εντολές να μην ασχοληθούν με το εν λόγω κτήμα, γιατί μπορεί να ενοχλούσε διάφορους κρατούντες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Σεπ 2024, 22:21 Το καλύτερο γι αυτούς να είναι άχρηστοι, γιατί μπορεί να είχαν πάρει εντολές να μην ασχοληθούν με το εν λόγω κτήμα, γιατί μπορεί να ενοχλούσε διάφορους κρατούντες.
Την μυρίστηκε την δουλεια ο Μπάτμαν των εξαρχειων
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Σεπ 2024, 22:21 Το καλύτερο γι αυτούς να είναι άχρηστοι, γιατί μπορεί να είχαν πάρει εντολές να μην ασχοληθούν με το εν λόγω κτήμα, γιατί μπορεί να ενοχλούσε διάφορους κρατούντες.
Τέτοια αδιαφορία, είναι ύποπτη, ακόμα και για τους ξετσίπωτους ΔΥ του κράτους του Μητσοτάκη.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Kauldron έγραψε: 23 Σεπ 2024, 21:25 Μαζί με τους αστυνομικούς, οι πλέον άχρηστοι? Ή μήπως χειρότεροι?

:str8jack: :str8jack: :str8jack:
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Αχρηστοι και οι πυροσβέστες; Ρε πάτε καλά; Κάπου φρένο με το μίσος.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Έκανε πολλά καλά αυτός ο άνθρωπος και ανιδιοτελως, λογικό να προκαλέσει πολλές αντιπάθειες.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Δωρεάν μαθήματα; Ντροπή. Χαλάει την αρπαχτικη φιλελε πιάτσα ο κύριος, και έπρεπε να τιμωρηθεί. :102:
Κτήμα Αρβανίτη – Εναλλακτικό Σχολείο Οικολογικής Γεωργίας
Share
Σε αυτό το σχολείο οι μαθητές κρατούν συνήθως μια τσάπα και διδάσκονται τα μαθήματά τους στη γη! Το Εναλλακτικό Σχολείο Οικολογικής Γεωργίας λειτουργεί στο κτήμα του βιοκαλλιεργητή Θοδωρή Αρβανίτη στις Αφίδνες Αττικής (Κιούρκα).

Κάθε Κυριακή (στον κύκλο του προγράμματος), έμπειροι βιοκαλλιεργητές και επιστήμονες παραδίδουν δωρεάν μαθήματα οικολογικής γεωργίας σε όσες και όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά ή και ερασιτεχνικά. Τα μαθήματα είναι θεωρητικά και πρακτικά. Καθένα από αυτά έχει συνολική διάρκεια πέντε ώρες.

Στο Οικοσχολείο, όπως αλλιώς λέγεται, παραδίδονται μαθήματα εδαφολογίας, κομποστοποίησης, φυτοπροστασίας, σπορείου και φύτευσης κηπευτικών καλλιεργειών, ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων, οργάνωσης παραγωγών, διάθεσης προϊόντων, διατροφολογίας, αγροδιατροφικής πολιτικής, οικολογικής μεταποίησης.

Επίσης, μαθήματα για τις δενδρώδεις καλλιέργειες, την κλιματική αλλαγή, τον αγροτουρισμό και την κοινωνική σημασία της οικολογικής γεωργίας. Εκτός από τη θεωρία, οι μαθητές κάνουν και την πρακτική τους στο κτήμα. Παρακολουθούν τις καλλιέργειες από την αρχή μέχρι το τέλος. Κάνουν μαζί τις φυτεύσεις, αντιμετωπίζουν τα προβλήματα και κάνουν τη συγκομιδή.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2024, 22:08 To παιδί είναι ηλίθιο
:smt005:
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

https://imperiumromanum.pl/en/curiositi ... e-brigade/

#Dwarven Blacksmith
#SPQR
#Ρωμιοί
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Χελώνε, είσαι ένα βήμα πριν καβαλήσεις τον χαρχάλατα στα λογοπαίγνια. Και με λίγη προσπάθεια ακόμα, μπορεί να σε προσλάβει ο Σεφερλής να τού γράφεις κείμενα...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

#Dwarven Blacksmith
Σένεκα...:-(
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”