!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτευμένος με τον κολλητό μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
jason0

Re: Ερωτευμένος με τον κολλητό μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Το οποίο μου φέρνει ερώτηση, έχετε δει την ψωλή των κολλητών σας; εγώ ναι, παίρνουμε παρτουζες και κοιτάς ανθρώπινο είναι
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

jason0 έγραψε: 20 Δεκ 2021, 01:11 Το οποίο μου φέρνει ερώτηση, έχετε δει την ψωλή των κολλητών σας; εγώ ναι, παίρνουμε παρτουζες και κοιτάς ανθρώπινο είναι
Μπράβο μπρο. Είμαι περήφανος για σένα. Είσαι ένας πολύ γενναίος άνθρωπος! Ξέρεις πόσοι ομοφοβικοί υπάρχουν στο πχώρουμ αλλά δε δίστασες λεπτό να παραδεχθείς ότι έχεις κάνει σεκς με άλλον άνδρα... και μπράβο σου! Καλά λένε ότι εσείς είστε πιο άντρες από τους στρέητ :smt023
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Yochanan έγραψε: 20 Δεκ 2021, 01:32
jason0 έγραψε: 20 Δεκ 2021, 01:11 Το οποίο μου φέρνει ερώτηση, έχετε δει την ψωλή των κολλητών σας; εγώ ναι, παίρνουμε παρτουζες και κοιτάς ανθρώπινο είναι
Μπράβο μπρο. Είμαι περήφανος για σένα. Είσαι ένας πολύ γενναίος άνθρωπος! Ξέρεις πόσοι ομοφοβικοί υπάρχουν στο πχώρουμ αλλά δε δίστασες λεπτό να παραδεχθείς ότι έχεις κάνει σεκς με άλλον άνδρα... και μπράβο σου! Καλά λένε ότι εσείς είστε πιο άντρες από τους στρέητ :smt023
Ευχαριστώ τυπε
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Με συγκινήσατε ρε *ούστηδες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”