Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:13
Δε βλέπω κάποια προσωπική επίθεση axilmar. Απόψεις σχολιαζει. Δεν ξέρω τι έχει γραφτεί στο άλλο νήμα αλλά εδώ προσωπικά δε βλέπω προσωπική επίθεση
1) Στο αλλο νημα εγραψε οτι 'Παραδέξου, γουστάρεις ουκρανάζουλα. Γουστάρεις ναζισμό, απλά κι ωραία'.
2) εβαλε υπογραφη το ποστ μου ωσαν παραλογο/γκαφα.
3) εφτιαξε αυτο εδω το νημα με σκοπο να αποδειξει οτι η αποψη μου ειναι λαθος με βαση την δυναμη της πλειοψηφιας. Ειναι ενα ειδος κραξιματος: φωναζει και τους αλλους, λεγοντας 'ελατε να δειτε τι (κοτσανα) ειπε'.. Εχει τετοιο δικαιωμα; ετσι και αλλιως σχολιασε την αποψη μου στο αλλο νημα, αυτο εδω ειναι περιττο...
1. διορθώθηκε.
2. το πόστ σου έβαλα υπογραφή, όπως το έγραψες. Πώς είναι αυτό προσωπική επίθεση?
3. Προσπαθώ να καταλάβω τη λογική του πόστ σου, και ζητώ απ' όποιον μπορεί να μου την εξηγήσει. Προφανώς κι έχω τέτοιο δικαίωμα.
1. Δεκτον.
2. Για ποιον λογο το εβαλες; δεν το εβαλες ως κοροιδια;
3. Προφανως και εχεις, και ευτυχως διορθωθηκε ο τιτλος στον οποιο υπηρχε προσωπικη αναφορα. Οταν το ανοιξες ομως ηταν εμφανης η προθεση σου να κανεις το 'ρε κοιταχτε τι ειπε ο μαλ...'. Και γι'αυτο υπηρχε στον τιτλο το νικ μου.
Τελος παντων, ας το αφησουμε εδω και ας προχωρησουμε στην ουσια του θεματος..ειναι φοβερο ποσο η κατασταση αυτη, ο πολεμος αυτος, ξεσηκωνει τα συναισθηματα και μπλοκαρει την λογικη...
Unique έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:27
Μήπως είναι ώρα να ξεφορτωθούμε τον Χελωνο σιγά σιγά?
Τώρα που το γύρισε σε αντιναζί;
Γιατι πότε ηταν ναζί? Ζαιος καμουφλαρισμενος
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Παντως συμφωνα με τα φορουμικα στατιστικα τα πραγματα δεν δειχνουν ροδινα για την Μοσχοβιτικη αρχη αλλα ουτε και για τους αντιφα.
Καποτε ο Κauldron ηταν φανατικα ΝΔ, παρ'την κατω τη ΝΔ, ηταν φανατικος ΑΝΕΛ, πανε οι ΑΝΕΛ, φανατικος Χρυσαυγιτης μετα, παρ' την κατω την ΧΑ, τωρα ειναι με την Μοσχοβιτικη αρχη και αντιφα, δεν τους βλεπω καλα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
axilmar έγραψε: 09 Μαρ 2022, 11:19 4) το οτι βραβευσε καποιον ναζιστη δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ηθελε να στειλει ενα κοινωνικο μυνημα.
Ο αξιλμάρ είχε πεί οτι ο Ζελές έκανε τη ντράγκ κουίν για κοινωνικούς λόγους (συμπαράσταση στους LGBT), και του απάντησα οτι ο ίδιος Ζελές βράβευσε ναζίκουλο του Αζόφ. Η απάντηση ήταν αυτό που βλέπετε.
Τί γνώμη έχετε?
φανταστειτε να συνεβαινε κτι αντιστοιχο με ελ ναζιστη τι θα ελεγαν τα νδουλικα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Sid Vicious έγραψε: 09 Μαρ 2022, 13:15
Παντως συμφωνα με τα φορουμικα στατιστικα τα πραγματα δεν δειχνουν ροδινα για την Μοσχοβιτικη αρχη αλλα ουτε και για τους αντιφα.
Καποτε ο Κauldron ηταν φανατικα ΝΔ, παρ'την κατω τη ΝΔ, ηταν φανατικος ΑΝΕΛ, πανε οι ΑΝΕΛ, φανατικος Χρυσαυγιτης μετα, παρ' την κατω την ΧΑ, τωρα ειναι με την Μοσχοβιτικη αρχη και αντιφα, δεν τους βλεπω καλα.
Ποιούς αντιφά ρε μαν?
Και ο Κασιδιάρης αντιφά είναι?
Επειδή εσύ είδες το φώς στη νουδού, θα βγάλεις όλους τους άλλους αντιφάδες?