!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καφές
Re: Καφές
Σες, νομίζω ότι τα μηχανακια με τις καψουλες ειναι πολυ καλα και βολικα και ανωτερα απο εμβολο και μηχανες φίλτρου/γαλικου αλλα για το παραπανω θελεις και παραπανω κοπο είτε με φουλ εσπρεσιερα είτε με χειρος οπως η Μοκα. Εμενα τα μηχανακια στυλ χειρος δε μου αρεσουνε σαν κονσεπτ αλλα ναι βγαζουνε καλυτερο εσπρεσσο αν ξερεις να τα δουλευεις απο τις καψουλες γιατι βαζεις χυμα καφε μεσα δικο σου.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Για ζεστό κάνει; Θέλω να φτιάχνω καπουτσίνο αλλά ότι βρίσκω είναι με ζάχαρη μέαα. Έχω και μια χαζομηχανή dulce gustoCustom_F έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:13Μαλλον δεν το διαβασε κανεις...akirav έγραψε: 05 Οκτ 2018, 22:01 espresso + φιλτρου
με 2 κουταλια λαδι καρυδας η/και βουτυρο/ροδαμι.
![]()
Εσπρεσο σε σκονη ελομας, το πιο φτηνο που εχω βρει, χτυπας σαν φραπε με γλυκαντικο, βαζεις παγακια και γεμιζεις με γαλα αμυγδαλου Adez, το πιο νοστιμο που εχω βρει, εχει στεβιες κ.α. Ιδανικα και λιγη κρεμα γαλακτος αλλα πρωτον δεν τον λεμε πλεον καφε, με το ζορι τον λεμε καφε με τοσο γαλα, και δε χρειαζομαστε ηλιθιες θερμιδες στον καφε. Ας τις βαλουμε στο φαι.
Ελληνικος καφες λιδλ, στην πρασινη συσκευασια. Ειναι σαν τον Bravo, αλλα δεν κοστιζει οσο αυτος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
Ναι, απλα ο αζερα ειναι πιο βαρυς για μενα. Πηρα αζερα οταν ειχε βγει και ειπα αμαν να τελειωσει να παρω του ελομα. Δεν εχω εσπρεσιερα.sys3x έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:15Αυτός που λες από ελομας είναι φάση σαν τον αζέρα;Custom_F έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:13Μαλλον δεν το διαβασε κανεις...akirav έγραψε: 05 Οκτ 2018, 22:01 espresso + φιλτρου
![]()
Εσπρεσο σε σκονη ελομας, το πιο φτηνο που εχω βρει, χτυπας σαν φραπε με γλυκαντικο, βαζεις παγακια και γεμιζεις με γαλα αμυγδαλου Adez, το πιο νοστιμο που εχω βρει, εχει στεβιες κ.α. Ιδανικα και λιγη κρεμα γαλακτος αλλα πρωτον δεν τον λεμε πλεον καφε, με το ζορι τον λεμε καφε με τοσο γαλα, και δε χρειαζομαστε ηλιθιες θερμιδες στον καφε. Ας τις βαλουμε στο φαι.
Ελληνικος καφες λιδλ, στην πρασινη συσκευασια. Ειναι σαν τον Bravo, αλλα δεν κοστιζει οσο αυτος.
Ποιος το λεει αυτο; το μστ ειναι για τον κρυο καφε γιατι δεν πηζει οπως τα αλλα οταν τα βαλεις σε κρυο.blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:36ετσι τον πινω εδω και χρονια, στα πλαισια κετονικης διατροφης/paleo. Η σωστη συνταγη παντως θελει να προσθεσεις MCT Oil. Ειναι ο bulletproof coffee, κι εδω ο εμπνευστης του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Custom_F την 06 Οκτ 2018, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατι να μην κανει; οπως ο νες.Naida έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:34Για ζεστό κάνει; Θέλω να φτιάχνω καπουτσίνο αλλά ότι βρίσκω είναι με ζάχαρη μέαα. Έχω και μια χαζομηχανή dulce gustoCustom_F έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:13Μαλλον δεν το διαβασε κανεις...akirav έγραψε: 05 Οκτ 2018, 22:01 espresso + φιλτρου
![]()
Ελληνικος καφες λιδλ, στην πρασινη συσκευασια. Ειναι σαν τον Bravo, αλλα δεν κοστιζει οσο αυτος.με κάψουλες
![]()
Δεν ειναι καλη αυτη που λες; οχι οτι σκοπευω να παρω, αλλα ξερω γω... μη μου τη δωσει καμια στιγμη...
- blackpaint
ο ιδιος νομιζω, οσο πιο λιπαρο, τοσο το καλυτερο. Δεν βαζω πια μστ, ειναι υπερβολικα ακριβο.Custom_F έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:38Ποιος το λεει αυτο; το μστ ειναι για τον κρυο καφε γιατι δεν πηζει οπως τα αλλα οταν τα βαλεις σε κρυο.blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:36ετσι τον πινω εδω και χρονια, στα πλαισια κετονικης διατροφης/paleo. Η σωστη συνταγη παντως θελει να προσθεσεις MCT Oil. Ειναι ο bulletproof coffee, κι εδω ο εμπνευστης του
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Custom_F έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:40Γιατι να μην κανει; οπως ο νες.Naida έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:34Για ζεστό κάνει; Θέλω να φτιάχνω καπουτσίνο αλλά ότι βρίσκω είναι με ζάχαρη μέαα. Έχω και μια χαζομηχανή dulce gustoCustom_F έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:13 Μαλλον δεν το διαβασε κανεις...![]()
Ελληνικος καφες λιδλ, στην πρασινη συσκευασια. Ειναι σαν τον Bravo, αλλα δεν κοστιζει οσο αυτος.με κάψουλες
![]()
Δεν ειναι καλη αυτη που λες; οχι οτι σκοπευω να παρω, αλλα ξερω γω... μη μου τη δωσει καμια στιγμη...
Μια χαρά είναι ο dolce gusto, της tassimo δεν πίνονται με τίποτα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ποσο πιο λιπαρο! Το μστ (καμια 30αρια το λιτρο) βρισκεται στο λαδι καρυδας και ουσιαστικα αυτο κανει ολη τη δουλεια και το εχουν απομονωσει. Ολα αυτα ομως ειναι ψυλλοι σταχυρα. Μια χαρα ειναι και το βουτυρο και το λαδι καρυδας, αλλα στον κρυο καφε, πηζουν.blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:42
ο ιδιος νομιζω, οσο πιο λιπαρο, τοσο το καλυτερο. Δεν βαζω πια μστ, ειναι υπερβολικα ακριβο.
Θεωρω βεβαια υπερβολη τα βουτυρα και τις κρεμες γαλακτος στον καφε, αν και το εκανα για καμποσο καιρο και ηταν πολυ νοστιμος ο καφες αφου εβαζα και λιγη κανελα και νομιζα οτι πινω κατι αλλο. Βασικα, επινα κατι αλλο...
Θα δικαιολογουσα κατι τετοιο μονο σαν πρωινο γευμα και αυτο στην περιπτωση που ακολουθει ασκηση, διαφορετικα δε χρειαζεται καν το πρωινο γευμα και δε βλεπω το λογο τετοιου καφε.
Στην Παν/μίου;Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 23:00 Αν θελετε κατι υγιεινο αγοραστε κακαο χωρις επεξεργασια. Σουπερ καφεδες με γκι απο αλπακα κλπ ειναι κολπα του μαρκετινγκ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 929 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
-