!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
Για το παλικάρι δεν ξέρω, αλλά το να μπαίνεις σε site κομμουνιστών και να μην μπορείς να διαβάσεις μια παράγραφο από τα pop up διαφημίσεων σίγουρα είναι ξεφτίλα.
Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
Ειναι νόμιμο αυτο που βλεπουμε; Υπάρχει ασφαλιστική που καλύπτει αστική ευθύνη για εξέδρες μέσα στην θάλασσα αλήθεια;
πολυ περίεργα τα σχόλια στο νημα.
πολυ περίεργα τα σχόλια στο νημα.
Όχι φυσικά, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Πχ βρίσκεις έναν εργοστασιάρχη και παντρεύεσαι την κόρη του.Frappezitis έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:08 Για να μπορεις να ζεις αξιοπρεπως θα πρεπει να σε ξεφτιλιζουν τα αφεντικα ;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Frappezitis μπορεις ανοιξεις ενα νημα σε παρακαλώ να πουλαει καποιος ναρκωτικά σε 5αχρονα, θελω να δω αν θα στηρίξουν ολοι γιατί εισαι εσυ, απο περιέργεια.
Για να έχουμε και καλό ερώτημα
Ποια εργασία που γίνεται με σκοπό το κέρδος δεν είναι εξευτελισμος και .. πορνεία; (Πουλάς έναντι χρηματικής αμοιβής τις σωματικές ή διανοητικές ικανότητες σου )
Ποια εργασία που γίνεται με σκοπό το κέρδος δεν είναι εξευτελισμος και .. πορνεία; (Πουλάς έναντι χρηματικής αμοιβής τις σωματικές ή διανοητικές ικανότητες σου )
GoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:05 Για το παλικάρι δεν ξέρω, αλλά το να μπαίνεις σε site κομμουνιστών και να μην μπορείς να διαβάσεις μια παράγραφο από τα pop up διαφημίσεων σίγουρα είναι ξεφτίλα.
Το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ, όποτε κάνω την κασκαντεριά να κλικάρω κάποιο λινκ της γνωστής κουκουπαρέας (2 είναι βασικά) του πχόρουμ. Σήμερα δεν την έκανα βέβαια, δεν έχω τόσες αντοχές, τόσο νωρίς το πρωί.
19 εξέδρες είναι παράνομες. Υποτίθεται ότι και τώρα τον έκαναν ντα και του είπαν σε αυστηρό τόνο ότι πρέπει να τις αφαιρέσει.
Η γνώμη των σερβιτόρων μετράει καθόλου άραγε ή στα παπάρια μας, εμείς ξέρουμε καλύτερα γι' αυτούς;
οι σερβιτοροι θα πουνε αν ειναι παρανομο αυτο που κανουν; Θα μου πεις ΝΔ εισαι, γιατί οχι;
Οχι ρε συ γιατι να μετραει? Οι εργατοπατερες ξέρουν καλύτερα.Isildur έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:19 Η γνώμη των σερβιτόρων μετράει καθόλου άραγε ή στα παπάρια μας, εμείς ξέρουμε καλύτερα γι' αυτούς;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Μόνο ΟΑΚΚΕ
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Μαζεύονται 2-3 κουκουέδες σε καφέ σε μπτιτσόμπαρο σλας καφέ παραλίας, έχουν τρελάνει τον σερβιτόρο να τους πηγαινοφέρνει νερά και εξτρά ζάχαρες διασχίζοντας δρόμο με κίνηση πήχτρα (πραγματικός κίνδυνος, εν τω μεταξύ) και γράφουν θεωρίες στα μίντια για τον άλλο που μπαίνει στο νερό και που ο ίδιος λέει "σκάστε ρε μαλάκες, μη μου το χαλάτε, δυο μηνιάτικα τη βδομάδα βγάζω απ' τα πουρμπουάρια των Οβρωπαίων".
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Πού το ξέρεις εσύ αυτό ρε φίλε;Πτολεμαίος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:19Mιλας με φαπεζιτη τώρα, που έχει τους υπαλλήλους του και δουλεύουν με 3 κι 60 και περιμένει να του πληρώσει την εφορία ο κυρ Παντελης πεθερός του και αν σκάσει μύτη η επιθεώρηση εργασίας θα φάει τουλάχιστον 15 χρόνια φυλακή.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:14Κάθε δουλειά που γίνεται με σκοπό το χρήμα είναι "ξεφτίλα" ( ή πορνεία)Frappezitis έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:08 Για να μπορεις να ζεις αξιοπρεπως θα πρεπει να σε ξεφτιλιζουν τα αφεντικα ;
Εν προκειμένω δεν βλέπω να γίνεται κάτι στην εργασία των εν λόγω σερβιτόρων που να είναι εξευτελιστικο
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δικό του θέμα, αν πληρώνεται παραπάνω και το διάλεξε ποιός είμαι εγώ να του πώ τι να κάνει στη ζωή τουFrappezitis έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:08 Για να μπορεις να ζεις αξιοπρεπως θα πρεπει να σε ξεφτιλιζουν τα αφεντικα ;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Δεν ξέρω για εσένα, τουλάχιστον εμένα μου πετάει τον φίλο μου τον Μπέντζαμιν.Isildur έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:12GoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:05 Για το παλικάρι δεν ξέρω, αλλά το να μπαίνεις σε site κομμουνιστών και να μην μπορείς να διαβάσεις μια παράγραφο από τα pop up διαφημίσεων σίγουρα είναι ξεφτίλα.![]()
Το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ, όποτε κάνω την κασκαντεριά να κλικάρω κάποιο λινκ της γνωστής κουκουπαρέας (2 είναι βασικά) του πχόρουμ. Σήμερα δεν την έκανα βέβαια, δεν έχω τόσες αντοχές, τόσο νωρίς το πρωί.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 873 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
-
- 4 Απαντήσεις