!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κομμουνιστοκρατείται το πχόρουμ ;
- wooded glade
Κομμουνιστοκρατείται το πχόρουμ ;
Αν κομμουνιστοκρατείται ή όχι στο χώρο του διοικητικού προσωπικού / προσωπικού ασφαλείας / υπηρετικού προσωπικού είναι ένα θέμα ταμπού στο οποίο δεν θα υπεισέλθω όποιες και να είναι οι ενδείξεις υπέρ ή κατά.
Σε επίπεδο member συζητάμε.
Έχουμε λοιπόν μερικά αβγά - τα οποία βοήθησαν πολύ στην εποχή του αγώνα της bridging Europe.
Έχουμε και μερικούς νδ-κράτες που λένε τα δικά τους.
Πασοκράτες δεν έχουμε και προ του 2009-10 δεν θυμάμαι. Τα πράγματα ήταν ήσυχα τότε, δεν γράφαμε και πολλά για τα πολιτικά δρώμενα. Αλλά λογικά υπήρχαν και πασοκράτες.
Τα κουμούνια όμως υπάρχουν και αυξάνονται.
Έρχομαι στο θέμα της πρόσφατης διαγραφής ή μπαν του Αρίστου (για σωρεία παραπτωμάτων υποθέτω).
Παρατηρώ έντονο σχολιασμό και επίσης αβατάρ Αρίστου να έχουν βάλει πολλοί σε ένδειξη συμπαράστασης (!!).
Για το δικό μου μπαν όμως έψαξα και δεν γράφτηκε απολύτως τίποτα !
Ο λόγος ήταν ότι κάτι είχε γράψει το member satanikos egefalos.
Έφαγε μπαν γι αυτό - δίκαια ή άδικα, δεν ξέρω.
Αλλά έφαγα κι εγώ χωρίς να είναι δικό μου το post επειδή απλά έλαβα μέρος στη συζήτηση.
Καμία άλλη εξήγησις.
Εν πάσει περιπτώσει αυτό έγινε (συνηθισμένα τα snow in the mountains) αλλά επισείω την προσοχή στην υποδοχή της οποίας έτυχε το δικό μου μπαν και το μπαν του Αρίστου. Τι εξήγηση υπάρχει γι αυτό ;
Σε επίπεδο member συζητάμε.
Έχουμε λοιπόν μερικά αβγά - τα οποία βοήθησαν πολύ στην εποχή του αγώνα της bridging Europe.
Έχουμε και μερικούς νδ-κράτες που λένε τα δικά τους.
Πασοκράτες δεν έχουμε και προ του 2009-10 δεν θυμάμαι. Τα πράγματα ήταν ήσυχα τότε, δεν γράφαμε και πολλά για τα πολιτικά δρώμενα. Αλλά λογικά υπήρχαν και πασοκράτες.
Τα κουμούνια όμως υπάρχουν και αυξάνονται.
Έρχομαι στο θέμα της πρόσφατης διαγραφής ή μπαν του Αρίστου (για σωρεία παραπτωμάτων υποθέτω).
Παρατηρώ έντονο σχολιασμό και επίσης αβατάρ Αρίστου να έχουν βάλει πολλοί σε ένδειξη συμπαράστασης (!!).
Ο λόγος ήταν ότι κάτι είχε γράψει το member satanikos egefalos.
Έφαγε μπαν γι αυτό - δίκαια ή άδικα, δεν ξέρω.
Αλλά έφαγα κι εγώ χωρίς να είναι δικό μου το post επειδή απλά έλαβα μέρος στη συζήτηση.
Καμία άλλη εξήγησις.
Εν πάσει περιπτώσει αυτό έγινε (συνηθισμένα τα snow in the mountains) αλλά επισείω την προσοχή στην υποδοχή της οποίας έτυχε το δικό μου μπαν και το μπαν του Αρίστου. Τι εξήγηση υπάρχει γι αυτό ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Re: Κομμουνιστοκρατείται το πχόρουμ ;
Αν εν πάσει περιπτώσει έφαγε μπαν ο Αρίστος τότε δεν δικαιώνεται ο satanikos egefalos και εγώ (το θύμα) κατ' επέκτασιν ;
Το αντίθετο του μπαν (αντιμπάν) ποιό είναι ;
wooded glade έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:52 Αν εν πάσει περιπτώσει έφαγε μπαν ο Αρίστος τότε δεν δικαιώνεται ο satanikos egefalos και εγώ (το θύμα) κατ' επέκτασιν ;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- wooded glade
;;;;;;;;;Beria έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:53wooded glade έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:52 Αν εν πάσει περιπτώσει έφαγε μπαν ο Αρίστος τότε δεν δικαιώνεται ο satanikos egefalos και εγώ (το θύμα) κατ' επέκτασιν ;
![]()
![]()
Έπαιζες τα μήλα όταν ήσουν μικρός;wooded glade έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:53;;;;;;;;;Beria έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:53wooded glade έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:52 Αν εν πάσει περιπτώσει έφαγε μπαν ο Αρίστος τότε δεν δικαιώνεται ο satanikos egefalos και εγώ (το θύμα) κατ' επέκτασιν ;
![]()
![]()
Ε αυτό είναι το αντιμπαν.
Αν γράψεις κάτι πολύ καλό έχεις ένα μήλο που μπορείς να το κάψεις αν κινδυνεύεις με μπαν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- wooded glade
Πούντο, που το λέει ;Beria έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:56Έπαιζες τα μήλα όταν ήσουν μικρός;
Ε αυτό είναι το αντιμπαν.
Αν γράψεις κάτι πολύ καλό έχεις ένα μήλο που μπορείς να το κάψεις αν κινδυνεύεις με μπαν
Ήταν έντονο το σοκ, Γούντεντ.wooded glade έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:32 Έρχομαι στο θέμα της πρόσφατης διαγραφής ή μπαν του Αρίστου (για σωρεία παραπτωμάτων υποθέτω).
Προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ φόρουμ χωρίς Γούντεντ.
Είναι σαν τον Παρθενώνα χωρίς τα καλλιτεχνικά του στοιχεία.
Τα περισσότερα από όσα γράφεις είναι για εμένα αντίστοιχα της Γραμμικής Α.
Ακόμα παλεύω να τα αποκωδικοποιήσω.
- wooded glade
Δεν άνοιξες thread όμως.stavmanr έγραψε: 22 Δεκ 2021, 01:03Ήταν έντονο το σοκ, Γούντεντ.wooded glade έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:32 Έρχομαι στο θέμα της πρόσφατης διαγραφής ή μπαν του Αρίστου (για σωρεία παραπτωμάτων υποθέτω).
Κομμουνιστοκρατείται μέχρι να καταλάβει κανείς πως μπορεί κάποια μέρα (πληρωμένη με αίμα μέρα) να του σπάσουν τα γόνατα, τα χέρια, να του βιάσουν την κόρη όπως έστειλε να βιάσουν την νύφη του, να τον σκοτώσουν στο ξύλο, να του πάρουν ότι έχει και δεν έχει.
Φαντάζεσαι;
Φαντάζεσαι;
Soul Asylum
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αισχος!
Θα διαμαρτυρηθω στην Α.Μ. τον Βασιλεα.
Μα τι κανει επιτέλους ο κ. Μεταξας?
Υ.Γ. Τι χρονολογια εχουμε ρε παιδια?
Θα διαμαρτυρηθω στην Α.Μ. τον Βασιλεα.
Μα τι κανει επιτέλους ο κ. Μεταξας?
Υ.Γ. Τι χρονολογια εχουμε ρε παιδια?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- wooded glade
Ποσοστό κουμούνια στην country at large = 5.00%.
Ποσοστό κουμούνια στο πχόρουμ = 67.8%.
Δεν ανοίγω προσωπικά νήματα, Γούντεντ.wooded glade έγραψε: 22 Δεκ 2021, 01:05Δεν άνοιξες thread όμως.stavmanr έγραψε: 22 Δεκ 2021, 01:03Ήταν έντονο το σοκ, Γούντεντ.wooded glade έγραψε: 22 Δεκ 2021, 00:32 Έρχομαι στο θέμα της πρόσφατης διαγραφής ή μπαν του Αρίστου (για σωρεία παραπτωμάτων υποθέτω).
Κάνω όμως γενικά σχόλια.
Πριν φας το μπαν ή μετά;wooded glade έγραψε: 22 Δεκ 2021, 01:08 Ποσοστό κουμούνια στην country at large = 5.00%.
Προσπαθώ να κάνω αναγωγές για να βρω τα φυσικά μεγέθη.
- wooded glade
Το γενικό σχόλιο πούντο ;stavmanr έγραψε: 22 Δεκ 2021, 01:09Δεν ανοίγω προσωπικά νήματα, Γούντεντ.wooded glade έγραψε: 22 Δεκ 2021, 01:05Δεν άνοιξες thread όμως.stavmanr έγραψε: 22 Δεκ 2021, 01:03
Ήταν έντονο το σοκ, Γούντεντ.
Κάνω όμως γενικά σχόλια.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Εδώ κομμουνιστοκρατειται η κοινωνία αγαπητέ. Το πχορουμ σε τρομάζει;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις