Εγώ πάντως δεν θεωρώ μποτ τον dna replication. Δεν πειράζει κανένα .
Δεν συμφέρει κανέναν να έχει επαγγελματίες μποτ για ένα φόρουμ με μικρή αναγνώσιμοτητα. Δεν έχει μποτ το φόρουμ. Φανατικούς οπαδούς ναι.
Ποια δουλειά της ΝΔ; Η ΝΔ στις εκλογές είχε επιβάλλει συνομωσία σιωπής για τον Τζήμερο στα κανάλια, ακόμη και στα πάνελ για τα μικρά κόμματα. Τώρα δε, έχει σταματήσει να πολιτεύεται, αλλά τα τρολλ της ΝΔ ασχολούνται διαρκώς μαζί του (δεν είναι μόνο του τουίτ που αναφέρεται στο νήμα, υπάρχουν κι άλλα περιστατικά). Στηρίζει βέβαια το κόμμα του, αλλά τη ΝΔ την έχει πιάσει κρύος ιδρώτας.
η νδ του Κούλη ξέρει οτι θα έχει μεγάλες διαρροές στις ευωεκλογές και προωθεί ελεγχομενους υποψηφίους για να μη φυγουν ανεξέλεγτα οι ψηφοφόροι
και εσύ αυτή τη δουλειά κάνεις εδω μέσα,
παριστάνεις την δεξιά αντιπολιτευση
Μα δεν προωθεί τη Δημιουργία. Αντιθέτως, έχει εξαπολύσει τους δικούς της στο τουίτερ να την πολεμούν.
Δεν παριστάνω τίποτα. Κάνεις τα ίδια με αυτούς που σε χαρακτηρίζουν "ρωσομποτ".
εντάξει, εγώ δεν είμαι ρωσομπότ και εσύ είσαι αγνός δεξιός
Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2023, 17:28
Γιατί τα τρολλ της ΝΔ στο τουίτερ ασχολούνται μανιωδώς με τον Τζήμερο, τη στγιμή μάλιστα που έχει αποσυρθεί απο τον πολιτικό στίβο; Τόσο πολύ τρέμει έναν δεξιότερό της ενεργό πολίτη η ΝΔ ακόμη κι εκτός πολιτικής αρένας;
Γιατί στελέχη του έχουν ταράξει τον Άδωνι
Δεν είναι μόνο τώρα με το νομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες. Και πιο πριν ΝΔτρολλ του έκαναν πόλεμο. Είχε αναδείξει ένα τέτοιο περιστατικό ο Τζήμερος στο πρφιλ του στο φ/β.
Γιατί τα τρολλ της ΝΔ στο τουίτερ ασχολούνται μανιωδώς με τον Τζήμερο, τη στγιμή μάλιστα που έχει αποσυρθεί απο τον πολιτικό στίβο; Τόσο πολύ τρέμει έναν δεξιότερό της ενεργό πολίτη η ΝΔ ακόμη κι εκτός πολιτικής αρένας;
Δεν είναι μόνο τώρα με το νομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες. Και πιο πριν ΝΔτρολλ του έκαναν πόλεμο. Είχε αναδείξει ένα τέτοιο περιστατικό ο Τζήμερος στο πρφιλ του στο φ/β.
southern έγραψε: 20 Δεκ 2023, 17:48
Είδες την εκπομπή του Διέσυ; 3 ώρες Άδωνι
Δεν την είδα ακόη, αλλά θα την παρακολουθήσω κάποια στιγμή. Είχαν βάλει ωραίο μπανεράκι πάντως. "Θα πάει ο Άδωνις στον ΣΥΡΙΖΑ;"
Είδες την εκπομπή του Διέσυ; 3 ώρες Άδωνι
Δεν την είδα ακόη, αλλά θα την παρακολουθήσω κάποια στιγμή. Είχαν βάλει ωραίο μπανεράκι πάντως. "Θα πάει ο Άδωνις στον ΣΥΡΙΖΑ;"
Τους πόνεσε πολύ. Ούτε εγώ πρόλαβα να τη δω όλη.
Πάω στην Αφροδίτη. Τα λέμε αργότερα