και τα κακοποιά στοιχεία παίρναν αυτό που τους άξιζε
9/7/2016

https://www.protothema.gr/greece/articl ... -exarheia/

Από τότε, πάντως, που ο Ρουβίκωνας σαπάκιασε τους αεκτζήδες της Μεσολογγίου κόπηκαν και τα μπραβιλίκια και τα πεσίματα στα Εξάρχειαgeorgebi έγραψε: 12 Μαρ 2024, 12:04 Γεγονός πάντως ειναι πως επί κυβέρνησης Συριζα - Ρουβικωνα κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοιχτές.....υπήρχε ασφάλεια στα Εξάρχεια![]()
και τα κακοποιά στοιχεία παίρναν αυτό που τους άξιζε![]()
9/7/2016
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Βeria, να τα λέμε κι αυτά αλλά κάπου έχεις αρχίσει και θυμίζεις μανούλα με ζακετάκι στο χέρι.Beria έγραψε: 12 Μαρ 2024, 12:08Από τότε, πάντως, που ο Ρουβίκωνας σαπάκιασε τους αεκτζήδες της Μεσολογγίου κόπηκαν και τα μπραβιλίκια και τα πεσίματα στα Εξάρχειαgeorgebi έγραψε: 12 Μαρ 2024, 12:04 Γεγονός πάντως ειναι πως επί κυβέρνησης Συριζα - Ρουβικωνα κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοιχτές.....υπήρχε ασφάλεια στα Εξάρχεια![]()
9/7/2016
Να τα λέμε αυτά
Και όταν ο Μιχαλολιακος (ή ο Κασιδιαρης) ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων μιλούσε για ενόπλους security στον Δήμο Αθηναίων, σκιζατε στρίγκους.Beria έγραψε: 12 Μαρ 2024, 12:08Από τότε, πάντως, που ο Ρουβίκωνας σαπάκιασε τους αεκτζήδες της Μεσολογγίου κόπηκαν και τα μπραβιλίκια και τα πεσίματα στα Εξάρχειαgeorgebi έγραψε: 12 Μαρ 2024, 12:04 Γεγονός πάντως ειναι πως επί κυβέρνησης Συριζα - Ρουβικωνα κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοιχτές.....υπήρχε ασφάλεια στα Εξάρχεια![]()
9/7/2016
Να τα λέμε αυτά
Πρώτον είμαστε με όποιον δέρνει αεκτζήδεςΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2024, 12:10Βeria, να τα λέμε κι αυτά αλλά κάπου έχεις αρχίσει και θυμίζεις μανούλα με ζακετάκι στο χέρι.Beria έγραψε: 12 Μαρ 2024, 12:08Από τότε, πάντως, που ο Ρουβίκωνας σαπάκιασε τους αεκτζήδες της Μεσολογγίου κόπηκαν και τα μπραβιλίκια και τα πεσίματα στα Εξάρχειαgeorgebi έγραψε: 12 Μαρ 2024, 12:04 Γεγονός πάντως ειναι πως επί κυβέρνησης Συριζα - Ρουβικωνα κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοιχτές.....υπήρχε ασφάλεια στα Εξάρχεια![]()
9/7/2016
Να τα λέμε αυτά
Δεκτόν και το μπαν για προσβολή θεσμών.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Οι συλληφθεντες ειναι απο την Σομαλια.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2024, 11:35 Άντε να δούμε, αν θα παίξουν και τα ονοματάκια των εν λόγω ή θα απαιτήσει συγκάλυψη το μιτου κίνημα.
Πηγη https://www.ethnos.gr/greece/article/13 ... sthnelladaΟι Σομαλοί φτάνουν στα τουρκικά παράλια ακολουθώντας την παρακάτω διαδρομή. Αρχικά με αεροπλάνο από το Μογκαντίσου ταξιδεύουν μέχρι την Κωνσταντινούπολη και από εκεί οδικώς, χρησιμοποιώντας επιδοτούμενα εισιτήρια και βίζες από την τουρκική κυβέρνηση. «Ούτε μία φορά η τουρκική αστυνομία δεν έλεγξε τα έγγραφά μας.
Ακριβώς γι' αυτό οι σύγχρονοι Τούρκοι είναι πιο έξυπνοι.Dr Socrates έγραψε: 12 Μαρ 2024, 12:20Οι Σομαλοί φτάνουν στα τουρκικά παράλια ακολουθώντας την παρακάτω διαδρομή. Αρχικά με αεροπλάνο από το Μογκαντίσου ταξιδεύουν μέχρι την Κωνσταντινούπολη και από εκεί οδικώς, χρησιμοποιώντας επιδοτούμενα εισιτήρια και βίζες από την τουρκική κυβέρνηση. «Ούτε μία φορά η τουρκική αστυνομία δεν έλεγξε τα έγγραφά μας.
Νομίζω ότι ο Ρουβίκωνας έχει κάποιους οργανωμένους ΑΕΚτζήδες στις τάξεις του.Beria έγραψε: 12 Μαρ 2024, 12:16Πρώτον είμαστε με όποιον δέρνει αεκτζήδεςΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2024, 12:10Βeria, να τα λέμε κι αυτά αλλά κάπου έχεις αρχίσει και θυμίζεις μανούλα με ζακετάκι στο χέρι.Beria έγραψε: 12 Μαρ 2024, 12:08
Από τότε, πάντως, που ο Ρουβίκωνας σαπάκιασε τους αεκτζήδες της Μεσολογγίου κόπηκαν και τα μπραβιλίκια και τα πεσίματα στα Εξάρχεια
Να τα λέμε αυτά
Δεκτόν και το μπαν για προσβολή θεσμών.
Δεύτερον ο φίλος georgebi είναι ο καλύτερος πασαδόρος για τρολοαπαντήσεις
Τρίτον είμαι πατερούλης με ζακετάκι στο χέρι
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
Θαυμάστε επίπεδο συντονιστή. Και άμα ο εσχατόγερος μορφωμένος της γενιάς καλύτερων χρόνων, λέει τέτοια, περιμένουμε από την νέα γενιά που μεγαλώνει με τραπ και μπουρδελοποιηση επί 100, να βγει σωστή
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Το μόνο σίγουρο.πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 12 Μαρ 2024, 13:08 Fata_morgana
νύχτα
ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ? ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ. ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ
Fata_Morgana έγραψε: 12 Μαρ 2024, 13:29Το μόνο σίγουρο.πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 12 Μαρ 2024, 13:08 Fata_morgana
νύχτα
ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ? ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ. ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ
εμενα θα μου λειψει, χωρις να τον συμπαθω.πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 12 Μαρ 2024, 13:16Θαυμάστε επίπεδο συντονιστή. Και άμα ο εσχατόγερος μορφωμένος της γενιάς καλύτερων χρόνων, λέει τέτοια, περιμένουμε από την νέα γενιά που μεγαλώνει με τραπ και μπουρδελοποιηση επί 100, να βγει σωστή
Δεν αφήνεις τις μαλακίες λέω εγώ και να ρίξεις έναν Μπαν στον Μαδουραιο; Δηλαδή οκ να γελάσουμε με κάθε νούμερο εδώ μέσα, αλλά ζαιολυμα που ανεβάζει ειδηση για λάθρο θα έπρεπε να τρώει Μπαν αυτόματα, για το καλό της πίεσης μας. Και πες ένα άτομο που θα του λείψει ο συγκεκριμένος. Αυτοί οι αρουραίοι δεν πρέπει να συμπαθιούνται ούτε με τον επόμενης βάρδιας
Ναι ρε συ, έχει κατιτίς το εθιστικόν.Ασέβαστος έγραψε: 12 Μαρ 2024, 15:06εμενα θα μου λειψει, χωρις να τον συμπαθω.πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 12 Μαρ 2024, 13:16Θαυμάστε επίπεδο συντονιστή. Και άμα ο εσχατόγερος μορφωμένος της γενιάς καλύτερων χρόνων, λέει τέτοια, περιμένουμε από την νέα γενιά που μεγαλώνει με τραπ και μπουρδελοποιηση επί 100, να βγει σωστή
Δεν αφήνεις τις μαλακίες λέω εγώ και να ρίξεις έναν Μπαν στον Μαδουραιο; Δηλαδή οκ να γελάσουμε με κάθε νούμερο εδώ μέσα, αλλά ζαιολυμα που ανεβάζει ειδηση για λάθρο θα έπρεπε να τρώει Μπαν αυτόματα, για το καλό της πίεσης μας. Και πες ένα άτομο που θα του λείψει ο συγκεκριμένος. Αυτοί οι αρουραίοι δεν πρέπει να συμπαθιούνται ούτε με τον επόμενης βάρδιας![]()