τότε επαληθεύεται η σοφία του ελληικού λαού. Έβλεπε μπροστάvagabondo έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:30Αυτό είναι ρήση του θυμόσοφου λαού, όχι προφητεία.Δημοκράτης έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:25 Επαληθεύεται και η άλλη προφητεία που έλεγε ότι "το πάει το γράμμα"
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαληθεύεται προφητεία κουφής γερόντισσας!
-
Δημοκράτης
Re: Επαληθεύεται προφητεία κουφής γερόντισσας!
Στάσου, εν Χριστώ αδελφέ, 4 γραμματοσημάκια είναι όλα κι όλα, πού να χωρέσουν τα Σόδομα και τα Γόμορρα που περιγράφεις;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:29 .
Τι μαλάκες πάντως.....ουτε διαφήμιση δε ξέρουν να κάνουνε.....τι ξύλινο μακέτο είναι αυτό.....![]()
Βάλε ένα τοιούτο ρε μαλάκα με κορδονοκυλότα ..... μέ ένα στραπόν.....ένα παλλόμενο πέος.....ένα τσόκαρο τακουνέ.....
ένα κώλο με ταττού γλώσσα ρόλινγκ στόουν.....να υπάρχει μιά ζωντάνια ρε παιδί μου ..... μιά χυμένη καύλα.....![]()
Φαντασία μηδέν οι τοιουτίνοι.....![]()
.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τα τελευταία 30 χρόνια είναι μπουρδελο τα ΕΛΤΑ.
Όταν εμένα Αθήνα έστειλα ένα γράμμα από Γαλάτσι στον Άλιμο και έκανε 20 μέρες να φτάσει.
Όταν ειμουν στο στρατό μου είχε στείλει μια γκόμενά ένα γράμμα και το παρέλαβα 3 χρόνια μετά την απόλυση μου. (Το επέστρεψε πίσω ο στρατός με σημείωση να παραδοθεί στη διεύθυνση που είχα δηλώσει στην απόλυση. Υπόψιν πως όταν μου το στείλε ειμουν 7 μήνες στο στρατό και είχα άλλους 11 ακομα).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εδώ εμπλέκονται και τα στρατιωτικά ταχυδρομεία, οπότε μισό-μισό το φταίξιμο.George_V έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:36 Όταν ειμουν στο στρατό μου είχε στείλει μια γκόμενά ένα γράμμα και το παρέλαβα 3 χρόνια μετά την απόλυση μου. (Το επέστρεψε πίσω ο στρατός με σημείωση να παραδοθεί στη διεύθυνση που είχα δηλώσει στην απόλυση. Υπόψιν πως όταν μου το στείλε ειμουν 7 μήνες στο στρατό και είχα άλλους 11 ακομα).
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ναύτης έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:33Στάσου, εν Χριστώ αδελφέ, 4 γραμματοσημάκια είναι όλα κι όλα, πού να χωρέσουν τα Σόδομα και τα Γόμορρα που περιγράφεις;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:29 .
Τι μαλάκες πάντως.....ουτε διαφήμιση δε ξέρουν να κάνουνε.....τι ξύλινο μακέτο είναι αυτό.....![]()
Βάλε ένα τοιούτο ρε μαλάκα με κορδονοκυλότα ..... μέ ένα στραπόν.....ένα παλλόμενο πέος.....ένα τσόκαρο τακουνέ.....
ένα κώλο με ταττού γλώσσα ρόλινγκ στόουν.....να υπάρχει μιά ζωντάνια ρε παιδί μου ..... μιά χυμένη καύλα.....![]()
.![]()
.
Μή με ξαναπείς "αδελφέ" γιατί θα εχουμε ασχημα ξεμπερδέματα μεγάλε.....δε θα βγάλουμε όνομα στα γεράματα.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Λίνο Βεντούρα
George_V έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:36Τα τελευταία 30 χρόνια είναι μπουρδελο τα ΕΛΤΑ.
Όταν εμένα Αθήνα έστειλα ένα γράμμα από Γαλάτσι στον Άλιμο και έκανε 20 μέρες να φτάσει.
Όταν ειμουν στο στρατό μου είχε στείλει μια γκόμενά ένα γράμμα και το παρέλαβα 3 χρόνια μετά την απόλυση μου. (Το επέστρεψε πίσω ο στρατός με σημείωση να παραδοθεί στη διεύθυνση που είχα δηλώσει στην απόλυση. Υπόψιν πως όταν μου το στείλε ειμουν 7 μήνες στο στρατό και είχα άλλους 11 ακομα).
Παίζει να είναι η μοναδική ταχυδρομική υπηρεσία παγκοσμίως που δεν θα παρουσιάσει τζίρο ρεκόρ πεντηκονταετίας λόγω κορωνοϊού. Μπορεί να γράψουν και χασούρα.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Εν Χριστώ σε είπα, όχι εν μπινώ.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:43Ναύτης έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:33Στάσου, εν Χριστώ αδελφέ, 4 γραμματοσημάκια είναι όλα κι όλα, πού να χωρέσουν τα Σόδομα και τα Γόμορρα που περιγράφεις;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 08 Ιουν 2021, 11:29 .
.![]()
.
Μή με ξαναπείς "αδελφέ" γιατί θα εχουμε ασχημα ξεμπερδέματα μεγάλε.....δε θα βγάλουμε όνομα στα γεράματα.....![]()
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 366 Απαντήσεις
- 12490 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-