Ε γιατί δεν την έβαζες στην κωλοτσεπη η στην εσωτερική του σακακιου ξέρω γω?Beria έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:04Επίσης θέλω να πάρω πορτοφόλι σε μικρό μέγεθος που δεν μπορούσα γιατί δεν χωρούσε η κωλοταυτότητα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα πάρετε νέες ταυτότητες?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Θα πάρετε νέες ταυτότητες?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Dwarven Blacksmith
Θα περιμένω να περάσει το πρώτο κύμα φανατικών νεοταξ και μετά.
Όχι
Τσιγκουνευομαι να δώσω 10 ευρώ και άλλα τόσα για φωτογραφίες.
Ας βγάλουν ένα ταυτότητα pass να το κάνω.
Δεν γουστάρω και την ταλαιπωρία να μαζεύω πάλι τα χαρτιά για ταυτότητα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δίπλα στην τσατσάρα;George_V έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:06Ε γιατί δεν την έβαζες στην κωλοτσεπη η στην εσωτερική του σακακιου ξέρω γω?
Ευτυχισμένο το 1972
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
τι χαρτιά;Για αλλαγή ταυτότητας δεν θέλεις χαρτιά πια Να δηλώσεις την αλλαγή ναιzteo έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:10 Όχι
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- George_V
Δεν έχουμε τσατσαρα πλέον... Είμαστε ένα βήμα πριν την καράφλα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αν δεν έχεις κολλήσει σε σύνορα με τους συνοριακούς ξένης χώρας να προσπαθούν να βρουν για ώρα κάτι, ένα υδατογράφημα, ένα barcode, μια ταινία τέλος πάντων, που να αποδεικνύει ότι το μπλε χαρτί είναι γνήσιο και όχι αυτό που είναι (ένα πλαστικοποιημένο χαρτί) δε θα καταλάβεις την ταλαιπωρία.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- George_V
Σιγά μη δείξω αυτό το αρχαίο λείψανο στα σύνορα.Awesomatic έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:20Αν δεν έχεις κολλήσει σε σύνορα με τους συνοριακούς ξένης χώρας να προσπαθούν να βρουν για ώρα κάτι, ένα υδατογράφημα, ένα barcode, μια ταινία τέλος πάντων, που να αποδεικνύει ότι το μπλε χαρτί είναι γνήσιο και όχι αυτό που είναι (ένα πλαστικοποιημένο χαρτί) δε θα καταλάβεις την ταλαιπωρία.
Διαβατήριο και όλα κομπλέ.
-
giotis2005
- Phorum.gr user: Giotis2023
Εγώ προτείνω να αναγράφεται υποχρεωτικά επάνω στην ταυτότητα αν έχει γίνει εμβολιασμός για Covid.
Ψέκες, ουρλιάξτε!
Ψέκες, ουρλιάξτε!
- George_V
Δίπλα από το 666?giotis2005 έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:23 Εγώ προτείνω να αναγράφεται υποχρεωτικά επάνω στην ταυτότητα αν έχει γίνει εμβολιασμός για Covid.
Ψέκες, ουρλιάξτε!
Αν είναι για τα λεφτά ρε αδερφέ, δώσε μου IBAN να σου στείλω ένα 30αρι.zteo έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:10 Όχι
Οι φωτογραφίες -για όποιον δεν θέλει να πάει σε φωτογράφο--θα είναι δωρεάν από φωτογράφο του αστυνομικού τμήματος..
Θα έβγαζα άμεσα καθώς η δική μου κουρελιαστηκε και στο εξωτερικό ξυνιζονται, αλλά θέλω να δω τί θα γίνει με τον νέο αριθμό μητρώου (αφμ + τρία αλφαρηθμητικα επιλογής μας) που θα βγει τον Νοέμβριο και που οι πρώτες ταυτότητες δεν θα τον αναγράφουν.
Ταλαιπωρία για την έκδοση δεν υφίσταται, κλείνεις ραντεβού έχοντας ήδη πληρώσει ηλεκτρονικά το παράβολο. Όλα τα άλλα στοιχεία ήδη υπάρχουν στο τμήμα.
Θα βγάλω όταν με βγάλει ο δρόμος στην Ελλάδα.
-
giotis2005
- Phorum.gr user: Giotis2023
Ακριβώς! Για να ταιριάζει και να έχει καλύτερο σήμα το 5G. Eπίσης έτσι υπάρχει ενίσχυση στο bluetooth. Οταν κυκλοφορήσουν θα δεις που θα βρίσκουν ένα σωρό Mac addresses πάλι!George_V έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:23Δίπλα από το 666?giotis2005 έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:23 Εγώ προτείνω να αναγράφεται υποχρεωτικά επάνω στην ταυτότητα αν έχει γίνει εμβολιασμός για Covid.
Ψέκες, ουρλιάξτε!
Θα περιμενω κανα χρονο να φτιαχτουν οι παιδικες ασθενειες του συστηματος, και μετα θα παω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 109 Απαντήσεις
- 2583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 66 Απαντήσεις