Σοβαρή δημοσιογραφία
https://www.news247.gr/kosmos/eleni-ant ... .html
nyxtovios έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:51Σοβαρή δημοσιογραφία
https://www.news247.gr/kosmos/eleni-ant ... .html
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 30 Οκτ 2021, 00:00nyxtovios έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:51Σοβαρή δημοσιογραφία
https://www.news247.gr/kosmos/eleni-ant ... .html![]()
Βραβεύτηκε και από την Υπουργό.
Με γειά το άβαταρ.![]()
Οκ, αν θέλεις διευκρίνηση τον Κωνσταντίνου, τον θεωρώ τοπ στη λίστα των σκουπιδιών, που δεν προσφέρονται ούτε για ανακύκλωση. Τα ιντυπαίδγια, τα βρίσκω σχεδόν χαριτωμένα σε σύγκριση μαζί του. Οι κωνσταντινοδημητράδες, μου προκαλούν πραγματική απέχθεια.Χαοτικός έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:16Σκουπίδια είναι όλοι αλλά τα τυπάκια του ιντυμίντια ...ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Οκτ 2021, 22:28Σκουπίδια είναι ΟΛΟΙ όσοι κάνουν μαζικές προγραμματισμένες επιθέσεις σε ολιγάριθμους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Οκτ 2021, 22:10 Ναζοσκουπιδια. Γι αυτό θέλουν βρωμοξυλο οπότε ξετρυπώνουν. Βρήκαν να κάνουν μαγκιές στα ανθρωπάκια.
Και όσο τα τύπάκια του ιντυμίντια που δίνουν οδηγίες από το συντονιστικό κέντρο για το ποιος φασίστας περπατάει στο χ ή ψ άβατο και ανακοινώνουν μετά με περηφάνια τα κατορθώματα τους για όσους ξέμπαρκους τσάκισαν, είναι αν μη τι άλλο γελοίο να αναφέρεται ο κάθε γλύφτης και υμνητής των ρομά μαχαλάδων σε σκουπίδια.
Αν δεν ήταν εμμονικά ψυχάκια θα το καταλάβαιναν αλλά είναι μάλλον χλωμό.![]()
![]()
Ασ´ το καλό μου. Όταν το αναλύετε, το κάνετε χειρότερο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Οκτ 2021, 22:38Nάι. Μόνο που αυτοί οι ολιγαριθμοι, κάνουν επιθέσεις σε ανθρώπους λόγω ΧΡΩΜΑΤΟΣ, που δεν έχουν καμία ιδεολογική διαφορά μαζί τους, επειδη είναι γαμημένοι ρατσιστές. Χέστηκα πόσοι είναι, εφόσον κάνουν ρατσιστικά πογκρόμ, τρώνε φάπα με το που ξεμυτιζουν. Είναι σα να κυκλοφορεί ομαδα και να βιάζει γυναικες τα βράδια ή προπαγανδίζουν πόσο ωραία δράση ειναι. Και 3 να είναι κι εμείς 30, τρώνε βρωμοξυλο, για να τη βγάζουν με βιντεακια του Χίτλερ σπιτάκια τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Οκτ 2021, 22:28Σκουπίδια είναι ΟΛΟΙ όσοι κάνουν μαζικές προγραμματισμένες επιθέσεις σε ολιγάριθμους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Οκτ 2021, 22:10 Ναζοσκουπιδια. Γι αυτό θέλουν βρωμοξυλο οπότε ξετρυπώνουν. Βρήκαν να κάνουν μαγκιές στα ανθρωπάκια.
Και όσο τα τύπάκια του ιντυμίντια που δίνουν οδηγίες από το συντονιστικό κέντρο για το ποιος φασίστας περπατάει στο χ ή ψ άβατο και ανακοινώνουν μετά με περηφάνια τα κατορθώματα τους για όσους ξέμπαρκους τσάκισαν, είναι αν μη τι άλλο γελοίο να αναφέρεται ο κάθε γλύφτης και υμνητής των ρομά μαχαλάδων σε σκουπίδια.
Αν δεν ήταν εμμονικά ψυχάκια θα το καταλάβαιναν αλλά είναι μάλλον χλωμό.![]()
3f3k έγραψε: 30 Οκτ 2021, 01:18 Αυτά κάνουν τα χάδια από τους ισαποστακηδες. Το φιδι το πατας πριν βγει απο την τρυπα του, άπαξ και βγει μετά θέλει μάχη και αγώνα.
χμμ, επιστημονικως, ναι.Χαοτικός έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:18
Καλοί είναι. Τυχαίνει κάποιος που δεν είναι εργατικός. Θα ήταν τόσα εκατομμύρια αν δεν ήταν εργατικοί; Ερώτηση για επιστημονική σκέψη αυτή.
παρομοια ιστορια ακουσα χτες.Χαοτικός έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:40 Έχω δει κι εγώ ένα κακόμοιρο, το πολύ 20 θα ήτανε που έκανε χοντρή μαλακία από απαιδεψιά και βουτυρομπεμπεδίαση. Βαριέμαι να περιγράφω αλλά κάποιος έφαγε στο κεφάλι σίδερο εξ αιτίας του. Τέλος πάντων ο δικός μας έλυνε με το ηλεκτρικό κάτι βίδες για να ξηλώσουμε σκελετό έκθεσης (Στον ΟΛΠ το ογδοντακάτι). Τώρα δεν ξέρω αν είναι αλουμίνια αυτά ή πιο σιδερικά πράγματα. Μαύρο χρώμα ήτανε δεν ξέρω. (Τελικά το περιγράφω γιατί δεν γίνεται αλλιώς). Η δουλειά ήτανε, αυτός να ξεβιδώνει και με μία κίνηση να περνάει το κολώνα ή δοκάρι πάνω από το κεφάλι του και έξω προς την πλάτη του. Από την άλλη μεριά ήταν ένας μόνο που έπρεπε από την άκρη να κρατήσει όλο το σίδερο. Έβγαινε αυτό με έναν (άρα αλουμίνιο θα είναι ε; Ήταν κάπως βαριά πάντως. Ήθελε συγκέντρωση και δύναμη).
Βγάζει ένα ο κακομοίρης και το αφήνει στον αέρα όπως ήτανε ο ρυθμός. ακούμε ένα ΓΚΑΝΓΚ. Του έπεσε στο κεφάλι. Εντάξει θα την άκουσε από πόνο. Έμεινε 'όμως στη θέση του. Με κοιτάει και μου λέει "Για να δεις όταν σου λέω τι μαλάκες είναι. Άνθρωπος από κάτω!". Ο άλλος ο παπάρας κοιμότανε. Του αφήνεται το βάρος στα χέρια κι αυτός περίμενε να είναι μισό κιλό το σίδερο. ήτανε καμιά 30αριά όλοι, οι είκοσι ήταν ψόφιοι και ψεύτικοι. Ο αρχηγός τους όμως που έπαιρνε όλα τα λεφτά κιόλας να τα μοιράσει μετά, ήταν σκυλί στη δουλειά. και ψιλομάστορας βασικά.
Ένας άλλος πάλι που βρήκαμε και φέραμε να κουβαλήσει χώμα, ήταν επίσης σκύλος.
Οι Αλβανοί βεβαίως είναι πιο καλοί.
Αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο ισπανικής εφημερίδας όπου έλεγε ότι οι Έλληνες είναι οι πιο εργατικοί στην Ευρώπη. Διώρυγα Κορίνθου ρε μαλάκες.
Κι εκεί που όλα έμοιαζαν να είναι πια χαμένα3f3k έγραψε: 30 Οκτ 2021, 01:18 Αυτά κάνουν τα χάδια από τους ισαποστακηδες. Το φιδι το πατας πριν βγει απο την τρυπα του, άπαξ και βγει μετά θέλει μάχη και αγώνα.
Οχι. Οι περισσοτεροι ειναι αργοι και φυγοπονοι(εναν μονο 25χρονο αφγανο με PTSD εχω πετυχει που επιαναν τα χερια του ( τυπος-διαμαντι )). Οι καλυτεροι με διαφορα ειναι οι αλβανοι του 1ου κυματος.Χαοτικός έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:18 Καλοί είναι. Τυχαίνει κάποιος που δεν είναι εργατικός. Θα ήταν τόσα εκατομμύρια αν δεν ήταν εργατικοί; Ερώτηση για επιστημονική σκέψη αυτή.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.