δεν ειναι τιποτε περισσοτερο απο φυτωριο στελεχων- της κνδ πλεονplouf έγραψε: 15 Οκτ 2021, 22:03Βασικα το γελοιο ΚΚΕ εχασε απ ' την εποχη του μνημονιου και μετα κοντα το 50% της εκλογικης του ισχυος.Obi Wan Iakobi έγραψε: 15 Οκτ 2021, 11:45Εδω ο αλλος ειχε ανοιξει νημα για να απαντα στις ερωτησεις μας και οταν τον ρωταγες ελεγε ''διατυπωσε καλυτερα το ερωτημα''.Και μιλαμε για ερωτησεις του τυπου ''πως ειναι αντιιμπεριαλιστες οι κομμουνιστες αφου εκαναν ενα καρο εισβολες''.Το προφανες ειναι οτι απλα αποφευγουν να απαντησουν.3f3k έγραψε: 11 Οκτ 2021, 01:22 ΓΙα τον ίδιο λόγο που δε θα απαντούσε ένας έμπειρος φτασμένος καθηγητής ιατρικής σε παράθεση ψεκασμένου ότι το μπόλι μας αλλάζει το dna. Δεν έχει νόημα να εξηγήσεις το 100 σε κάποιον που σε ρωτάει για το -100.
Εδω εγώ που δεν είμαι ουτε στο ΚΚΕ, ούτε ήμουν ποτέ σε χώρους τριγύρω να τα συζητάω από μικρός, αλλά απλά το ψηφίζω εδώ και 10 χρόνια και καμια φορά με ρωτάνε πράγματα που οι απαντήσεις ειναι προφανείς εδώ και 20 χρόνια και δεν έχω καμια όρεξη* να απαντήσω.
Πχ κλασικό πρήξιμο με τα παιδια της Παπαρήγα, το ρόλεξ του Κουτσούμπα και το ξύλο στο σύνταγμα. Ε όχι βαριεμαι τα προφανη, πανε βρες τα, τις ωρες που ειμαι στο πχωρουμ δε θελω να κανω μαθηματα. Κανω την ώρα της δουλειάς.
Απο το 8% πηγε στο 5%.
Αυτο βεβαια αν το πεις σε ενα κνιτομπαλο θα σου πει οτι φταει ο λαος που ειναι φασιστας και ναζι.
Ο μπουχεσας Κουτσουμπας λεει ενισχυστε το ΚΚΕ αλλα αν ο λαος του δωσει ποσοστα Τσαουσεσκου στις εκλογες πολυ απλα δεν θα κυβερνησει αλλα θα δωσει πισω την λαϊκη εντολη.
Τελικα εχω καταλαβει οτι αυτο το γελειο κομμα δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα ινστιτουτο
μελετης του Μαρξισμου Λενινισμου που εξασφαλιζει μια καποια παρουσια στο κοινοβουλιο
για να βολευεται ο Κουτσουμπας και μερικα ακομα αεργα τεμπελχανια.
Δεν κανει ουτε για ψηφο διαμαρτυριας αυτο το γελοιο κομμα αφου τα ΚΝΑΤ ειναι χερι χερι
με τα ΜΑΤ για να καταστελλουν οποιον πραγματικα αντιστεκεται απεναντι στο κατεστημενο.
Ας μην ξεχναμε οτι τα ΚΝΑΤ φυλαξαν και το κυνοβουλιο το '11.
Εγω δεν ειμαι ευρωπαιστης αλλα σκεφτομαι μηπως ψηφισω Φαηλο Κρανιδιωτη για να γινει πρωθυπουργος και να ριξει αγριο ξυλο στα βρωμοκουμουνια του ΚΚΕ και να τους αναγκασει να αλλαξουν το σφυροδρεπανο και το ονομα.
Καμια σχεση δεν εχει με πραγματικο Μαρξισμο αυτο το γελοιο κομμα ροζουλι αριστερα του χειριστου ειδους ειναι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατι τα κνιτομποτ δεν απαντουν στις παραθεσεις;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Γιατι τα κνιτομποτ δεν απαντουν στις παραθεσεις;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ο μπουμπης δεν απαντα. Ο αλλος καμια φορα απαντα, αλλα οτι και να του εχεις πει, κανει τον χαζο και σου ξαναλεει αυτο που ειχε πει στην αρχη.plouf έγραψε: 11 Οκτ 2021, 01:02 Γιατι τα κνιτομποτ Μπλε Μπουμπης και Φλαφυ δεν απαντουν στις παραθεσεις και τα ταγκ;
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ξερω ξερω Ολγα Τρεμη που την πηδαγε ο Φαρακος Δημητρης Καμπουρακης Παυλος Τσιμας ο κνιτης Μαλαμης που εδερνε τους αναρχικους στο Χημει και ποσοι αλλοι που εγιναν νεοδημοκρατες αλλα τα κνιτομπαλα δεν καταλαβαινουν απο αυτα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Οκτ 2021, 22:10δεν ειναι τιποτε περισσοτερο απο φυτωριο στελεχων- της κνδ πλεονplouf έγραψε: 15 Οκτ 2021, 22:03Βασικα το γελοιο ΚΚΕ εχασε απ ' την εποχη του μνημονιου και μετα κοντα το 50% της εκλογικης του ισχυος.Obi Wan Iakobi έγραψε: 15 Οκτ 2021, 11:45
Εδω ο αλλος ειχε ανοιξει νημα για να απαντα στις ερωτησεις μας και οταν τον ρωταγες ελεγε ''διατυπωσε καλυτερα το ερωτημα''.Και μιλαμε για ερωτησεις του τυπου ''πως ειναι αντιιμπεριαλιστες οι κομμουνιστες αφου εκαναν ενα καρο εισβολες''.Το προφανες ειναι οτι απλα αποφευγουν να απαντησουν.
Απο το 8% πηγε στο 5%.
Αυτο βεβαια αν το πεις σε ενα κνιτομπαλο θα σου πει οτι φταει ο λαος που ειναι φασιστας και ναζι.
Ο μπουχεσας Κουτσουμπας λεει ενισχυστε το ΚΚΕ αλλα αν ο λαος του δωσει ποσοστα Τσαουσεσκου στις εκλογες πολυ απλα δεν θα κυβερνησει αλλα θα δωσει πισω την λαϊκη εντολη.
Τελικα εχω καταλαβει οτι αυτο το γελειο κομμα δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα ινστιτουτο
μελετης του Μαρξισμου Λενινισμου που εξασφαλιζει μια καποια παρουσια στο κοινοβουλιο
Δεν κανει ουτε για ψηφο διαμαρτυριας αυτο το γελοιο κομμα αφου τα ΚΝΑΤ ειναι χερι χερι
με τα ΜΑΤ για να καταστελλουν οποιον πραγματικα αντιστεκεται απεναντι στο κατεστημενο.
Εγω δεν ειμαι ευρωπαιστης αλλα σκεφτομαι μηπως ψηφισω Φαηλο Κρανιδιωτη για να γινει πρωθυπουργος και να ριξει αγριο ξυλο στα βρωμοκουμουνια του ΚΚΕ και να τους αναγκασει να αλλαξουν το σφυροδρεπανο και το ονομα.
Καμια σχεση δεν εχει με πραγματικο Μαρξισμο αυτο το γελοιο κομμα ροζουλι αριστερα του χειριστου ειδους ειναι.![]()
Εντωμεταξύ τα μισά από αυτά αποτελούν "μεταγραφές" από ΣΥΡΙΖΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 15 Οκτ 2021, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Καλα ο Μπουμπης θελει κανονικα περμαμπαν αφου ουσιαστικα αυτο που κανει ειναι σπαμινγκ
και το φορουμ εχει ως υπομνημα εχει να μην απανταμε στα σπαμ.
Δεν βαριεσαι ομως κανεις δεν ειναι τελειος σε αυτο τον κοσμο κι αλλοι μπορει καμια φορα να παραβιασουν τους κανονες και να μην φανε μπαν,ο πρωτος αναμαρτητος τον λιθον βαλλετω.
Το κοκοε είναι απλά μια εργολαβία που έδωσε ο Καραμαν Αλής για να έχει μια ελεγχόμενη αριστερά.plouf έγραψε: 15 Οκτ 2021, 22:03Βασικα το γελοιο ΚΚΕ εχασε απ ' την εποχη του μνημονιου και μετα κοντα το 50% της εκλογικης του ισχυος.Obi Wan Iakobi έγραψε: 15 Οκτ 2021, 11:45Εδω ο αλλος ειχε ανοιξει νημα για να απαντα στις ερωτησεις μας και οταν τον ρωταγες ελεγε ''διατυπωσε καλυτερα το ερωτημα''.Και μιλαμε για ερωτησεις του τυπου ''πως ειναι αντιιμπεριαλιστες οι κομμουνιστες αφου εκαναν ενα καρο εισβολες''.Το προφανες ειναι οτι απλα αποφευγουν να απαντησουν.3f3k έγραψε: 11 Οκτ 2021, 01:22 ΓΙα τον ίδιο λόγο που δε θα απαντούσε ένας έμπειρος φτασμένος καθηγητής ιατρικής σε παράθεση ψεκασμένου ότι το μπόλι μας αλλάζει το dna. Δεν έχει νόημα να εξηγήσεις το 100 σε κάποιον που σε ρωτάει για το -100.
Εδω εγώ που δεν είμαι ουτε στο ΚΚΕ, ούτε ήμουν ποτέ σε χώρους τριγύρω να τα συζητάω από μικρός, αλλά απλά το ψηφίζω εδώ και 10 χρόνια και καμια φορά με ρωτάνε πράγματα που οι απαντήσεις ειναι προφανείς εδώ και 20 χρόνια και δεν έχω καμια όρεξη* να απαντήσω.
Πχ κλασικό πρήξιμο με τα παιδια της Παπαρήγα, το ρόλεξ του Κουτσούμπα και το ξύλο στο σύνταγμα. Ε όχι βαριεμαι τα προφανη, πανε βρες τα, τις ωρες που ειμαι στο πχωρουμ δε θελω να κανω μαθηματα. Κανω την ώρα της δουλειάς.
Απο το 8% πηγε στο 5%.
Καμια σχεση δεν εχει με πραγματικο Μαρξισμο αυτο το γελοιο κομμα ροζουλι αριστερα του χειριστου ειδους ειναι.
Είναι απλή διοίκηση επιχειρήσεων. Όταν αγοράζεις ένα άλλο μπραντ νειμ δεν το κλείνεις αλλά το αφήνεις για να παίρνεις και τους από εκεί πελάτες οι οποίοι νομίζουν ότι αγοράζουν κάτι διαφορετικό. Βασικά είναι αυτό ακριβώς, ένα μπραντ νειμ.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Καλα το κοκοε ηταν και θα ειναι το δεκανικι της γυφτοδεξιας αρκει να δεις πως ξιφουλκουν εδω μεσα τα κνιτομπαλα υπερ λοκνταουν κι εμβολιου.nyxtovios έγραψε: 15 Οκτ 2021, 22:25Το κοκοε είναι απλά μια εργολαβία που έδωσε ο Καραμαν Αλής για να έχει μια ελεγχόμενη αριστερά.plouf έγραψε: 15 Οκτ 2021, 22:03Βασικα το γελοιο ΚΚΕ εχασε απ ' την εποχη του μνημονιου και μετα κοντα το 50% της εκλογικης του ισχυος.Obi Wan Iakobi έγραψε: 15 Οκτ 2021, 11:45
Εδω ο αλλος ειχε ανοιξει νημα για να απαντα στις ερωτησεις μας και οταν τον ρωταγες ελεγε ''διατυπωσε καλυτερα το ερωτημα''.Και μιλαμε για ερωτησεις του τυπου ''πως ειναι αντιιμπεριαλιστες οι κομμουνιστες αφου εκαναν ενα καρο εισβολες''.Το προφανες ειναι οτι απλα αποφευγουν να απαντησουν.
Απο το 8% πηγε στο 5%.
Είναι απλή διοίκηση επιχειρήσεων. Όταν αγοράζεις ένα άλλο μπραντ νειμ δεν το κλείνεις αλλά το αφήνεις για να παίρνεις και τους από εκεί πελάτες οι οποίοι νομίζουν ότι αγοράζουν κάτι διαφορετικό. Βασικά είναι αυτό ακριβώς, ένα μπραντ νειμ.
Τα ζαιολυματα παντως ειναι αλλου ειδους κουμασια κι αυτοι αλλα ας μεινουμε στα του κοκοε.
Έχει χωριστεί η πίτα όπως ακριβώς χρειάζεται.plouf έγραψε: 15 Οκτ 2021, 22:30 Καλα το κοκοε ηταν και θα ειναι το δεκανικι της γυφτοδεξιας αρκει να δεις πως ξιφουλκουν εδω μεσα τα κνιτομπαλα υπερ λοκνταουν κι εμβολιου.
Τα ζαιολυματα παντως ειναι αλλου ειδους κουμασια κι αυτοι αλλα ας μεινουμε στα του κοκοε.
Κοκοέ, συριζαίοι, νδ μια μεγάλη παρέα.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν εχεις κι αδικο αλλα καποιοι τους ψηφιζουν βεβαια.nyxtovios έγραψε: 15 Οκτ 2021, 22:35Έχει χωριστεί η πίτα όπως ακριβώς χρειάζεται.plouf έγραψε: 15 Οκτ 2021, 22:30 Καλα το κοκοε ηταν και θα ειναι το δεκανικι της γυφτοδεξιας αρκει να δεις πως ξιφουλκουν εδω μεσα τα κνιτομπαλα υπερ λοκνταουν κι εμβολιου.
Τα ποσοστα αποχης απο τις εκλογες δεν τα γνωριζω αλλα πολυς κοσμος ειναι αηδιασμενος και απλα απεχει απ τις εκλογες.
Τι μπορει να κανει κανεις δεν ξερω.
Δε φταίει μόνο ο κόσμος. π.χ. ο Cipra έκανε το όχι ναι. Ο κόσμος είπε όχι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.plouf έγραψε: 15 Οκτ 2021, 22:42Δεν εχεις κι αδικο αλλα καποιοι τους ψηφιζουν βεβαια.nyxtovios έγραψε: 15 Οκτ 2021, 22:35Έχει χωριστεί η πίτα όπως ακριβώς χρειάζεται.plouf έγραψε: 15 Οκτ 2021, 22:30 Καλα το κοκοε ηταν και θα ειναι το δεκανικι της γυφτοδεξιας αρκει να δεις πως ξιφουλκουν εδω μεσα τα κνιτομπαλα υπερ λοκνταουν κι εμβολιου.
Τα ποσοστα αποχης απο τις εκλογες δεν τα γνωριζω αλλα πολυς κοσμος ειναι αηδιασμενος και απλα απεχει απ τις εκλογες.
Τι μπορει να κανει κανεις δεν ξερω.![]()
Ντάξει για το κοκοέ και τους αυτιστικούς ψηφοφόρους τους χρειάζεται να έρθουν οι μπολσεβίκοι να τους στείλουν στα γκουλαγκ.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
nyxtovios έγραψε: 15 Οκτ 2021, 22:44Δε φταίει μόνο ο κόσμος. π.χ. ο Cipra έκανε το όχι ναι. Ο κόσμος είπε όχι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.plouf έγραψε: 15 Οκτ 2021, 22:42Δεν εχεις κι αδικο αλλα καποιοι τους ψηφιζουν βεβαια.nyxtovios έγραψε: 15 Οκτ 2021, 22:35
Έχει χωριστεί η πίτα όπως ακριβώς χρειάζεται.
Ντάξει για το κοκοέ και τους αυτιστικούς ψηφοφόρους τους χρειάζεται να έρθουν οι μπολσεβίκοι να τους στείλουν στα γκουλαγκ.
Οι ευρωπαιοι και το ντοπιο κατεστημενο διεμηνυαν οτι το ΟΧΙ θα φερει την επιστροφη ση δραχμη.
Γιατι αναρωτιεσαι λοιπον γιατι ο Τσιπρας εκανε την επικη κωλοτουμπα;
Ηθελαν πραγματικα οι ευρωλιγουρηδες ελληνιαρηδες την επιστροφη στην δραχμη;
Οχι φυσικα.
Γιατι λοιπον τον ξαναψηφισαν στις επομενες εκλογες και μετα ψηφισαν νουδουλα αραγε;
Φυσικά και έχουν ευθύνη οι ελληνιάρηδες. Ας τα λουστούνε.plouf έγραψε: 15 Οκτ 2021, 22:54nyxtovios έγραψε: 15 Οκτ 2021, 22:44Δε φταίει μόνο ο κόσμος. π.χ. ο Cipra έκανε το όχι ναι. Ο κόσμος είπε όχι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.plouf έγραψε: 15 Οκτ 2021, 22:42
Δεν εχεις κι αδικο αλλα καποιοι τους ψηφιζουν βεβαια.
Οι ευρωπαιοι και το ντοπιο κατεστημενο διεμηνυαν οτι το ΟΧΙ θα φερει την επιστροφη ση δραχμη.
Οχι φυσικα.
Γιατι λοιπον τον ξαναψηφισαν στις επομενες εκλογες και μετα ψηφισαν νουδουλα αραγε;![]()
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Πολυς κοσμος απεχει απο τις εκλογες κι αυτο δεν ειναι καλο.nyxtovios έγραψε: 15 Οκτ 2021, 23:04Φυσικά και έχουν ευθύνη οι ελληνιάρηδες. Ας τα λουστούνε.plouf έγραψε: 15 Οκτ 2021, 22:54nyxtovios έγραψε: 15 Οκτ 2021, 22:44
Δε φταίει μόνο ο κόσμος. π.χ. ο Cipra έκανε το όχι ναι. Ο κόσμος είπε όχι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.
Οχι φυσικα.
Γιατι λοιπον τον ξαναψηφισαν στις επομενες εκλογες και μετα ψηφισαν νουδουλα αραγε;![]()
Εγω κατι τετοιο ποτε δεν το εκανα αλλα επισης ποτε δεν ψηφισα μενουμευρωπαιους.
- Eθνικοκοινωνιστης
καλο ειναι να πας σε μια ασιατικη χωρα να δεις το φως το αληθινο 
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 1144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος