!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποια ειναι η χειρότερη Τράπεζα στην Ελλάδα?
- Dwarven Blacksmith
Re: Ποια ειναι η χειρότερη Τράπεζα στην Ελλάδα?
Δεν πρέπει, εμένα μου έρχεται notification από το app και βάζω απλά δαχτυλικό αποτύπωμα. 2-factor authentication λεγεται.Green Dragon έγραψε: 14 Σεπ 2024, 18:20User UNfriendly και κάποιος να μου εξηγήσει γιατί πρέπει να βάζω υποχρεωτικά SMS code για να κάνω log in.panos291 έγραψε: 14 Σεπ 2024, 18:14 Τι πρόβλημα εχετε με το e-banking της alpha? Εμενα μου φαινεται μια χαρα, αυτο της eurobank είναι αθλιο.
Το e-banking πρέπει να είναι self explaining, αλλιώς είναι αποτυχημένο. Η Εθνική που δεν είχε καλό, το έφτιαξε.
H Eurobank δεν έχει, οκ γλιτώνεις λίγα δεύτερα αλλά δεν το λες και καλό ότι δεν έχει.
Ωστόσο στην Alpha μου λείπουν τα διαγράμματα της Eurobank.
Τις υπόλοιπες δεν τις ξέρω καλά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Η Πειραιως που ειναι η καλύτερη απ' ολες ισως, εχει τις περισσοτερες αρνητικες ψηφους βλεπω. Πχορουμάρα, κλασικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 14 Σεπ 2024, 18:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Πειραιώς δεν έχει ένα UI από τα βαθιά 00's;vantono έγραψε: 14 Σεπ 2024, 18:24 Η Πειραιως που ειναι η καλύτερη απ' ολες ισως, εχεις τις περισσοτερες αρνητικες ψηφους βλεπω. Πχορουμάρα, κλασικά.
Η καλύτερη είναι η Παγκρήτια.Green Dragon έγραψε: 14 Σεπ 2024, 17:43Σιγά μη δεν διάλεγες την καλύτερη![]()
Είπαμε, το 'χεις τάμα να είσαι πάντα λάθος![]()
Σε λίγο θα ανήκει και αυτή στις συστημικές.
- metaxoskolikas
σαν να πηγαίνεις σε γραφείο με βύσματα υπαλλήλους δήμου η Πειραιώς..απλά απαράδεκτοι .
από αναβολή σε αναβολή και τα ζώα μου αργά
αν βαριέται να δουλέψει ή δεν τραβάει η άλλη ας πάει να βάφει νύχια.ασε το υφακι 35 χρονων
από αναβολή σε αναβολή και τα ζώα μου αργά
αν βαριέται να δουλέψει ή δεν τραβάει η άλλη ας πάει να βάφει νύχια.ασε το υφακι 35 χρονων
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Παρα πολλοι βρίζουν τις τράπεζες απο τοτε που κατάργησαν τα ταμεία. Πλέον πολλοι ηλικιωμένοι που δεν εχουν ανθρωπο, ψάχνονται για το πως να παίρνουν την συνταξη γιατί ουτε ατμ ξέρουν να χρησιμοποιούν.
Και μιλουσα με υπάλληλο τραπέζης και μου είπε οτι το καναν αυτο οι τραπεζες ΚΑΙ για να αυξησουν το κερδος μεσω μειωσης προσωπικού.
Πανε να βγάλουν απ τη μυγα ξιγκι οι απατεώνες οι τραπεζίτες δεν τους φτανουν τόσα κέρδη, διώχνουν και υπαλληλους και ταλαιπωρούν και τους πολίτες.
Σκατά στις τραπεζες. Ολες βρωμανε.
Και στα πρακτορεια οπαπ σκατα. (ασχετο αυτο αλλα δεν αντεξα)
Και μιλουσα με υπάλληλο τραπέζης και μου είπε οτι το καναν αυτο οι τραπεζες ΚΑΙ για να αυξησουν το κερδος μεσω μειωσης προσωπικού.
Πανε να βγάλουν απ τη μυγα ξιγκι οι απατεώνες οι τραπεζίτες δεν τους φτανουν τόσα κέρδη, διώχνουν και υπαλληλους και ταλαιπωρούν και τους πολίτες.
Σκατά στις τραπεζες. Ολες βρωμανε.
Και στα πρακτορεια οπαπ σκατα. (ασχετο αυτο αλλα δεν αντεξα)
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Η Εθνική είναι χάλια. Η ΑΛΦΑ είναι η χειρότερη.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- vantono
Η νεα και αναβαθμισμένη βερσιον της εφαρμογής ειναι η πιο βολική και εύχρηστη απ'όλες. Η πιο δυσλειτουργική απ'ολες ειναι οντως της αλφα που λενε, αλλά οχι για τις οποιες ταυτοποιήσεις σου ζητάει για εισοδο ή κατι τετοιο. Ειναι user unfriendly το περιβάλλον του αππ, βασικα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Σεπ 2024, 18:25Πειραιώς δεν έχει ένα UI από τα βαθιά 00's;vantono έγραψε: 14 Σεπ 2024, 18:24 Η Πειραιως που ειναι η καλύτερη απ' ολες ισως, εχεις τις περισσοτερες αρνητικες ψηφους βλεπω. Πχορουμάρα, κλασικά.
- Dwarven Blacksmith
Δεν έχω το app της Πειραιώς, λέω σε big boy screen. Σε app μόνο τσεκάρω μπάλανς και στέλνω IRIS.vantono έγραψε: 14 Σεπ 2024, 18:30Η νεα και αναβαθμισμένη βερσιον της εφαρμογής ειναι η πιο βολική και εύχρηστη απ'όλες. Η πιο δυσλειτουργική απ'ολες ειναι οντως της αλφα που λενε, αλλά οχι για τις οποιες ταυτοποιήσεις σου ζητάει για εισοδο ή κατι τετοιο. Ειναι user unfriendly το περιβάλλον του αππ, βασικα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Σεπ 2024, 18:25Πειραιώς δεν έχει ένα UI από τα βαθιά 00's;vantono έγραψε: 14 Σεπ 2024, 18:24 Η Πειραιως που ειναι η καλύτερη απ' ολες ισως, εχεις τις περισσοτερες αρνητικες ψηφους βλεπω. Πχορουμάρα, κλασικά.
- vantono
Επισης, η Πειραιως μου εχει καταργήσει αυτοματα τη χρεωστική λόγω υπόνοιας υποκλοπής στοιχείων της κάρτας, κατι που εκεινη τη στιγμη με εξόργισε, αλλα στη συνεχεια το βρήκα παρα πολύ θετικό. Και εβγαλα καινουρια μετά μεσω ε-μπανκινγκ με μια πολυ ευκολη διαδικασία.
Ενω σε μια πιστωτικη της eurobank πχ, καποιος οντως μου ειχε βαρεσει υποκλοπη (οχι απλώς "υπόνοια") γιατι ειδα πανω απο μια φορά να μου ερχεται otp στο κινητο για κατι ακυρες συναλλαγές. Την 1η φορά νομιζα οτι κατι πηγε να αγορασει η βαντόναινα και δεν εδωσα σημασια, αλλά τη 2η ηταν κατι εντελως ακυρο και το πηρα πρεφα.
Και αν δεν εμπαινα να την καταργησω εγω, ή αν δεν υπήρχε το otp σαν διαδικασια, τωρα θα ειχα ξεπαραδιαστεί.
Ενω σε μια πιστωτικη της eurobank πχ, καποιος οντως μου ειχε βαρεσει υποκλοπη (οχι απλώς "υπόνοια") γιατι ειδα πανω απο μια φορά να μου ερχεται otp στο κινητο για κατι ακυρες συναλλαγές. Την 1η φορά νομιζα οτι κατι πηγε να αγορασει η βαντόναινα και δεν εδωσα σημασια, αλλά τη 2η ηταν κατι εντελως ακυρο και το πηρα πρεφα.
Και αν δεν εμπαινα να την καταργησω εγω, ή αν δεν υπήρχε το otp σαν διαδικασια, τωρα θα ειχα ξεπαραδιαστεί.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Πειραιώς
Τα καλά:
Πολύ καλό web banking*
Καλή εφαρμογή*
Τα κακά:
Μου σπάει τα νεύρα το οκταψήφιο extra pin. Γιατί δεν τους φτάνει ένα ωραιότατο εξαψήφιο όπως της εθνικής?
Ατελείωτη αναμονή στην εξυπηρέτηση.
Με το παραμικρό σε στέλνουν σε κατάστημα και τα ραντεβού τους είναι γεμάτα για εβδομάδες. Αν βιάζεσαι να κάνεις δουλειά απλά ΔΕΝ θα τη κάνεις.
Δε σε αφήνει να βγάλεις screenshots στη εφαρμογή.
Τα χειρότερα επιτόκια με διαφορά.
Τα καλά:
Πολύ καλό web banking*
Καλή εφαρμογή*
Τα κακά:
Μου σπάει τα νεύρα το οκταψήφιο extra pin. Γιατί δεν τους φτάνει ένα ωραιότατο εξαψήφιο όπως της εθνικής?
Με το παραμικρό σε στέλνουν σε κατάστημα και τα ραντεβού τους είναι γεμάτα για εβδομάδες. Αν βιάζεσαι να κάνεις δουλειά απλά ΔΕΝ θα τη κάνεις.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- vantono
Ελα, αυτο στα θετικά πρεπει να το βάζειςAwesomatic έγραψε: 14 Σεπ 2024, 18:39 Πειραιώς
Τα καλά:
Πολύ καλό web banking*
Καλή εφαρμογή*
Τα κακά:
Και αφου εχεις την εφαρμογη, γιατι δεν ενεργοποιεις τα push? Αντι για εξτρα πιν σε sms ή βαιμπερ κτλ, σου ερχεται Push και απλα πληκτρολογείς το 4ψήφιο πιν που συνδεεσαι για την εισοδο στην εφαρμογη. Ή το αποτυπωμα σου, για οσους το εχουν ετσι.
Εξαρτάται τι ορίζεις ως καλύτερη. Πριν καιρό θα ψήφιζα Alphabank για αυτό σήκωσα τα λεφτά μου και πήγα αλλου. Προσφατα ήρθα περισσότερο σε επαφή με την Πειραιώς. Οπότε τείνω ότι μάλλον είναι όλες και απλά ψηφίζουμε σαν καλύτερη αυτή που δεν έχουμε επαφή ( ακόμα)vantono έγραψε: 14 Σεπ 2024, 18:24 Η Πειραιως που ειναι η καλύτερη απ' ολες ισως, εχει τις περισσοτερες αρνητικες ψηφους βλεπω. Πχορουμάρα, κλασικά.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ευρωπαϊκές γιατί δεν έχουμε; Απαγορεύεται; Σαν τα αυτοκινητα είμαστε και καλά στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά και τα έχουν χαρατσωσει
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 33 Απαντήσεις