!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτευμένος με τον κολλητό μου
Re: Ερωτευμένος με τον κολλητό μου
Το οποίο μου φέρνει ερώτηση, έχετε δει την ψωλή των κολλητών σας; εγώ ναι, παίρνουμε παρτουζες και κοιτάς ανθρώπινο είναι
Μπράβο μπρο. Είμαι περήφανος για σένα. Είσαι ένας πολύ γενναίος άνθρωπος! Ξέρεις πόσοι ομοφοβικοί υπάρχουν στο πχώρουμ αλλά δε δίστασες λεπτό να παραδεχθείς ότι έχεις κάνει σεκς με άλλον άνδρα... και μπράβο σου! Καλά λένε ότι εσείς είστε πιο άντρες από τους στρέητjason0 έγραψε: 20 Δεκ 2021, 01:11 Το οποίο μου φέρνει ερώτηση, έχετε δει την ψωλή των κολλητών σας; εγώ ναι, παίρνουμε παρτουζες και κοιτάς ανθρώπινο είναι
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ευχαριστώ τυπεYochanan έγραψε: 20 Δεκ 2021, 01:32Μπράβο μπρο. Είμαι περήφανος για σένα. Είσαι ένας πολύ γενναίος άνθρωπος! Ξέρεις πόσοι ομοφοβικοί υπάρχουν στο πχώρουμ αλλά δε δίστασες λεπτό να παραδεχθείς ότι έχεις κάνει σεκς με άλλον άνδρα... και μπράβο σου! Καλά λένε ότι εσείς είστε πιο άντρες από τους στρέητjason0 έγραψε: 20 Δεκ 2021, 01:11 Το οποίο μου φέρνει ερώτηση, έχετε δει την ψωλή των κολλητών σας; εγώ ναι, παίρνουμε παρτουζες και κοιτάς ανθρώπινο είναι![]()