"Κάθε έξοδος από το φόρουμ είναι κακή"wooded glade έγραψε: 22 Δεκ 2021, 01:13Το γενικό σχόλιο πούντο ;
"Δεν μας περισσεύει κανείς"
κλπ.
Μη μου ζητήσεις links.
"Κάθε έξοδος από το φόρουμ είναι κακή"wooded glade έγραψε: 22 Δεκ 2021, 01:13Το γενικό σχόλιο πούντο ;
Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω.stavmanr έγραψε: 22 Δεκ 2021, 01:14"Κάθε έξοδος από το φόρουμ είναι κακή"
"Δεν μας περισσεύει κανείς"
κλπ.
Μη μου ζητήσεις links.
Συγγνώμη, εδώ ζητάνε από τον πάπα links και μπαίνεις εσύ σαν φάντης-μπαστούνι και μας λες "είπα αλλά βαριέμαι να δώσω το link" ;stavmanr έγραψε: 22 Δεκ 2021, 01:17 Βαριέμαι, Γούντεντ.
Να με διάβαζες και λιγάκι.
Όλα για την πάρτη σου τα θες. Μη δώσεις κι εσύ κανένα λεπτό στους άλλους...
Oταν μετα απο 1000 χρονια ανακαλυψουν τα γραπτα του Γουντυ στο πχορουμ τι θα σκεφτονται αραγε οι ερευνητες και οι ιστορικοι για αυτα?stavmanr έγραψε: 22 Δεκ 2021, 01:17 Βαριέμαι, Γούντεντ.
George_V έγραψε: 22 Δεκ 2021, 01:21Oταν μετα απο 1000 χρονια ανακαλυψουν τα γραπτα του Γουντυ στο πχορουμ τι θα σκεφτονται αραγε οι ερευνητες και οι ιστορικοι για αυτα?stavmanr έγραψε: 22 Δεκ 2021, 01:17 Βαριέμαι, Γούντεντ.
Ότι εσύ δε συζητήσες τόσο πολύ το θεμα κατά τη διάρκεια του μπαν. Προτιμάς να το κάνεις μετά τη λήξη του.wooded glade έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:32 Αν κομμουνιστοκρατείται ή όχι στο χώρο του διοικητικού προσωπικού / προσωπικού ασφαλείας / υπηρετικού προσωπικού είναι ένα θέμα ταμπού στο οποίο δεν θα υπεισέλθω όποιες και να είναι οι ενδείξεις υπέρ ή κατά.
Σε επίπεδο member συζητάμε.
Έχουμε λοιπόν μερικά αβγά - τα οποία βοήθησαν πολύ στην εποχή του αγώνα της bridging Europe.
Έχουμε και μερικούς νδ-κράτες που λένε τα δικά τους.
Πασοκράτες δεν έχουμε και προ του 2009-10 δεν θυμάμαι. Τα πράγματα ήταν ήσυχα τότε, δεν γράφαμε και πολλά για τα πολιτικά δρώμενα. Αλλά λογικά υπήρχαν και πασοκράτες.
Τα κουμούνια όμως υπάρχουν και αυξάνονται.
Έρχομαι στο θέμα της πρόσφατης διαγραφής ή μπαν του Αρίστου (για σωρεία παραπτωμάτων υποθέτω).
Παρατηρώ έντονο σχολιασμό και επίσης αβατάρ Αρίστου να έχουν βάλει πολλοί σε ένδειξη συμπαράστασης (!!).
Για το δικό μου μπαν όμως έψαξα και δεν γράφτηκε απολύτως τίποτα !
Ο λόγος ήταν ότι κάτι είχε γράψει το member satanikos egefalos.
Έφαγε μπαν γι αυτό - δίκαια ή άδικα, δεν ξέρω.
Αλλά έφαγα κι εγώ χωρίς να είναι δικό μου το post επειδή απλά έλαβα μέρος στη συζήτηση.
Καμία άλλη εξήγησις.
Εν πάσει περιπτώσει αυτό έγινε (συνηθισμένα τα snow in the mountains) αλλά επισείω την προσοχή στην υποδοχή της οποίας έτυχε το δικό μου μπαν και το μπαν του Αρίστου. Τι εξήγηση υπάρχει γι αυτό ;
Πως θα συζητήσω εγώ (!) το θέμα του μπαν ενώ είμαι μπαν ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;foscilis έγραψε: 22 Δεκ 2021, 01:29Ότι εσύ δε συζητήσες τόσο πολύ το θεμα κατά τη διάρκεια του μπαν. Προτιμάς να το κάνεις μετά τη λήξη του.wooded glade έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:32 Αν κομμουνιστοκρατείται ή όχι στο χώρο του διοικητικού προσωπικού / προσωπικού ασφαλείας / υπηρετικού προσωπικού είναι ένα θέμα ταμπού στο οποίο δεν θα υπεισέλθω όποιες και να είναι οι ενδείξεις υπέρ ή κατά.
Σε επίπεδο member συζητάμε.
Έχουμε λοιπόν μερικά αβγά - τα οποία βοήθησαν πολύ στην εποχή του αγώνα της bridging Europe.
Έχουμε και μερικούς νδ-κράτες που λένε τα δικά τους.
Πασοκράτες δεν έχουμε και προ του 2009-10 δεν θυμάμαι. Τα πράγματα ήταν ήσυχα τότε, δεν γράφαμε και πολλά για τα πολιτικά δρώμενα. Αλλά λογικά υπήρχαν και πασοκράτες.
Τα κουμούνια όμως υπάρχουν και αυξάνονται.
Έρχομαι στο θέμα της πρόσφατης διαγραφής ή μπαν του Αρίστου (για σωρεία παραπτωμάτων υποθέτω).
Παρατηρώ έντονο σχολιασμό και επίσης αβατάρ Αρίστου να έχουν βάλει πολλοί σε ένδειξη συμπαράστασης (!!).
Για το δικό μου μπαν όμως έψαξα και δεν γράφτηκε απολύτως τίποτα !
Ο λόγος ήταν ότι κάτι είχε γράψει το member satanikos egefalos.
Έφαγε μπαν γι αυτό - δίκαια ή άδικα, δεν ξέρω.
Αλλά έφαγα κι εγώ χωρίς να είναι δικό μου το post επειδή απλά έλαβα μέρος στη συζήτηση.
Καμία άλλη εξήγησις.
Εν πάσει περιπτώσει αυτό έγινε (συνηθισμένα τα snow in the mountains) αλλά επισείω την προσοχή στην υποδοχή της οποίας έτυχε το δικό μου μπαν και το μπαν του Αρίστου. Τι εξήγηση υπάρχει γι αυτό ;
Και τρως και ψεύδεσαι εσύ.stavmanr έγραψε: 22 Δεκ 2021, 01:24George_V έγραψε: 22 Δεκ 2021, 01:21Oταν μετα απο 1000 χρονια ανακαλυψουν τα γραπτα του Γουντυ στο πχορουμ τι θα σκεφτονται αραγε οι ερευνητες και οι ιστορικοι για αυτα?stavmanr έγραψε: 22 Δεκ 2021, 01:17 Βαριέμαι, Γούντεντ.
Όλα για την πάρτη σου τα θες. Μη δώσεις κι εσύ κανένα λεπτό στους άλλους...![]()
;wooded glade έγραψε: 22 Δεκ 2021, 01:37
Πως θα συζητήσω εγώ (!) το θέμα του μπαν ενώ είμαι μπαν ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ποιός είναι ο "από εδώ κι από εκεί" ;foscilis έγραψε: 22 Δεκ 2021, 02:31Εγώ δεν είχα προσέξει ότι ήσουν μπαν, ούτε και για τον Εγκέφαλο. Κι όταν είχα φάει εγώ δεν ξέρω κανένας να το συζητησε. Πώς το μάθαμε για τον Αρίστο λοιπόν; Προφανώς κλαφτηκε από εδώ κι από εκεί.wooded glade έγραψε: 22 Δεκ 2021, 01:37
Πως θα συζητήσω εγώ (!) το θέμα του μπαν ενώ είμαι μπαν ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;