!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάνος Καμμένος: Στις Πρέσπες είχαν εξαγοραστεί βουλευτές μου
Re: Πάνος Καμμένος: Στις Πρέσπες είχαν εξαγοραστεί βουλευτές μου
Παρεπιπτοντως αν ημουν ΑΝΕΛ βουλευτης θα ψηφιζα τη Συμφωνια των Πρεσπων χωρις να παρω δεκαρα γιατι ηταν πολυ καλυτερη απο αυτην που διαπραγματευοντουσαν ΟΛΕΣ οι προηγουμενες κυβερνησεις. Θα συντασσα μαλιστα προσωπικη επιστολη στον Πανο Καμμενο να του επισημανω φιλικα το λαθος του.
.
.
Αυτά, με τον αντιμνη αντιμερκελισμό, πούλα τα αλλού. Η Μέρκελ είχε πει στον Τσίπρα Αλέξη κάναμε για εσένα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο Έλληνα πρωθυπουργό στην ιστορία. Κυβερνήσατε επί τεσσεράμιση χρόνια, ξεπέρασέ το επιτέλους πως το θυμόμαστε.Αρίστος έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:35Scouser έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:32 Γλείφει τη ΝΔ με μακροπρόθεσμο στόχο να επιστρέψει στο γαλάζιο μαντρί. Όταν θα έρθει η στιγμή που θα απαιτείται συστράτευση όλων των δυνάμεων της ''δεξιάς πολυκατοικίας'', πιθανότατα θα τον δεχτούν.
Διολου δεν εγλειψε, αν διαβαζες προσεκτικοτερα θα εβλεπες οτι ειπε πως η συμφωνια θα ειχε γινει πραξη απο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλα εβαλε ΒΕΤΟ η Μερκελ. Τωρα δεν υπηρχε Μερκελ για να μπει βετο. Αυτο εγω το βλεπω αποδοση τιμων στην κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οχι γλειψιμο της ΝΔ. Βεβαιως τα μιντια της ΝΔ παρουσιασαν επιλεκτικα αυτα που ειπε μετα απο προσεκτικες προσθαφαιρεσεις και ισως ξεγελαστηκες, αν διαβασεις ωστοσο προσεκτικοτερα θα δεις ποσο παραποιηθηκαν οι δηλωσεις του.
.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αρίστος έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:38 Παρεπιπτοντως αν ημουν ΑΝΕΛ βουλευτης θα ψηφιζα τη Συμφωνια των Πρεσπων χωρις να παρω δεκαρα γιατι ηταν πολυ καλυτερη απο αυτην που διαπραγματευοντουσαν ΟΛΕΣ οι προηγουμενες κυβερνησεις. Θα συντασσα μαλιστα προσωπικη επιστολη στον Πανο Καμμενο να του επισημανω φιλικα το λαθος του.
.
Μπορεί να έστειλε παρόμοια επιστολή ο Κουίκ,ποιός ξέρει;
Scouser έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:40Αυτά, με τον αντιμνη αντιμερκελισμό, πούλα τα αλλού. Η Μέρκελ είχε πει στον Τσίπρα Αλέξη κάναμε για εσένα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο Έλληνα πρωθυπουργό στην ιστορία. Κυβερνήσατε επί τεσσεράμιση χρόνια, ξεπέρασέ το επιτέλους πως το θυμόμαστε.Αρίστος έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:35Scouser έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:32 Γλείφει τη ΝΔ με μακροπρόθεσμο στόχο να επιστρέψει στο γαλάζιο μαντρί. Όταν θα έρθει η στιγμή που θα απαιτείται συστράτευση όλων των δυνάμεων της ''δεξιάς πολυκατοικίας'', πιθανότατα θα τον δεχτούν.
Διολου δεν εγλειψε, αν διαβαζες προσεκτικοτερα θα εβλεπες οτι ειπε πως η συμφωνια θα ειχε γινει πραξη απο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλα εβαλε ΒΕΤΟ η Μερκελ. Τωρα δεν υπηρχε Μερκελ για να μπει βετο. Αυτο εγω το βλεπω αποδοση τιμων στην κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οχι γλειψιμο της ΝΔ. Βεβαιως τα μιντια της ΝΔ παρουσιασαν επιλεκτικα αυτα που ειπε μετα απο προσεκτικες προσθαφαιρεσεις και ισως ξεγελαστηκες, αν διαβασεις ωστοσο προσεκτικοτερα θα δεις ποσο παραποιηθηκαν οι δηλωσεις του.
.
Εγω σου ειπα απλως τι πραγματικα ειπε ο Καμμενος για την αντιδραση της Μερκελ στη Συμφωνια επι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τωρα αν εσυ θες να πιστευεις τι λενε τα γαλαζια μιντια οτι ειπε, ενω ειπε τα αντιθετα, πιστευε οτι θες. Επιπλεον ο αντιμερκελισμος μου σαφεστατα δεν εχει να κανει με το τι ειπε ο Καμμενος, εξαλλου δεν χρειαζεται να ειναι κανεις Αντιμερκελιστης για να καταλαβει οτι η Γερμανια της Μερκελ εκανε κολλεγια με Τουρκια και Ρωσια και πως γι' αυτο επελεξαν οι Αμερικανοι τη Γαλλια στο ποδι τους και το ανακοινωσαν σε φαση που δεν υπηρχε γερμανικη κυβερνηση να εμποδισει την Ελληνο-Γαλλικη Συμμαχια.
.
Εδώ είναι το νήμα που πλέον οι νδκρατες πιστευουν οτι ο Καμμενος δε λεει ψεματα;
- Highlander
πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:33Φαίνεται ότι δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά.Εδώ είχε πει ότι ο Κοτζιάς δωροδοκήθηκε με 50 εκατομμύρια.τεν τεν έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:26Δεν πρέπει να τον καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσει τα στοιχεία; δεν συζητάμε για μια μπαρουφα στο καφενείο, αλλά για επηρεασμο ψηφοφορίας της Βουλής σε ένα εθνικό θέμαmao mao έγραψε: 02 Οκτ 2021, 11:12
υπάρχει περίπτωση να έχει κάποια απόδειξη για αυτά που λέει ο Καμμένος;
Ποιοί βουλευτές;
Ο υπουργός Αμύνης της ιδίας κυβερνήσεως κατηγορεί τον υπουργό Εξωτερικών ότι τα πήρε και όλοι γελάνε και δεν ασχολείται κανείς.Φυσικά είναι ο ίδιος που έχει καταδικασθεί οριστικά επειδή έλεγε ότι ο Παπανδρέου έφερε το μνημόνιο για να κερδίσει από τα CDS και αυτός που έλεγε ότι δωροδοκήθηκε ο βουλευτής του Χαικάλης για να ψηφίσει τον Δήμα πρόεδρο - για αυτό το τελευταίο δεν έγινε δίκη επειδή δεν είπε ποιός τον δωροδόκησε για να του κάνει μήνυση.
![]()
Αλλά ότι ο Κουίκ και η Κουντουρά και ο Παπαχριστόπουλος και μερικοί άλλοι μπήκαν στα ψηφοδέλτια του συριζα ενώ είχαν εκλεγεί με τους ΑΝΕΛ για να ψηφίσουν τις Πρέσπες,είναι αλήθεια.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Συγκεκριμένα ο Παύλος Χαϊκάλης ακούγεται να ζητάει από τον Αποστολόπουλο να παρέμβει ο Σάλλας στον Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να τον δεχτεί στην Νέα Δημοκρατία και ο Αποστολόπουλος του απαντάει ότι είναι καλύτερα να παρέμβει ο ίδιος.
Ο Αποστολόπουλος φαίνεται να του προτείνει να κατέβει υποψήφιος με το κόμμα Μπαλτάκου που θα συνεργαστεί με τον Ζώη ενώ επιπλέον γίνεται αναφορά και στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 και τον Παναγιωτάκη, όπου ο Χαϊκάλης συνδέει με τον Βενιζέλο.
Ο Αποστολόπουλος στο τέλος της συνομιλίας λέει ότι τα χρήματα για την εξαγορά ψήφων θα τα βάλουν οι Μελισσανίδης και Μαρινάκης ενώ ο Βαρδινογιάννης «παίζει με τον ΣΥΡΙΖΑ».
Το αρχείο που μεταδίδουμε από μια γρήγορη τεχνική ανάλυση που κάναμε φαίνεται να είναι ολόκληρο και να μην έχει υποστεί κάποιου είδους επεξεργασία. Αποφασίσαμε να μην το πειράξουμε ούτε για να το καθαρίσουμε προκειμένου να μπορεί όποιος θέλει να το ελέγξει. Ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση (έχει κενά λόγω κακού ήχου)
ΑΠΟΜΑΓΗΤΟΦΩΝΗΣΗ
Χ.: Άκου να σου πω ένα πράμα. Το σπίτι, μια αντικειμενική αξία. Μπορεί η τράπεζα να το πάρει το σπίτι 1,3. Αντικειμενική έχει 2. Να το πάρει δηλαδή. Εγώ θέλω να είναι καθαρά, να μη βγάζουν μάτια. Να μου δώσει 1,3 και μετά, που είναι πεσμένες οι αγορές, να πάρω ένα δάνειο 500.000 ευρώ για να πάρω το σπίτι και το πληρώνω μετά αυτό. Να το πάρει το σπίτι η τράπεζα. Περίμενε. Κάποιος υπάλληλος μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.
Α.: Μπορώ να μιλήσω;
Χ.: Να μιλήσεις.
Χ.: Έχω υπογράψει τα συμβόλαια για 4 διαφημιστικά.
…
Μόλις πληρωθούμε τα συμβόλαια, άσε το σπίτι. Τελείωσε το σπίτι. Βγάζω ανακοίνωση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Με τα 700 ανεξαρτητοποιούμαι. Να του πεις ότι το πρώτο κομμάτι έχει δύο κομμάτια. Για να δείξει αυτός τη διαδρομή. Το πρώτο κομμάτι, τα 700 κατοστάρικα, ότι υπάρχει χαρτί της ανεξαρτητοποίησης, να το έχει στα χέρια του, σαν να είναι η δική μου θέληση, και με το που ετοιμαστούν τα συμβόλαια σε έναν χρόνο.
Α.: Τι σ’ έναν χρόνο. Ψηφίζουμε σ’ έναν μήνα.
Χ.: Σ’ έναν χρόνο θα μπουν τα διαφημιστικά, ρε μαλάκα, έτσι δεν μου είπες, κατανοητό; Εγώ δεν θέλω πολλά. Δεν πάω να φάω. Εγώ θέλω να είναι ένα τίμημα που να μπορώ να ζήσω και να μπορώ να το δικαιολογήσω για να μη μου πουν τίποτα. Δηλαδή, ρε μαλάκα, μη φάω ξύλο. Αυτό λέω.
Α.: Αν θες να με ακούσεις.
…
Χ.: Γιώργο, άκου να σου εξηγήσω κάτι. Μου είπες κάτι, να πάρω ένα πακέτο και να το 'χω στο σπίτι και να είναι κρυμμένο μονίμως. Αυτό δεν γίνεται. Το καταλαβαίνεις. Το σκέφτηκα. Όχι δύο, 45. Και να μου πεις πάρε 45 και κάτσε εδώ πάνω, δεν μπορώ να ζω με αυτό το άγχος. Θα κάτσω γω, ρε μαλάκα. Άντε ρε γαμήσου τώρα, μη με τρελαίνεις. Θα κάτσω τώρα εγώ να έχω άγχος στο σπίτι για τα λεφτά. Να πάμε σε λογικές λύσεις.
Α.: Εγώ θα το έκανα πάντως.
Χ.: Μη με ξεφτιλίσουν.
Α.: Να το κάνουμε αύριο το πρωί;
Χ.: Όχι, ρε παιδί μου.
Α.: Έχουμε μια βδομάδα χαλαρά να το συζητήσουμε.
Χ.: Εγώ σου λέω τι προτείνω.
… [αναφορά στην Πειραιώς (ακατάληπτο)]
Α.: Δεν ξέρω, ρε Παύλο, δεν ξέρω.
Χ.: Για 400 χιλιάδες μου μιλάς. Εμένα μου φαίνεται αυτή η διαδικασία λίγο περίεργη. Να κάνω 2 διαφημιστικά με σποτ 6 σε μια εταιρεία. Δεν ξέρω πόσα δίνει το παιδί. Εγώ ζήτησα σαν βουλευτής κλπ.
…
Η άλλη περίπτωση είναι αυτή με το δάνειο. Το πρώτο που ζητάμε στο άμεσο για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία. Να προχωρήσουμε στο άλλο. Να του πεις πότε είναι να ξεκινήσουμε την ανεξαρτητοποίηση, από κει το θέμα, ήδη υπάρχει αυτό το θέμα, που χτυπιέμαι με τον Τέρενς.
Α.: Η διαφήμιση. Θα βάλουμε μια εταιρεία δικιά μας.
…
Χ.: Άκουσα ότι 7 του μηνός ξεκινάει η διαδικασία. Απλώς για να ξέρω πότε θα είναι. Αφού κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο, να συζητήσουμε κι ένα άλλο. Τι πρόσβαση έχουμε. Πολιτικά τους Ανεξάρτητους τους ξεχνάμε. Γεια σας.
Α.: Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να φύγεις. Τους έχεις ανάγκη έτσι;
Χ.: Μαλακά, επειδή υπάρχουν κάποια προνόμια.
Α.: Μπορείς να ξεκαθαρίσεις και να μπεις στον Σαμαρά πολύ εύκολα.
Χ.: Μπορείς εσύ να το κάνεις;
Α.: Αυτό είναι εύκολο.
Χ.: Υπάρχουν προδιαγραφές, να μιλήσει ο πρόεδρος στον Σαμαρά να με περάσει στα ψηφοδέλτια;
Α.: Κανονικότατα. Αυτό στο κάνω εγώ, δεν χρειάζεται να το κάνει ο πρόεδρος. Θα το κάνω εγώ πιο εύκολα από τον πρόεδρο.
Χ.: Από τον Σάλλα στον Σαμαρά, ρε μαλάκα;
Α.: Μη στεναχωριέσαι. Το πιο εύκολο πράγμα. Επεμβαίνω εγώ πιο εύκολα.
Χ.: Το θέμα είναι, να σου πω κάτι. Πως μέχρι στιγμής έβριζα τη Νέα Δημοκρατία. Πώς θα με περάσει; Πώς θα γυρίσω;
Α.: Αυτή τη βδομάδα μπορεί να κινηθεί καινούριο κόμμα.
Χ: Και άλλο; Η Τελεία του Γκλέτσου. Χα χα. Μπορούμε να πάμε στον Μπαλτάκο;
Α.: Μπορούμε να κάνουμε μεγάλη φασαρία.
Χ.: Περίμενε. Επειδή τώρα ο Σαμαράς είναι εντάξει. Επειδή όμως είναι δύσκολο να πεταχτώ από τη ΝΔ, θα με κράξει ο κόσμος.
Α.: Άμα πας στον Ζώη και τον Μπαλτάκο;
Χ.: Τι; Θα συνεργαστούν ο Ζώης με τον Μπαλτάκο; Ο Ζώης έλεγε κάτι για τον Τσίπρα. Στον Μπαλτάκο έχουμε πρόσβαση;
…
Γιατί άμα είναι και έχεις πρόσβαση είτε εσύ είτε ο πρόεδρος στον Μπαλτάκο…
Α.: Τι θέλεις;
Χ.: Μη φάμε ξύλο, ρε μαλάκα. Αν δεν κατέβει ο Μπαλτάκος, να το δούμε στη ΝΔ.
…
Χ.: Κάτσε, ρε μαλάκα, είναι πίσω από τη ΝΔ, είναι πίσω από τον Μπαλτάκο.
…
Τι γίνεται με το action και τον Παναγιωτάκη, ρε μαλάκα; Πώς τον ξεπλένει τον Βενιζέλο αυτός; Ένας άνθρωπος ο οποίος είναι παραγωγή. Να πήρε 14%, άντε να έχει κάνει 40, δεν μπορεί να πάει παραπάνω και να έχει μαζέψει ένα εκατομμύριο, δύο.
Α.: Τρία;
Χ.: Όχι, ρε πούστη, κάτσε. Έχει φάει και λεφτά από κόσμο. Τα θέατρα. Πας και ανοίγεις το action, ένα κανάλι. Δεν μπορείς να τα βγάζεις, ρε πούστη, αυτά τα λεφτά. Στον γάμο της Κούρκουλα, που ήταν Βενιζελικοί. Πάει με τον Βενιζέλο αυτή η ιστορία. Παίζεται μεγάλο παιχνίδι.
…
Α.: Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο προβλήματα. Είτε θα γίνουν εκλογές τώρα ή θα γίνουν… [ακατάληπτο]
Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι είναι άχρηστος άνθρωπος (σ.σ.: Καμμένος).
Χ.: Γιατί το λες αυτό; Άχρηστος, άχρηστος, αλλά κρατάει ένα κόμμα κανονικά. Εγώ σου λέω είναι άχρηστος ο Καμμένος. Ξαφνικά ο Μελάς δεν είναι δούρειος ίππος. Ασυνείδητα δούρειος ίππος. Κρατάει ένα κόμμα αυτή τη στιγμή χωρίς φράγκο, ρε πούστη.
Α.: Ποιος το λέει;
Χ.: Τι ποιος το λέει; Χωρίς φράγκο γιατί;
Α.: Ξέρω καλά… [ακατάληπτο]
Χ.: Εγώ δεν σου είπα ότι είναι ανέντιμος… Από Γερμανούς, από Γάλλους. Από την Πειραιώς όχι.
Α.: Από τον Βαρδινογιάννη.
Χ.: Από τον Βαρδινογιάννη;
Α.: Προσωπικό δάνειο. Ξέρω τι σου λέω, άσ' το. Προσωπικό δάνειο.
…
Χ.: Ρε πούστη μου, πες μου τώρα. Με αυτά που μου λες ο ΣΥΡΙΖΑ τα παίρνει, ο Θεοδωράκης τα παίρνει…
Α.: Όλοι τα παίρνουν.
Χ.: Όλοι τα παίρνουν. Μόνο τα λεφτά. Δηλαδή [ακατάληπτο] μήπως οι Γερμανοί μπήκαν στο κόλπο και δίνουν λεφτά και οι Γερμανοί;
Α.: Όχι ρε. Εγώ δεν έχω βρει κανέναν. Τώρα σου μιλάω στα ίσια.
Χ.: Είναι κεφάλαια του Σάλλα, της Πειραιώς;
Α.: Θα μπει ο Μελισσανίδης στο παιχνίδι, αν μπει. Αυτοί δύο είναι. Είναι ο Μαρινάκης και ο Μελισσανίδης.
Χ.: Και ο Βαρδινογιάννης;
Α.: Ο Βαρδινογιάννης παίζει με τον ΣΥΡΙΖΑ.
https://thepressproject.gr/olokliri-i-p ... ou-xakali/
Καποτε μαλακες δωροδοκουσαμε εμεις τον γκλιγκοροφ τωρα μας δωροδοκουν αυτοι
απλα ομορφα και ωραια, φειλ στειτ, μακαρι να ηταν flawed democracy
Φανταστειτε τι γινετε τωρα και σε τι πανικο ειναι για να θυμηθουν τον καμμενο και να τον βγαλουν στο σκαι που ηθελε ποτα μπομπες στον σκαι
Ο Αποστολόπουλος φαίνεται να του προτείνει να κατέβει υποψήφιος με το κόμμα Μπαλτάκου που θα συνεργαστεί με τον Ζώη ενώ επιπλέον γίνεται αναφορά και στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 και τον Παναγιωτάκη, όπου ο Χαϊκάλης συνδέει με τον Βενιζέλο.
Ο Αποστολόπουλος στο τέλος της συνομιλίας λέει ότι τα χρήματα για την εξαγορά ψήφων θα τα βάλουν οι Μελισσανίδης και Μαρινάκης ενώ ο Βαρδινογιάννης «παίζει με τον ΣΥΡΙΖΑ».
Το αρχείο που μεταδίδουμε από μια γρήγορη τεχνική ανάλυση που κάναμε φαίνεται να είναι ολόκληρο και να μην έχει υποστεί κάποιου είδους επεξεργασία. Αποφασίσαμε να μην το πειράξουμε ούτε για να το καθαρίσουμε προκειμένου να μπορεί όποιος θέλει να το ελέγξει. Ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση (έχει κενά λόγω κακού ήχου)
ΑΠΟΜΑΓΗΤΟΦΩΝΗΣΗ
Χ.: Άκου να σου πω ένα πράμα. Το σπίτι, μια αντικειμενική αξία. Μπορεί η τράπεζα να το πάρει το σπίτι 1,3. Αντικειμενική έχει 2. Να το πάρει δηλαδή. Εγώ θέλω να είναι καθαρά, να μη βγάζουν μάτια. Να μου δώσει 1,3 και μετά, που είναι πεσμένες οι αγορές, να πάρω ένα δάνειο 500.000 ευρώ για να πάρω το σπίτι και το πληρώνω μετά αυτό. Να το πάρει το σπίτι η τράπεζα. Περίμενε. Κάποιος υπάλληλος μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.
Α.: Μπορώ να μιλήσω;
Χ.: Να μιλήσεις.
Χ.: Έχω υπογράψει τα συμβόλαια για 4 διαφημιστικά.
…
Μόλις πληρωθούμε τα συμβόλαια, άσε το σπίτι. Τελείωσε το σπίτι. Βγάζω ανακοίνωση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Με τα 700 ανεξαρτητοποιούμαι. Να του πεις ότι το πρώτο κομμάτι έχει δύο κομμάτια. Για να δείξει αυτός τη διαδρομή. Το πρώτο κομμάτι, τα 700 κατοστάρικα, ότι υπάρχει χαρτί της ανεξαρτητοποίησης, να το έχει στα χέρια του, σαν να είναι η δική μου θέληση, και με το που ετοιμαστούν τα συμβόλαια σε έναν χρόνο.
Α.: Τι σ’ έναν χρόνο. Ψηφίζουμε σ’ έναν μήνα.
Χ.: Σ’ έναν χρόνο θα μπουν τα διαφημιστικά, ρε μαλάκα, έτσι δεν μου είπες, κατανοητό; Εγώ δεν θέλω πολλά. Δεν πάω να φάω. Εγώ θέλω να είναι ένα τίμημα που να μπορώ να ζήσω και να μπορώ να το δικαιολογήσω για να μη μου πουν τίποτα. Δηλαδή, ρε μαλάκα, μη φάω ξύλο. Αυτό λέω.
Α.: Αν θες να με ακούσεις.
…
Χ.: Γιώργο, άκου να σου εξηγήσω κάτι. Μου είπες κάτι, να πάρω ένα πακέτο και να το 'χω στο σπίτι και να είναι κρυμμένο μονίμως. Αυτό δεν γίνεται. Το καταλαβαίνεις. Το σκέφτηκα. Όχι δύο, 45. Και να μου πεις πάρε 45 και κάτσε εδώ πάνω, δεν μπορώ να ζω με αυτό το άγχος. Θα κάτσω γω, ρε μαλάκα. Άντε ρε γαμήσου τώρα, μη με τρελαίνεις. Θα κάτσω τώρα εγώ να έχω άγχος στο σπίτι για τα λεφτά. Να πάμε σε λογικές λύσεις.
Α.: Εγώ θα το έκανα πάντως.
Χ.: Μη με ξεφτιλίσουν.
Α.: Να το κάνουμε αύριο το πρωί;
Χ.: Όχι, ρε παιδί μου.
Α.: Έχουμε μια βδομάδα χαλαρά να το συζητήσουμε.
Χ.: Εγώ σου λέω τι προτείνω.
… [αναφορά στην Πειραιώς (ακατάληπτο)]
Α.: Δεν ξέρω, ρε Παύλο, δεν ξέρω.
Χ.: Για 400 χιλιάδες μου μιλάς. Εμένα μου φαίνεται αυτή η διαδικασία λίγο περίεργη. Να κάνω 2 διαφημιστικά με σποτ 6 σε μια εταιρεία. Δεν ξέρω πόσα δίνει το παιδί. Εγώ ζήτησα σαν βουλευτής κλπ.
…
Η άλλη περίπτωση είναι αυτή με το δάνειο. Το πρώτο που ζητάμε στο άμεσο για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία. Να προχωρήσουμε στο άλλο. Να του πεις πότε είναι να ξεκινήσουμε την ανεξαρτητοποίηση, από κει το θέμα, ήδη υπάρχει αυτό το θέμα, που χτυπιέμαι με τον Τέρενς.
Α.: Η διαφήμιση. Θα βάλουμε μια εταιρεία δικιά μας.
…
Χ.: Άκουσα ότι 7 του μηνός ξεκινάει η διαδικασία. Απλώς για να ξέρω πότε θα είναι. Αφού κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο, να συζητήσουμε κι ένα άλλο. Τι πρόσβαση έχουμε. Πολιτικά τους Ανεξάρτητους τους ξεχνάμε. Γεια σας.
Α.: Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να φύγεις. Τους έχεις ανάγκη έτσι;
Χ.: Μαλακά, επειδή υπάρχουν κάποια προνόμια.
Α.: Μπορείς να ξεκαθαρίσεις και να μπεις στον Σαμαρά πολύ εύκολα.
Χ.: Μπορείς εσύ να το κάνεις;
Α.: Αυτό είναι εύκολο.
Χ.: Υπάρχουν προδιαγραφές, να μιλήσει ο πρόεδρος στον Σαμαρά να με περάσει στα ψηφοδέλτια;
Α.: Κανονικότατα. Αυτό στο κάνω εγώ, δεν χρειάζεται να το κάνει ο πρόεδρος. Θα το κάνω εγώ πιο εύκολα από τον πρόεδρο.
Χ.: Από τον Σάλλα στον Σαμαρά, ρε μαλάκα;
Α.: Μη στεναχωριέσαι. Το πιο εύκολο πράγμα. Επεμβαίνω εγώ πιο εύκολα.
Χ.: Το θέμα είναι, να σου πω κάτι. Πως μέχρι στιγμής έβριζα τη Νέα Δημοκρατία. Πώς θα με περάσει; Πώς θα γυρίσω;
Α.: Αυτή τη βδομάδα μπορεί να κινηθεί καινούριο κόμμα.
Χ: Και άλλο; Η Τελεία του Γκλέτσου. Χα χα. Μπορούμε να πάμε στον Μπαλτάκο;
Α.: Μπορούμε να κάνουμε μεγάλη φασαρία.
Χ.: Περίμενε. Επειδή τώρα ο Σαμαράς είναι εντάξει. Επειδή όμως είναι δύσκολο να πεταχτώ από τη ΝΔ, θα με κράξει ο κόσμος.
Α.: Άμα πας στον Ζώη και τον Μπαλτάκο;
Χ.: Τι; Θα συνεργαστούν ο Ζώης με τον Μπαλτάκο; Ο Ζώης έλεγε κάτι για τον Τσίπρα. Στον Μπαλτάκο έχουμε πρόσβαση;
…
Γιατί άμα είναι και έχεις πρόσβαση είτε εσύ είτε ο πρόεδρος στον Μπαλτάκο…
Α.: Τι θέλεις;
Χ.: Μη φάμε ξύλο, ρε μαλάκα. Αν δεν κατέβει ο Μπαλτάκος, να το δούμε στη ΝΔ.
…
Χ.: Κάτσε, ρε μαλάκα, είναι πίσω από τη ΝΔ, είναι πίσω από τον Μπαλτάκο.
…
Τι γίνεται με το action και τον Παναγιωτάκη, ρε μαλάκα; Πώς τον ξεπλένει τον Βενιζέλο αυτός; Ένας άνθρωπος ο οποίος είναι παραγωγή. Να πήρε 14%, άντε να έχει κάνει 40, δεν μπορεί να πάει παραπάνω και να έχει μαζέψει ένα εκατομμύριο, δύο.
Α.: Τρία;
Χ.: Όχι, ρε πούστη, κάτσε. Έχει φάει και λεφτά από κόσμο. Τα θέατρα. Πας και ανοίγεις το action, ένα κανάλι. Δεν μπορείς να τα βγάζεις, ρε πούστη, αυτά τα λεφτά. Στον γάμο της Κούρκουλα, που ήταν Βενιζελικοί. Πάει με τον Βενιζέλο αυτή η ιστορία. Παίζεται μεγάλο παιχνίδι.
…
Α.: Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο προβλήματα. Είτε θα γίνουν εκλογές τώρα ή θα γίνουν… [ακατάληπτο]
Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι είναι άχρηστος άνθρωπος (σ.σ.: Καμμένος).
Χ.: Γιατί το λες αυτό; Άχρηστος, άχρηστος, αλλά κρατάει ένα κόμμα κανονικά. Εγώ σου λέω είναι άχρηστος ο Καμμένος. Ξαφνικά ο Μελάς δεν είναι δούρειος ίππος. Ασυνείδητα δούρειος ίππος. Κρατάει ένα κόμμα αυτή τη στιγμή χωρίς φράγκο, ρε πούστη.
Α.: Ποιος το λέει;
Χ.: Τι ποιος το λέει; Χωρίς φράγκο γιατί;
Α.: Ξέρω καλά… [ακατάληπτο]
Χ.: Εγώ δεν σου είπα ότι είναι ανέντιμος… Από Γερμανούς, από Γάλλους. Από την Πειραιώς όχι.
Α.: Από τον Βαρδινογιάννη.
Χ.: Από τον Βαρδινογιάννη;
Α.: Προσωπικό δάνειο. Ξέρω τι σου λέω, άσ' το. Προσωπικό δάνειο.
…
Χ.: Ρε πούστη μου, πες μου τώρα. Με αυτά που μου λες ο ΣΥΡΙΖΑ τα παίρνει, ο Θεοδωράκης τα παίρνει…
Α.: Όλοι τα παίρνουν.
Χ.: Όλοι τα παίρνουν. Μόνο τα λεφτά. Δηλαδή [ακατάληπτο] μήπως οι Γερμανοί μπήκαν στο κόλπο και δίνουν λεφτά και οι Γερμανοί;
Α.: Όχι ρε. Εγώ δεν έχω βρει κανέναν. Τώρα σου μιλάω στα ίσια.
Χ.: Είναι κεφάλαια του Σάλλα, της Πειραιώς;
Α.: Θα μπει ο Μελισσανίδης στο παιχνίδι, αν μπει. Αυτοί δύο είναι. Είναι ο Μαρινάκης και ο Μελισσανίδης.
Χ.: Και ο Βαρδινογιάννης;
Α.: Ο Βαρδινογιάννης παίζει με τον ΣΥΡΙΖΑ.
https://thepressproject.gr/olokliri-i-p ... ou-xakali/
Καποτε μαλακες δωροδοκουσαμε εμεις τον γκλιγκοροφ τωρα μας δωροδοκουν αυτοι
απλα ομορφα και ωραια, φειλ στειτ, μακαρι να ηταν flawed democracy
Φανταστειτε τι γινετε τωρα και σε τι πανικο ειναι για να θυμηθουν τον καμμενο και να τον βγαλουν στο σκαι που ηθελε ποτα μπομπες στον σκαι
ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ
Κατήντησα σχεδόν ανέστιος και πένης.
Aυτή η μοιραία πόλις, η Aντιόχεια
όλα τα χρήματά μου τάφαγε:
αυτή η μοιραία με τον δαπανηρό της βίο.
Aλλά είμαι νέος και με υγείαν αρίστην.
Κάτοχος της ελληνικής θαυμάσιος
(ξέρω και παραξέρω Aριστοτέλη, Πλάτωνα·
τι ρήτορας, τι ποιητάς, τι ό,τι κι αν πεις).
Aπό στρατιωτικά έχω μιαν ιδέα,
κ’ έχω φιλίες με αρχηγούς των μισθοφόρων.
Είμαι μπασμένος κάμποσο και στα διοικητικά.
Στην Aλεξάνδρεια έμεινα έξι μήνες, πέρσι·
κάπως γνωρίζω (κ’ είναι τούτο χρήσιμον) τα εκεί:
του Κακεργέτη βλέψεις, και παληανθρωπιές, και τα λοιπά.
Όθεν φρονώ πως είμαι στα γεμάτα
ενδεδειγμένος για να υπηρετήσω αυτήν την χώρα,
την προσφιλή πατρίδα μου Συρία.
Σ’ ό,τι δουλειά με βάλουν θα πασχίσω
να είμαι στην χώρα ωφέλιμος. Aυτή είν’ η πρόθεσίς μου.
Aν πάλι μ’ εμποδίσουνε με τα συστήματά τους—
τους ξέρουμε τους προκομένους: να τα λέμε τώρα;
αν μ’ εμποδίσουνε, τι φταίω εγώ.
Θ’ απευθυνθώ προς τον Ζαβίνα πρώτα,
κι αν ο μωρός αυτός δεν μ’ εκτιμήσει,
θα πάγω στον αντίπαλό του, τον Γρυπό.
Κι αν ο ηλίθιος κι αυτός δεν με προσλάβει,
πηγαίνω παρευθύς στον Υρκανό.
Θα με θελήσει πάντως ένας απ’ τους τρεις.
Κ’ είν’ η συνείδησίς μου ήσυχη
για το αψήφιστο της εκλογής.
Βλάπτουν κ’ οι τρεις τους την Συρία το ίδιο.
Aλλά, κατεστραμένος άνθρωπος, τι φταίω εγώ.
Ζητώ ο ταλαίπωρος να μπαλωθώ.
Aς φρόντιζαν οι κραταιοί θεοί
να δημιουργήσουν έναν τέταρτο καλό.
Μετά χαράς θα πήγαινα μ’ αυτόν.
Κ. Καβάφης
Κατήντησα σχεδόν ανέστιος και πένης.
Aυτή η μοιραία πόλις, η Aντιόχεια
όλα τα χρήματά μου τάφαγε:
αυτή η μοιραία με τον δαπανηρό της βίο.
Aλλά είμαι νέος και με υγείαν αρίστην.
Κάτοχος της ελληνικής θαυμάσιος
(ξέρω και παραξέρω Aριστοτέλη, Πλάτωνα·
τι ρήτορας, τι ποιητάς, τι ό,τι κι αν πεις).
Aπό στρατιωτικά έχω μιαν ιδέα,
κ’ έχω φιλίες με αρχηγούς των μισθοφόρων.
Είμαι μπασμένος κάμποσο και στα διοικητικά.
Στην Aλεξάνδρεια έμεινα έξι μήνες, πέρσι·
κάπως γνωρίζω (κ’ είναι τούτο χρήσιμον) τα εκεί:
του Κακεργέτη βλέψεις, και παληανθρωπιές, και τα λοιπά.
Όθεν φρονώ πως είμαι στα γεμάτα
ενδεδειγμένος για να υπηρετήσω αυτήν την χώρα,
την προσφιλή πατρίδα μου Συρία.
Σ’ ό,τι δουλειά με βάλουν θα πασχίσω
να είμαι στην χώρα ωφέλιμος. Aυτή είν’ η πρόθεσίς μου.
Aν πάλι μ’ εμποδίσουνε με τα συστήματά τους—
τους ξέρουμε τους προκομένους: να τα λέμε τώρα;
αν μ’ εμποδίσουνε, τι φταίω εγώ.
Θ’ απευθυνθώ προς τον Ζαβίνα πρώτα,
κι αν ο μωρός αυτός δεν μ’ εκτιμήσει,
θα πάγω στον αντίπαλό του, τον Γρυπό.
Κι αν ο ηλίθιος κι αυτός δεν με προσλάβει,
πηγαίνω παρευθύς στον Υρκανό.
Θα με θελήσει πάντως ένας απ’ τους τρεις.
Κ’ είν’ η συνείδησίς μου ήσυχη
για το αψήφιστο της εκλογής.
Βλάπτουν κ’ οι τρεις τους την Συρία το ίδιο.
Aλλά, κατεστραμένος άνθρωπος, τι φταίω εγώ.
Ζητώ ο ταλαίπωρος να μπαλωθώ.
Aς φρόντιζαν οι κραταιοί θεοί
να δημιουργήσουν έναν τέταρτο καλό.
Μετά χαράς θα πήγαινα μ’ αυτόν.
Κ. Καβάφης
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και εβγαινε ο μεγας Πανος να καταγγελει
https://www.thetoc.gr/politiki/article/ ... ia-xaikali
και ανθρακας ο θησαυρος
Κατά την ανάκρισή του στο Εφετείο Αθηνών είπε στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο:
Ηξεραν απο τοτε οτι ειναι ανδρας παλια κοπης ο καλος κωμικος με τα οικονομικα προβληματα
Στη συνέχεια ο Π. Καμμένος, είπε ότι γνώρισε τον «μεσάζοντα» στο γραφείο του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και ότι ήταν στέλεχος Deutsche bank αλλά και σύμβουλος της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, η οποία τον υπέδειξε για το θέμα με τα CDS για τα οποία κιόλας κατέθεσε.
https://www.thetoc.gr/politiki/article/ ... ia-xaikali
και ανθρακας ο θησαυρος
Κατά την ανάκρισή του στο Εφετείο Αθηνών είπε στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο:
https://www.iefimerida.gr/news/183684/a ... -anentimosΟ,τι έκανα το έκανα με δική μου πρωτοβουλία.
Ο Χαϊκάλης με προσέγγισε, έχω και εγώ στοιχεία
Συζητούσα με τον Παύλο Χαϊκάλη για να δω που το πάει
Πρώτος μου έκανε νύξη για λεφτά ο Χαϊκάλης
Είχαμε φιλική σχέση και συνεχώς μου ζητούσε λεφτά
Το έκανα για να αποδείξω στον Καμμένο ότι ο Χαϊκάλης είναι ανέντιμος και πολιτικά ανήθικος
Εχω αποδεικτικά στοιχεία για όσα ισχυρίζομαι (υπαινίσσεται ότι έχει μάρτυρες)
Είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων, δεν λειτουργώ για λογαριασμό κανενός
«Είμαι πάντα ΑΝΕΛ»
Στην επί 2,5 ώρες κατάθεσή του ο κ. Αποστολόπουλος είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι «ο Χαϊκάλης τον πλησίασε και του ζήτησε χρήματα για να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα».
Περιέγραψε ακόμη πώς και εκείνος παρακολουθούσε τις συνομιλίες με τον Χαϊκάλη και ο τελευταίος τον κατήγγειλε για να τον προλάβει, όπως είπε .
Όταν ρωτήθηκε γιατί πήρε μέρος σε όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία δήλωσε «για να προστατεύσω τους ΑΝΕΛ».
Είπε ακόμα ότι είναι ο συντάκτης του οικονομικού προγράμματος του 2012 και μέχρι πρόσφατα οικονομικός σύμβουλος του Πάνου Καμμένου .
«Θα δώσω και άλλα στοιχεία που θα αποδεικνύουν τη μειωμένη ηθική του Χαϊκάλη», υποστήριξε ο 55χρονος άνδρας που δηλώνει σύμβουλος τουλάχιστον τριών πρωθυπουργών αλλά και υπουργών και τραπεζιτών.
Ηξεραν απο τοτε οτι ειναι ανδρας παλια κοπης ο καλος κωμικος με τα οικονομικα προβληματα
Βασικά η Συμφωνία των Πρεσπών έγινε για να πάρει η αριστερά τη ρεβάνς της και να πετύχει ότι απέτυχε να κάνει στον εμφύλιο:να ξεπουλήσει την Μακεδονία στην τότε Γιουγκοσλαβία (αυτή η εθνομηδενιστικη δέσμευση της μάλιστα ήταν και στο πρόγραμμα του ΚΚΕ εκείνη την εποχή).Όταν ήρθε τελικά στην εξουσία η Αριστερά της δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία (μετά το 1981) να πάρει το αίμα της πίσω.Δεν γινόταν βέβαια να παραχωρήσει εδάφη της Μακεδονίας άμεσα οπότε περιορίστηκε στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας:μια συμβολική πράξη εκδίκησης.Και επιπλέον ικανοποιήθηκε και ο Αμερικανικός παράγοντας που επιδίωκε δια καως να βάλει τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ αλλά για να γίνει αυτό έπρεπε να καμφθεί το ελληνικό βέτο πρώτα.Ετσι η κυβέρνηση Τσίπρα έκανε και τα θελήματα των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ και ταυτόχρονα ικανοποίησε και τις ιδεοληψίες της.Με ένα σμπαρο δύο τριγωνια.Οι Αμερικανοι ακόμα και σήμερα ευνομονουν την κυβέρνηση Τσίπρα:δεν θα τα είχαν καταφέρει χωρίς αυτόν.Ο Κούλης παρόλο που υπήρξε (και είναι ακόμα) φανατικός υποστηρικτής της Συμφωνίας όπως και ο Τσίπρας(και ο Μπουτάρης), εντούτοις δεν θα μπορούσε να κάμψει τις αντιδράσεις του εσωκομματικού του ακροατηρίου και να φέρει την Συμφωνία προς ψήφιση στην Βουλή.Αρίστος έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:38 Παρεπιπτοντως αν ημουν ΑΝΕΛ βουλευτης θα ψηφιζα τη Συμφωνια των Πρεσπων χωρις να παρω δεκαρα γιατι ηταν πολυ καλυτερη απο αυτην που διαπραγματευοντουσαν ΟΛΕΣ οι προηγουμενες κυβερνησεις. Θα συντασσα μαλιστα προσωπικη επιστολη στον Πανο Καμμενο να του επισημανω φιλικα το λαθος του.
.
Όσο για το βασικό επιχείρημα που λεγόταν τότε ότι η Συμφωνία είναι καλή και αποτρέπει την επέκταση της Τουρκίας στην γειτονική χώρα.....την απάντηση την έδωσε προ λιγο καιρού η ίδια η Τουρκία υπογράφοντας με την Βόρεια Μακεδονία συμφωνία στενής στρατιωτικής και οικονομικής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες: https://www.tovima.gr/2021/08/18/world/ ... provlepei/ .Η ειρωνεία είναι ότι δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί η υπογραφή μιας τόσο μεγάλης και στενής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες αν δεν ήταν και οι δύο μέλη του ΝΑΤΟ.Αλλωστε η Τουρκία ήταν η πρώτη χώρα που χαιρέτισε την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών(και όπως φάνηκε είχε τους λόγους της).
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Pandora Papers: Πόσοι Έλληνες βρίσκονται στη λίστα - Αποκαλύψεις αναμένονται από τα μέσα Οκτωβρίου
https://www.cnn.gr/oikonomia/story/2840 ... -dolaria-2
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1951 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo