Ε ναι ρε φίλε...και σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, όπως και να το κάνεις, το μέγεθος ...μετράειFata_Morgana έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 16:17 Γράψε και για το παγωτό που τα έχουν μικρύνει και οι τιμές πανάκριβες. Ένα boss σάντουιτς κοντά στα 3€ και το έχουν μικρύνει![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η γευση/οσφρηση μου μετα τις τελειωτικες ανατιμησεις
Re: η γευση/οσφρηση μου μετα τις τελειωτικες ανατιμησεις
fxdsys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 16:57Ε αυτό λαίμαι, ντροπή σου αλLι(Ca)τάκι.aLiCat έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 16:56Δεν είμαι εγώ που μπορώ να αλλάξω τις "κακιές" συνήθειες των άλλων, αν εκείνοι πρωτίστως δεν το επιθυμούν.sys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 16:49
Να προτείνεις και σε άλλους ανθρώπους να ακολουθούν τις βλαβερές συνήθειες που ακολουθείς εσύ εισάγοντας στον οργανισμό σου σε μεγάλες ποσότητες ότι χειρότερο υπάρχει για να εισάγεις (σάκχαρα στην περίπτωση μας).
Αυτό ναι, θα μπορούσε να είναι πραγματικά ντροπή αλλά οκ, δεν είναι.
Φάτε ότι μαλακία κυκλοφορεί, οκ, απλά μετά αυτά με τις ντροπές κτλ ξες ε.
Απλώς προτείνω ένα πιο απολαυστικό τρόπο να γευτούν τις μικρές "αμαρτίες" που, ούτως ή άλλως, συνηθίζουν.
- Fata_Morgana
Χμ έτσι και έτσι. Συγκεκριμένα μ αρέσουν από κρι κρι. Το κασσαταaLiCat έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 16:36'Οχι μόνο τα παγωτά. Τα περισσότερα προϊόντα τα έχουν σκαρτέψει και ακριβήνει ταυτόχρονα.Fata_Morgana έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 16:17 Γράψε και για το παγωτό που τα έχουν μικρύνει και οι τιμές πανάκριβες. Ένα boss σάντουιτς κοντά στα 3€ και το έχουν μικρύνει![]()
Και μιας και μιλάμε για παγωτά, τα πιο νόστιμα πλέον είναι τα Κρι-Κρι. (είναι και ελληνική εταιρεία).
Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα (πριν σκαρτέψουν κι αυτά).
- Fata_Morgana
Αν μετράει λέει.student έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 17:51Ε ναι ρε φίλε...και σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, όπως και να το κάνεις, το μέγεθος ...μετράειFata_Morgana έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 16:17 Γράψε και για το παγωτό που τα έχουν μικρύνει και οι τιμές πανάκριβες. Ένα boss σάντουιτς κοντά στα 3€ και το έχουν μικρύνει![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 897 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
-