!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Με χώρισε η σκύλα η Εβραία

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Bull Dawg

Re: Με χώρισε η σκύλα η Εβραία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bull Dawg »

Διάβασες για προικοθηρία και έσπευσες;

Τι μου θύμισες όμως, έναν τύπο σώγαμπρο, τον είχα φιλοξενήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, χωρίς να γνωρίζω πως ήταν κατάδικος παλαιότερα. Μπαινόβγαινε στα σπίτια μου μετά από καιρό άνετος. Μία από τις τελευταίες φορές από τις πολλές μπύρες μου κατέστρεψε ένα σωρό χαλιά, με το ξερατό του. Εάν έγραφε μέσα εδώ θα επιβεβαιωνόταν η υπόθεσή μου πως υπάρχουν πολλά υποκείμενα που κρύβονται πίσω από ανωνυμίες. Αυτός εκτός από το βαρύ έγκλημα που διέπραξε μεθυσμένος και δικάστηκε και καταδικάστηκε (φυλακή κανονικά), χτυπούσε τη γυναίκα του μεθυσμένος, σήμερα συνεχίζει και την παρατάει πολύ συχνά, βγαίνει τα πίνει με λεφτά της, ενώ θα μπορούσε να σηκώσει το πόδι του να πάει να δουλέψει μία και δύο δουλειές να συνεισφέρει σπίτι, να βοηθήσει και τον αδερφό του να ξεχρεώσει που θα αρχίσουν οι τράπεζες να τους παίρνουν ότι έχουν και δεν έχουν, μαζί με τα κεκ δεν το συζητάμε, ο κόβιντ τους τελείωσε.

Να του ρίξω ένα να ακούει από εδώ, όταν θα του βγάζει η άλλη το διαζύγιο αχνιστό, που το έχει στο πρόγραμμα. :

Soul Asylum
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

perseus έγραψε: 12 Δεκ 2021, 06:09 το θεμα ειναι πως τον παντρευτηκε.

.

Παίρνουν έτσι ευκολα οι Εβραίοι Αλλοτινό γαμπρό ;;; . :smt017

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Bull Dawg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bull Dawg »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 14 Δεκ 2021, 03:10
perseus έγραψε: 12 Δεκ 2021, 06:09 το θεμα ειναι πως τον παντρευτηκε.

.

Παίρνουν έτσι ευκολα οι Εβραίοι Αλλοτινό γαμπρό ;;; . :smt017

.

Μόνο με γκάστρωμα είπαμε γίνονται αυτά :lol:
Soul Asylum
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man »

Bull Dawg έγραψε: 12 Δεκ 2021, 05:29 Έτσι μου είπε, έτσι σας λέω.

Εγώ από την άλλη, από το λίγο που τον ξέρω, καλά τον έκανε.

Στο τέλος της σχέσης τους, και στο μεταξύ φαντάζομαι, σε μασατζίδικα την έβγαζε με Ουκρανές.

Κλάμα ανείπωτο ο Μήτσος, μετά, όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Του φταιγε ο πεθερός, του φταιγε η εβραική φαμίλια, τα λεφτά τους, όλα του φταίγανε.

Τον δικαιολογώ όμως. Πάνε οι κήποι με τα γκαζόν στην Χαλκιδική, πάνε τα εξοχικά, πάει η σπιταρόνα στην πόλη. Κατέληξε σε ένα ημι - διαμέρισμα στο κέντρο, δίπλα στα παιδιά του (το μόνο που του προσάπτω ως θετικό) σαν αποθήκη ένα πράγμα, μέσα στα έπιπλα και την πραμάτεια του ιδιοκτήτη.

Τον έπνιγε η ξένη ύλη. Αυτός υπήρχε μόνο στους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας, στο τραπεζάκι δίπλα στην εξώπορτα.

Μπήκα και βγήκα, μπούκωσα. "Που πάμε ρε Μήτσο"; τον ρώτησα.

Κάπου αλλού, μου απάντησε. Αγέρωχα.
τυπάκλα υπάρχει κανα link ?
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Τον χώρισε τον ΕΛ?
Απαράδεκτα πράματα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

0/10
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Πηγή;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση