Με το πετροδόλλαρο δε μας λές τί σχέση έχει.GoBzi έγραψε: 14 Ιουν 2024, 16:08Όχι ρε φίλε, μια χαρά πάει το συγκεκριμένο της vanguard και ας βάζω λίγα. Στο βάζω και δίπλα στο νήμα να μην λες ότι είναι παλιά η φωτογραφία.![]()
Καμία άλλη ερώτηση; Έχω και άλλους λογαριασμούς εάν ενδιαφέρεσαι.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποχαιρέτα το ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΟ που χάθηκε.
Re: Αποχαιρέτα το ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΟ που χάθηκε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν ξέρω, εσύ το έφερες στην συζήτηση, αλλά βλέπεις απαντάω. Εσύ πάλι δεν απάντησες ποτέ στην ερώτηση για την τιμή του πετρελαίου η οποία είναι εντός θέματος.Kauldron έγραψε: 14 Ιουν 2024, 16:11Με το πετροδόλλαρο δε μας λές τί σχέση έχει.GoBzi έγραψε: 14 Ιουν 2024, 16:08Όχι ρε φίλε, μια χαρά πάει το συγκεκριμένο της vanguard και ας βάζω λίγα. Στο βάζω και δίπλα στο νήμα να μην λες ότι είναι παλιά η φωτογραφία.Kauldron έγραψε: 14 Ιουν 2024, 15:47
Γιατί μήπως απέδωσαν οι δικές σου επενδύσεις? Άσε ρε αλεπουδιάρη, επειδή είσαι αλεπουδιάρης δηλαδή?![]()
Τί σχέση έχει η τιμή του πετρελαίου με το αν αγοράζεται σε δολλάριο ή οχι?GoBzi έγραψε: 14 Ιουν 2024, 16:18Δεν ξέρω, εσύ το έφερες στην συζήτηση, αλλά βλέπεις απαντάω. Εσύ πάλι δεν απάντησες ποτέ στην ερώτηση για την τιμή του πετρελαίου η οποία είναι εντός θέματος.Kauldron έγραψε: 14 Ιουν 2024, 16:11Με το πετροδόλλαρο δε μας λές τί σχέση έχει.GoBzi έγραψε: 14 Ιουν 2024, 16:08
Όχι ρε φίλε, μια χαρά πάει το συγκεκριμένο της vanguard και ας βάζω λίγα. Στο βάζω και δίπλα στο νήμα να μην λες ότι είναι παλιά η φωτογραφία.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-