!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
Λογικό, με τόσα Λιγουρια. Εδώ οι νέοι άνδρες πληρώνουν για να πηδάνε μπάζα στα μπουρδέλα. Θα κολλούσαν να την πέσουν σε μια ινφλουενσερ; Αφού το κάτω κεφάλι κυριαρχεί,και δεν θυμάμαι να έχει μυαλό;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- unholydiver
Αιδοιοαρχία
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" 
- SpAcE_PaNtHeR
Ησθεβδησξςοεθεεβεβδβσπφπτπυπυπυυπποτποτπτοποτπουποτπβοβοβιβ
Εγώ δεν βλέπω τίποτα έξω απ'τα συνηθισμένα. Έτσι ήταν πάντα, απλώς το ίντερνετ έχει αλλάξει κάπως το modus operandi. Αλλά όχι την ουσία. Και άντρες και γυναίκες που ζητάνε αρκετά παραπάνω απ΄όσα επιτρέπει η εμφάνιση/κοινωνική θέση/περιουσία/ηλικία τους, τελικά συμβιβάζονται. Ή χωρίζουν γρήγορα.
Και δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς, από την άποψη ότι αν δεν συμβιβαστούν θα μείνουν μόνοι τους και αυτό λίγοι το θέλουν.
Και δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς, από την άποψη ότι αν δεν συμβιβαστούν θα μείνουν μόνοι τους και αυτό λίγοι το θέλουν.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Εγώ απορρίπτω την τύπισσα και χωρίς ερωτηματολόγιο.
Επόμενη.
Επόμενη.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ότι είναι επιλεκτική μαγκιά της,ότι θέλει φραγκατο πρόβλημα του.
Ότι έδωσε ερωτηματολόγιο με ξεπερνά.
Φανταστείτε ότι γνωρίζετε μια γυναίκα και αυτή σας δίνει ένα ερωτηματολόγιο για να δει αν τις κάνετε. Ποιο Μοντέλο Παιθονς κατάσταση δεν υπάρχει.
Ότι έδωσε ερωτηματολόγιο με ξεπερνά.
Φανταστείτε ότι γνωρίζετε μια γυναίκα και αυτή σας δίνει ένα ερωτηματολόγιο για να δει αν τις κάνετε. Ποιο Μοντέλο Παιθονς κατάσταση δεν υπάρχει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
decadent έγραψε: 25 Ιουν 2024, 17:35 αν θέλετε τέτοια γκόμενα τότε αυτά είναι τα προαπαιτούμενα, walk in closet για παράδειγμα![]()

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 12 Απαντήσεις