!!! DEVELOPMENT MODE !!!

η γευση/οσφρηση μου μετα τις τελειωτικες ανατιμησεις

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
student

Re: η γευση/οσφρηση μου μετα τις τελειωτικες ανατιμησεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Fata_Morgana έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 16:17 Γράψε και για το παγωτό που τα έχουν μικρύνει και οι τιμές πανάκριβες. Ένα boss σάντουιτς κοντά στα 3€ και το έχουν μικρύνει :011:
Ε ναι ρε φίλε...και σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, όπως και να το κάνεις, το μέγεθος ...μετράει :)
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

sys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 16:57
aLiCat έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 16:56
sys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 16:49

Να προτείνεις και σε άλλους ανθρώπους να ακολουθούν τις βλαβερές συνήθειες που ακολουθείς εσύ εισάγοντας στον οργανισμό σου σε μεγάλες ποσότητες ότι χειρότερο υπάρχει για να εισάγεις (σάκχαρα στην περίπτωση μας).
Αυτό ναι, θα μπορούσε να είναι πραγματικά ντροπή αλλά οκ, δεν είναι.
Φάτε ότι μαλακία κυκλοφορεί, οκ, απλά μετά αυτά με τις ντροπές κτλ ξες ε.
Δεν είμαι εγώ που μπορώ να αλλάξω τις "κακιές" συνήθειες των άλλων, αν εκείνοι πρωτίστως δεν το επιθυμούν.
Απλώς προτείνω ένα πιο απολαυστικό τρόπο να γευτούν τις μικρές "αμαρτίες" που, ούτως ή άλλως, συνηθίζουν.
Ε αυτό λαίμαι, ντροπή σου αλLι(Ca)τάκι.
fxd :D
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

aLiCat έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 16:36
Fata_Morgana έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 16:17 Γράψε και για το παγωτό που τα έχουν μικρύνει και οι τιμές πανάκριβες. Ένα boss σάντουιτς κοντά στα 3€ και το έχουν μικρύνει :011:
'Οχι μόνο τα παγωτά. Τα περισσότερα προϊόντα τα έχουν σκαρτέψει και ακριβήνει ταυτόχρονα.

Και μιας και μιλάμε για παγωτά, τα πιο νόστιμα πλέον είναι τα Κρι-Κρι. (είναι και ελληνική εταιρεία).
Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα (πριν σκαρτέψουν κι αυτά).
Χμ έτσι και έτσι. Συγκεκριμένα μ αρέσουν από κρι κρι. Το κασσατα :romance-hearteyes: 3-3 τα τρώω.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

student έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 17:51
Ε ναι ρε φίλε...και σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, όπως και να το κάνεις, το μέγεθος ...μετράει :)
Αν μετράει λέει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”