!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βανδαλισμός και σ' εκκλησάκι στη Λέσβο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
run
Phorum.gr user: ran

Re: Βανδαλισμός και σ' εκκλησάκι στη Λέσβο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

για αυτό υπαρχει στρατος να κρατα τους τουρκους εκει που είναι
οι ασιατες κι αφρικανοι μωαμεθανοι που μπαινουν λαθρα κι με το ετσι θελω αν δεν τους αρεσει κανενας δεν τους κρατα εκτος της αριστερας που θελει να τα κονομα κι θελει να εξυπηρετησει σαουδαραβια κι αμερικανικα λομπυ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Kauldron έγραψε: 14 Οκτ 2018, 16:20 Μετά το γκρέμισμα του σταυρού, έχουμε και νέο κρούσμα βανδαλισμού. Αυτή τη φορά κατέστρεψαν ένα εκκλησάκι στο δρόμο δίπλα στο αεροδρόμιο:

https://www.ekklisiaonline.gr/nea/lesvo ... on-stavro/

Εικόνα

Εικόνα

Ενδιαφέρον έχει και η καταγγελία οτι η αστυνομία φυλάει το σημείο που ήταν ο σταυρός που καταστράφηκε, για να μην υπάρξει προσπάθεια αναστήλωσης.
Μέχρι και η Βραζιλία βγάζει ακροδεξιές κυβερνήσεις, η ΕΕ είναι υπό διάλυση, και εμείς καθόμαστε απαθείς και βλέπουμε μουσουλμάνους να διαλύουν εκκλησίες και σταυρούς. Πραγματικά υπό σήψη αυτό το έθνος.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

και εμείς καθόμαστε απαθείς και βλέπουμε μουσουλμάνους να διαλύουν εκκλησίες και σταυρούς. Πραγματικά υπό σήψη αυτό το έθνος.
Θεσσαλονίκη, τις προάλλες, έβλεπα σ' ένα σημείο ένα αναρχοπανό που έγραφε κάτι αηδίες. Εκεί που σκεφτόμουν κάποιο διακριτικό τρόπο να το κάνω να "εξαφανιστεί" (κόβοντας τους σπάγγους, κλπ), βλέπω έναν τύπο απ' το πουθενά, ορμάει σαν καρχαρίας που μυρίστηκε αίμα, το αρπάζει, το κατεβάζει, και το πετάει στα σκουπίδια. Τόση οργή πρώτη φορά έβλεπα σε άνθρωπο.
Δεν βρίσκεται σε σήψη νομίζω, τουλάχιστον όχι όσο πιστεύουμε, σιγοβράζει η κατάσταση.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

μίστερ μαξ έγραψε: 15 Οκτ 2018, 12:02
Kauldron έγραψε: 14 Οκτ 2018, 16:20 Μετά το γκρέμισμα του σταυρού, έχουμε και νέο κρούσμα βανδαλισμού. Αυτή τη φορά κατέστρεψαν ένα εκκλησάκι στο δρόμο δίπλα στο αεροδρόμιο:
Ειναι παράνομο να κτίζεις αυθαίρετα εκκλησάκι οπου γουστάρεις. Τον βανδαλισμό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΙΣ τον έκανε αυτος που έβαλε εξαρχίς το εκκλησάκι απο τα lidl σε εκεινη την διασταύρωση.

Ο λαος της Ελλάδας, οι οπαδοί της πατρώας θρησκείας ξεσηκώνονται εναντίον της φασιστικης ορθοδοξίας που θέλει να κατουρά σε κάθε γωνία για να διεκδικεί την περιοχή ως δική της- μια τακτική που κάνουν και τα ζωα στις ζουγκλες.
Ο ΡΟΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
http://indobserver.blogspot.com/2016/07 ... t_623.html

Το να χτίζεις εκκλησάκι είναι νομιμότατο. Δείξε μας τον νόμο που το απαγορεύει. Πολλές φορές μάλιστα λειτουργούν ως προειδοποίηση επικίνδυνου σημείου για τους οδηγούς.
http://www.carnetdevoyage.gr/ekklissakia/
Παράνομα είναι τα παραπήγματα των "ευπαθών" αλλά εκεί δε βλέπω να φωνάζεις. Και κάτι παράνομο, δεν είναι δουλειά του καθενός να το σπάει, αλλά των αρμοδίων αρχών. Αν πιστεύεις οτι τα εκκλησάκια είναι παράνομα, πήγαινε κάνε καταγγελίες.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

΄
Μια διόρθωση για χριστιανούς και μη!
Το "θύμα" δεν ονομάζεται εκκλησάκι ούτε παρεκκλησάκι, αλλά εικονοστάσι και το στήνουν συγγενείς νεκρών στον τόπο που έγινε το ατύχημα, που τους αφαίρεσε την ζωή.

Άθεος είμαι, αλλά δεν βλέπω και συνωμοσίες παντού!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Kauldron έγραψε: 15 Οκτ 2018, 16:07 Θεσσαλονίκη, τις προάλλες, έβλεπα σ' ένα σημείο ένα αναρχοπανό που έγραφε κάτι αηδίες. Εκεί που σκεφτόμουν κάποιο διακριτικό τρόπο να το κάνω να "εξαφανιστεί" (κόβοντας τους σπάγγους, κλπ), βλέπω έναν τύπο απ' το πουθενά, ορμάει σαν καρχαρίας που μυρίστηκε αίμα, το αρπάζει, το κατεβάζει, και το πετάει στα σκουπίδια. Τόση οργή πρώτη φορά έβλεπα σε άνθρωπο.
Δεν βρίσκεται σε σήψη νομίζω, τουλάχιστον όχι όσο πιστεύουμε, σιγοβράζει η κατάσταση.
Προχτες καθόμουν στην παραλιακή και βλέπω ενα χρυσαυγίτη να φωνάζει "εξω οι ξένοι" και ηταν αγκαζε με μια γκόμενα. Τοτε έρχεται ενας τύπος οργισμένος, τον κτυπαει, ο χρυσαλήτης αναγκάζεται να γονατίσει και να πει "μεσα οι ξένοι, εξω οι φασιστες" και να παρακαλέσει για συγχώρεση. Τοτε ο τυπος που του επιτέθηκε τον παρέτησε, πήρε το κοριτσι και φύγανε μαζί αγκαλιασμένοι, αφήνωντας τον χρυσαυγίτη μέσα σε αιματα....
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Πολύ αστείο. Μόνο που αυτό που σου λέω συνέβη.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Πάντως έχουν μαλακώσει οι φαντασιώσεις του Μάξ, δεν είχε κρεμάλα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Nandros έγραψε: 15 Οκτ 2018, 16:24 ΄
Μια διόρθωση για χριστιανούς και μη!
Το "θύμα" δεν ονομάζεται εκκλησάκι ούτε παρεκκλησάκι, αλλά εικονοστάσι και το στήνουν συγγενείς νεκρών στον τόπο που έγινε το ατύχημα, που τους αφαίρεσε την ζωή.

Άθεος είμαι, αλλά δεν βλέπω και συνωμοσίες παντού!
.
πες ετσι ντε,αλλαζει το πραγμα τωρα...
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

ηταν κι αυτο το εκκλησακι στημενο νυχτα, οπως ο ιερος ναος της παναγιας της ελευθερωτριας στον βοτανικο;
η μηπως ηταν ενα απλο εικονοστασι που καποιος τρακαρε πανω του;
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

blackpaint έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:04 ηταν κι αυτο το εκκλησακι στημενο νυχτα, οπως ο ιερος ναος της παναγιας της ελευθερωτριας στον βοτανικο;
η μηπως ηταν ενα απλο εικονοστασι που καποιος τρακαρε πανω του;
φιλε, σε λίγο θα ζωγραφίζουν τα παιδακια μια εκκλησια και αν πάρει ο άνεμος το καλλιτέχνημα, θα φωνάζουν πως φυσήξανε οι λαθρο. Εχουν λαλήσει κανονικά. Ειναι φανερο πως το παρανομο εκκλησακι απο τα lidl επεσε μονο του γιατι δεν ειχε καλή ισορροπία.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
blackpaint

που τον βρηκανε αυτον τον επισκοπο, στον ΟΑΕΔ;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

"Αέρας πήρε το εκκλησάκι" (που ήταν φτιαγμένο από τσιμέντο, και στεκόταν μια χαρά εκεί χρόνια τώρα). Εντάξει, τ' ακούσαμε κι αυτό από τους επαγγελματίες "ανθρωπιστές" (ισλαμολάγνους).
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Γιωργης έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:03
Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 11:51
Γιωργης έγραψε: 14 Οκτ 2018, 20:52 Συγγνωμη, το να χτιζεις εκκλησιες ΑΚΡΙΒΏΣ απεναντι απο την τουρκια ενα κατ εξοχην μουσουλμανικο κρατος, δεν ειναι προβοκάτσια?
Ακριβώς απέναντι υπήρχαν εκκλησίες προτού υπάρξει Τουρκία. Υπήρχαν εκκλησίες πολύ πριν να υπάρξει μουσουλμάνος...
Ωραια συμφωνω, μετα ομως την εγκατάσταση των μουσουλμάνων τι ακριβώς εκανε το κρατος? Τιποτα, συνεχισε να προβοκαρει χτίζοντας σταυρους και εκκλησίες.
Νομίζω ότι το δικαίωμα της ανεξιθρησκείας το γράφει στο Σύνταγμα. Αν εγώ θέλω να κρεμάσω σταυρούς στο σπίτι μου ή στο χωράφι μου έχω το Συνταγματικό δικαίωμα να το κάνω και ας έχω γείτονες μουσουλμάνους ή εβραίους...
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:49
Γιωργης έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:03
Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 11:51

Ακριβώς απέναντι υπήρχαν εκκλησίες προτού υπάρξει Τουρκία. Υπήρχαν εκκλησίες πολύ πριν να υπάρξει μουσουλμάνος...
Ωραια συμφωνω, μετα ομως την εγκατάσταση των μουσουλμάνων τι ακριβώς εκανε το κρατος? Τιποτα, συνεχισε να προβοκαρει χτίζοντας σταυρους και εκκλησίες.
Νομίζω ότι το δικαίωμα της ανεξιθρησκείας το γράφει στο Σύνταγμα. Αν εγώ θέλω να κρεμάσω σταυρούς στο σπίτι μου ή στο χωράφι μου έχω το Συνταγματικό δικαίωμα να το κάνω και ας έχω γείτονες μουσουλμάνους ή εβραίους...
καλα, μην κλαψεις τοτε αν δεις κανα μισοφεγγαρο να κυματιζει στο τζαμι που θ ανοιξει μπροστα στο σπιτι σου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”