Διάβασες για προικοθηρία και έσπευσες;
Τι μου θύμισες όμως, έναν τύπο σώγαμπρο, τον είχα φιλοξενήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, χωρίς να γνωρίζω πως ήταν κατάδικος παλαιότερα. Μπαινόβγαινε στα σπίτια μου μετά από καιρό άνετος. Μία από τις τελευταίες φορές από τις πολλές μπύρες μου κατέστρεψε ένα σωρό χαλιά, με το ξερατό του. Εάν έγραφε μέσα εδώ θα επιβεβαιωνόταν η υπόθεσή μου πως υπάρχουν πολλά υποκείμενα που κρύβονται πίσω από ανωνυμίες. Αυτός εκτός από το βαρύ έγκλημα που διέπραξε μεθυσμένος και δικάστηκε και καταδικάστηκε (φυλακή κανονικά), χτυπούσε τη γυναίκα του μεθυσμένος, σήμερα συνεχίζει και την παρατάει πολύ συχνά, βγαίνει τα πίνει με λεφτά της, ενώ θα μπορούσε να σηκώσει το πόδι του να πάει να δουλέψει μία και δύο δουλειές να συνεισφέρει σπίτι, να βοηθήσει και τον αδερφό του να ξεχρεώσει που θα αρχίσουν οι τράπεζες να τους παίρνουν ότι έχουν και δεν έχουν, μαζί με τα κεκ δεν το συζητάμε, ο κόβιντ τους τελείωσε.
Να του ρίξω ένα να ακούει από εδώ, όταν θα του βγάζει η άλλη το διαζύγιο αχνιστό, που το έχει στο πρόγραμμα. :