!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καφές

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Καφές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Σπίτι φτιάχνω καφέ με μόκα. Δεν αγοράζω μηχανή, δεν έχω λόγο, είμαι ΟΚ έτσι.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Σες, νομίζω ότι τα μηχανακια με τις καψουλες ειναι πολυ καλα και βολικα και ανωτερα απο εμβολο και μηχανες φίλτρου/γαλικου αλλα για το παραπανω θελεις και παραπανω κοπο είτε με φουλ εσπρεσιερα είτε με χειρος οπως η Μοκα. Εμενα τα μηχανακια στυλ χειρος δε μου αρεσουνε σαν κονσεπτ αλλα ναι βγαζουνε καλυτερο εσπρεσσο αν ξερεις να τα δουλευεις απο τις καψουλες γιατι βαζεις χυμα καφε μεσα δικο σου.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Custom_F έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:13
akirav έγραψε: 05 Οκτ 2018, 22:01 espresso + φιλτρου

με 2 κουταλια λαδι καρυδας η/και βουτυρο/ροδαμι.
Μαλλον δεν το διαβασε κανεις... :lol:

Εσπρεσο σε σκονη ελομας, το πιο φτηνο που εχω βρει, χτυπας σαν φραπε με γλυκαντικο, βαζεις παγακια και γεμιζεις με γαλα αμυγδαλου Adez, το πιο νοστιμο που εχω βρει, εχει στεβιες κ.α. Ιδανικα και λιγη κρεμα γαλακτος αλλα πρωτον δεν τον λεμε πλεον καφε, με το ζορι τον λεμε καφε με τοσο γαλα, και δε χρειαζομαστε ηλιθιες θερμιδες στον καφε. Ας τις βαλουμε στο φαι.

Ελληνικος καφες λιδλ, στην πρασινη συσκευασια. Ειναι σαν τον Bravo, αλλα δεν κοστιζει οσο αυτος.
Για ζεστό κάνει; Θέλω να φτιάχνω καπουτσίνο αλλά ότι βρίσκω είναι με ζάχαρη μέαα. Έχω και μια χαζομηχανή dulce gusto :011: με κάψουλες :011:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

akirav έγραψε: 05 Οκτ 2018, 22:01 με 2 κουταλια λαδι καρυδας η/και βουτυρο/ροδαμι.
ετσι τον πινω εδω και χρονια, στα πλαισια κετονικης διατροφης/paleo. Η σωστη συνταγη παντως θελει να προσθεσεις MCT Oil. Ειναι ο bulletproof coffee, κι εδω ο εμπνευστης του
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

sys3x έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:15

Εσπρεσο σε σκονη ελομας, το πιο φτηνο που εχω βρει, χτυπας σαν φραπε με γλυκαντικο, βαζεις παγακια και γεμιζεις με γαλα αμυγδαλου Adez, το πιο νοστιμο που εχω βρει, εχει στεβιες κ.α. Ιδανικα και λιγη κρεμα γαλακτος αλλα πρωτον δεν τον λεμε πλεον καφε, με το ζορι τον λεμε καφε με τοσο γαλα, και δε χρειαζομαστε ηλιθιες θερμιδες στον καφε. Ας τις βαλουμε στο φαι.

Ελληνικος καφες λιδλ, στην πρασινη συσκευασια. Ειναι σαν τον Bravo, αλλα δεν κοστιζει οσο αυτος.
Αυτός που λες από ελομας είναι φάση σαν τον αζέρα;
Ναι, απλα ο αζερα ειναι πιο βαρυς για μενα. Πηρα αζερα οταν ειχε βγει και ειπα αμαν να τελειωσει να παρω του ελομα. Δεν εχω εσπρεσιερα.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Custom_F

blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:36
akirav έγραψε: 05 Οκτ 2018, 22:01 με 2 κουταλια λαδι καρυδας η/και βουτυρο/ροδαμι.
ετσι τον πινω εδω και χρονια, στα πλαισια κετονικης διατροφης/paleo. Η σωστη συνταγη παντως θελει να προσθεσεις MCT Oil. Ειναι ο bulletproof coffee, κι εδω ο εμπνευστης του
Ποιος το λεει αυτο; το μστ ειναι για τον κρυο καφε γιατι δεν πηζει οπως τα αλλα οταν τα βαλεις σε κρυο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Custom_F την 06 Οκτ 2018, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Φραπέ μόνο.

Δεν μπορώ να πιω άλλο καφέ, αν πάω σε άλλη χώρα εφοδιάζομαι με κουτάκια φραπέ και σέικερ.
the end
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Naida έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:34

Για ζεστό κάνει; Θέλω να φτιάχνω καπουτσίνο αλλά ότι βρίσκω είναι με ζάχαρη μέαα. Έχω και μια χαζομηχανή dulce gusto :011: με κάψουλες :011:
Γιατι να μην κανει; οπως ο νες.

Δεν ειναι καλη αυτη που λες; οχι οτι σκοπευω να παρω, αλλα ξερω γω... μη μου τη δωσει καμια στιγμη...

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Custom_F έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:38
blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:36
Ποιος το λεει αυτο; το μστ ειναι για τον κρυο καφε γιατι δεν πηζει οπως τα αλλα οταν τα βαλεις σε κρυο.
ο ιδιος νομιζω, οσο πιο λιπαρο, τοσο το καλυτερο. Δεν βαζω πια μστ, ειναι υπερβολικα ακριβο.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Custom_F έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:40
Naida έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:34
Custom_F έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:13 Μαλλον δεν το διαβασε κανεις... :lol:

Γιατι να μην κανει; οπως ο νες.

Δεν ειναι καλη αυτη που λες; οχι οτι σκοπευω να παρω, αλλα ξερω γω... μη μου τη δωσει καμια στιγμη...

Μια χαρά είναι ο dolce gusto, της tassimo δεν πίνονται με τίποτα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:42
ο ιδιος νομιζω, οσο πιο λιπαρο, τοσο το καλυτερο. Δεν βαζω πια μστ, ειναι υπερβολικα ακριβο.
Ποσο πιο λιπαρο! Το μστ (καμια 30αρια το λιτρο) βρισκεται στο λαδι καρυδας και ουσιαστικα αυτο κανει ολη τη δουλεια και το εχουν απομονωσει. Ολα αυτα ομως ειναι ψυλλοι σταχυρα. Μια χαρα ειναι και το βουτυρο και το λαδι καρυδας, αλλα στον κρυο καφε, πηζουν.

Θεωρω βεβαια υπερβολη τα βουτυρα και τις κρεμες γαλακτος στον καφε, αν και το εκανα για καμποσο καιρο και ηταν πολυ νοστιμος ο καφες αφου εβαζα και λιγη κανελα και νομιζα οτι πινω κατι αλλο. Βασικα, επινα κατι αλλο...
Θα δικαιολογουσα κατι τετοιο μονο σαν πρωινο γευμα και αυτο στην περιπτωση που ακολουθει ασκηση, διαφορετικα δε χρειαζεται καν το πρωινο γευμα και δε βλεπω το λογο τετοιου καφε.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Εσείς δεν πίνετε καφέ, σαλέπι πίνετε.
the end
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Αν θελετε κατι υγιεινο αγοραστε κακαο χωρις επεξεργασια. Σουπερ καφεδες με γκι απο αλπακα κλπ ειναι κολπα του μαρκετινγκ.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 23:00 Αν θελετε κατι υγιεινο αγοραστε κακαο χωρις επεξεργασια. Σουπερ καφεδες με γκι απο αλπακα κλπ ειναι κολπα του μαρκετινγκ.
Στην Παν/μίου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

Custom_F έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:38
Φρεντο μια χαρα γινεται.
Σε ζεστο εσπρεσσο η καρυδα
μιξερακι
παγακι
μιξερακι
παγακια
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση