!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βλακωδια

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Re: Βλακωδια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Μάιος 2021, 14:12 Αν έχεις λεφτά έτσι κι αλλιώς μένεις Ελλάδα, αλλιώς Βέλγιο και κατεβαίνεις για μπάνιο. Ψεκασμενοι υπάρχουν παντού.

Ελλάς Ελλήνων Πελουσίων. Με υπηρετικό προσωπικό τους πρόσφυγες.

Ορίστε τί γκρινιάζετε; Για όλα έχει προβλέψει το κεφάλαιο

Αλίμονο σ' εμάς που πιάνουμε ξανά το μυστρί στα ξένα.
μακρυά απο κουκυά
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Βλακωδια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Shahab-3 έγραψε: 16 Μάιος 2021, 20:03 Στη Σουηδία δεν πάει κανένας να κάνει το μπόλι ! Μόνο γέροι κι αυτοί με το ζόρι.Μέχρι και το Βασιλέα εμβολιάσανε τίποτα ! Ρε καλοί μου ρε χρυσοί μου.Αλλά το έχουν περάσει οι περισσότεροι.
Λες ψεμματα και χονδροειδεις ανακριβιες. Ολοι κανουν ΕΔΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ .
ΓΙΔΙ Ε ΓΙΔΙ!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”