!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επαληθεύεται προφητεία κουφής γερόντισσας!

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Δημοκράτης

Re: Επαληθεύεται προφητεία κουφής γερόντισσας!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

vagabondo έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:30
Δημοκράτης έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:25 Επαληθεύεται και η άλλη προφητεία που έλεγε ότι "το πάει το γράμμα"
Αυτό είναι ρήση του θυμόσοφου λαού, όχι προφητεία.
τότε επαληθεύεται η σοφία του ελληικού λαού. Έβλεπε μπροστά
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:29 .

Τι μαλάκες πάντως.....ουτε διαφήμιση δε ξέρουν να κάνουνε.....τι ξύλινο μακέτο είναι αυτό..... :011:

Βάλε ένα τοιούτο ρε μαλάκα με κορδονοκυλότα ..... μέ ένα στραπόν.....ένα παλλόμενο πέος.....ένα τσόκαρο τακουνέ.....

ένα κώλο με ταττού γλώσσα ρόλινγκ στόουν.....να υπάρχει μιά ζωντάνια ρε παιδί μου ..... μιά χυμένη καύλα..... :102:

Φαντασία μηδέν οι τοιουτίνοι..... :011:

.
Στάσου, εν Χριστώ αδελφέ, 4 γραμματοσημάκια είναι όλα κι όλα, πού να χωρέσουν τα Σόδομα και τα Γόμορρα που περιγράφεις; :102:
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:03
Μπίστης έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:01 Τον κάνανε τον ΕΛΤΑ μπουρδέλο
Ναι, τώρα έγινε αυτό.
Τα τελευταία 30 χρόνια είναι μπουρδελο τα ΕΛΤΑ.

Όταν εμένα Αθήνα έστειλα ένα γράμμα από Γαλάτσι στον Άλιμο και έκανε 20 μέρες να φτάσει.

Όταν ειμουν στο στρατό μου είχε στείλει μια γκόμενά ένα γράμμα και το παρέλαβα 3 χρόνια μετά την απόλυση μου. (Το επέστρεψε πίσω ο στρατός με σημείωση να παραδοθεί στη διεύθυνση που είχα δηλώσει στην απόλυση. Υπόψιν πως όταν μου το στείλε ειμουν 7 μήνες στο στρατό και είχα άλλους 11 ακομα).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

George_V έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:36 Όταν ειμουν στο στρατό μου είχε στείλει μια γκόμενά ένα γράμμα και το παρέλαβα 3 χρόνια μετά την απόλυση μου. (Το επέστρεψε πίσω ο στρατός με σημείωση να παραδοθεί στη διεύθυνση που είχα δηλώσει στην απόλυση. Υπόψιν πως όταν μου το στείλε ειμουν 7 μήνες στο στρατό και είχα άλλους 11 ακομα).
Εδώ εμπλέκονται και τα στρατιωτικά ταχυδρομεία, οπότε μισό-μισό το φταίξιμο.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Ναύτης έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:33

Τι μαλάκες πάντως.....ουτε διαφήμιση δε ξέρουν να κάνουνε.....τι ξύλινο μακέτο είναι αυτό..... :011:

Βάλε ένα τοιούτο ρε μαλάκα με κορδονοκυλότα ..... μέ ένα στραπόν.....ένα παλλόμενο πέος.....ένα τσόκαρο τακουνέ.....

ένα κώλο με ταττού γλώσσα ρόλινγκ στόουν.....να υπάρχει μιά ζωντάνια ρε παιδί μου ..... μιά χυμένη καύλα..... :102:

.
Στάσου, εν Χριστώ αδελφέ, 4 γραμματοσημάκια είναι όλα κι όλα, πού να χωρέσουν τα Σόδομα και τα Γόμορρα που περιγράφεις; :102:

.

Μή με ξαναπείς "αδελφέ" γιατί θα εχουμε ασχημα ξεμπερδέματα μεγάλε.....δε θα βγάλουμε όνομα στα γεράματα..... :8)

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

George_V έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:36
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:03
Μπίστης έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:01 Τον κάνανε τον ΕΛΤΑ μπουρδέλο
Ναι, τώρα έγινε αυτό.
Τα τελευταία 30 χρόνια είναι μπουρδελο τα ΕΛΤΑ.

Όταν εμένα Αθήνα έστειλα ένα γράμμα από Γαλάτσι στον Άλιμο και έκανε 20 μέρες να φτάσει.

Όταν ειμουν στο στρατό μου είχε στείλει μια γκόμενά ένα γράμμα και το παρέλαβα 3 χρόνια μετά την απόλυση μου. (Το επέστρεψε πίσω ο στρατός με σημείωση να παραδοθεί στη διεύθυνση που είχα δηλώσει στην απόλυση. Υπόψιν πως όταν μου το στείλε ειμουν 7 μήνες στο στρατό και είχα άλλους 11 ακομα).
:smt005:
Παίζει να είναι η μοναδική ταχυδρομική υπηρεσία παγκοσμίως που δεν θα παρουσιάσει τζίρο ρεκόρ πεντηκονταετίας λόγω κορωνοϊού. Μπορεί να γράψουν και χασούρα.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:43
Ναύτης έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:33

.

.

Μή με ξαναπείς "αδελφέ" γιατί θα εχουμε ασχημα ξεμπερδέματα μεγάλε.....δε θα βγάλουμε όνομα στα γεράματα..... :8)

.
Εν Χριστώ σε είπα, όχι εν μπινώ. :vp23:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”