!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΎΣΑ , ΧΤΎΠΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΈΝΑ ΣΚΥΛΊ
Re: ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΎΣΑ , ΧΤΎΠΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΈΝΑ ΣΚΥΛΊ
Το σκυλί ήρθε κι έπεσε ακριβώς στις ρόδες του αυτοκινήτου μου
Αν ετρεχα ή δεν πατούσα έγκαιρα φρένο θαωυο είχα σκότωσει
Δεν το πατησα ούτε πέρασε το αυτοκίνητο απο πάνω τουΖενίθεδρος έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:13Μάλλον θα ψοφήσει λόγω εσωτερικής αιμορραγίας. Ένα σκυλί που είχα παλιά, πέρασε η πισινή ρόδα του τρακτέρ από πάνω του και συνέχισε να τρέχει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:12Ο σκύλος σηκώθηκε όρθιος στα πόδια του κι έφυγε
Έφαγε μάλιστα ...τοστ από τα χέρια της γυναίκας μου
Το συμβάν έγινε στον δρόμο Λαμιας προς Καρπενησι
-
giorgos mpekos
μια φορά παραλίγο να μου συμβη αυτό σε κούρσα ευτυχως τη γλίτωσε το ζωντανο.εχω όμως δει μέχρι σκύλο που περιμένει στα φανάρια κάποια ζώα έχουν μάθει γιατί ζουν κοντά στον ανθρωπο.εχουν μάθει τις παραξενιες του και προσεχουνΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:17 Το σκυλί ήρθε κι έπεσε ακριβώς στις ρόδες του αυτοκινήτου μου
Έπρεπε να προσπαθούσατε να το δελεασετε με το φαγητό να μπει στο αυτοκίνητο και να το πάτε σε ιατρείο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αν το χτύπησες και πετάχτηκε, όπως λες, θα ψοφήσει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:19Δεν το πατησα ούτε πέρασε το αυτοκίνητο απο πάνω τουΖενίθεδρος έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:13Μάλλον θα ψοφήσει λόγω εσωτερικής αιμορραγίας. Ένα σκυλί που είχα παλιά, πέρασε η πισινή ρόδα του τρακτέρ από πάνω του και συνέχισε να τρέχει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:12
Ο σκύλος σηκώθηκε όρθιος στα πόδια του κι έφυγε
Έφαγε μάλιστα ...τοστ από τα χέρια της γυναίκας μου
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Να έρχεται τρέχοντας το ζώο στις ρόδες του αυτοκινήτου σου σε δρόμο αυτοκινητόδρομο, αυτόν που ανέφερα πιο πάνωgiorgos mpekos έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:22μια φορά παραλίγο να μου συμβη αυτό σε κούρσα ευτυχως τη γλίτωσε το ζωντανο.εχω όμως δει μέχρι σκύλο που περιμένει στα φανάρια κάποια ζώα έχουν μάθει γιατί ζουν κοντά στον ανθρωπο.εχουν μάθει τις παραξενιες του και προσεχουνΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:17 Το σκυλί ήρθε κι έπεσε ακριβώς στις ρόδες του αυτοκινήτου μου
Θα μπορούσε στην περιοχή αντί για σκύλος να ήταν ακόμη και αγριογούρουνο
Σηκώθηκε κι έφυγε αφού μάλιστα το τάισε ή γυναίκα μου και έφυγε και τρέχονταςΖενίθεδρος έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:24Αν το χτύπησες και πετάχτηκε, όπως λες, θα ψοφήσει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:19Δεν το πατησα ούτε πέρασε το αυτοκίνητο απο πάνω τουΖενίθεδρος έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:13
Μάλλον θα ψοφήσει λόγω εσωτερικής αιμορραγίας. Ένα σκυλί που είχα παλιά, πέρασε η πισινή ρόδα του τρακτέρ από πάνω του και συνέχισε να τρέχει.
-
giorgos mpekos
ένας σκύλος μπορεί να αναγνωρίσει ποτε ανάβει το φανάρι για τους πεζούς και πότε όχι τα ζώα στις πόλεις απέκτησαν τις ίδιες παραξενιές με τους ανθρώπους είναι αστείο αν το σκεφτείς.
Ζωα αδέσποτα Μακρια από της πολεις είναι απονηρευτα
Ζωα αδέσποτα Μακρια από της πολεις είναι απονηρευτα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καταλαβαίνετε πως το πρόβλημα είναι πως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν αδέσποτα στους δρόμους κι όχι πως θα πρέπει να καλούμε την αστυνομία αν χτυπήσουμε κάποιο απ' αυτά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν έχει ιατρείο ζώων ή περιοχή ούτε βρίσκεται κοντά αστυνομικό τμήμαzteo έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:23Έπρεπε να προσπαθούσατε να το δελεασετε με το φαγητό να μπει στο αυτοκίνητο και να το πάτε σε ιατρείο.
Έχω χτυπήσει ελάφι με αυτοκίνητο και αναγκάστηκα να το σκοτώσω γιατί είχε δυο σπασμένα πόδια. Παραδόξως το αυτοκίνητο δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά. Ειδοποίησα το δασαρχείο και ήρθαν και το πήραν. Μάλλον ψητό έγινε υποθέτω.
Δεν έχω πρόβλημα να καλεσω την αστυνομία ή να το πάω σε ιατρείο αλλά στην περιοχή ΔΕΝ υπάρχουν σε κοντινή απόσταση..Gherschaagk έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:26 Καταλαβαίνετε πως το πρόβλημα είναι πως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν αδέσποτα στους δρόμους κι όχι πως θα πρέπει να καλούμε την αστυνομία αν χτυπήσουμε κάποιο απ' αυτά.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έτσι να πεις στην αστυνομία. Να πεις ότι έφυγε, επειδή ήθελες και εσύ να το ταΐσεις αμύγδαλα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:25Σηκώθηκε κι έφυγε αφού μάλιστα το τάισε ή γυναίκα μου και έφυγε και τρέχοντας
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Δεν υπάρχει αστυνομία στην περιοχή είπαμεΖενίθεδρος έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:31Έτσι να πεις στην αστυνομία. Να πεις ότι έφυγε, επειδή ήθελες και εσύ να το ταΐσεις αμύγδαλα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:25Σηκώθηκε κι έφυγε αφού μάλιστα το τάισε ή γυναίκα μου και έφυγε και τρέχοντας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση