!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βλακωδια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Βλακωδια
Ορίστε άνοιξα θρεντ.
Όλοι μας πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο κατά του covid -19.
Με ενοχλούν οι αρνητές, μόνο βέβαια όταν έχουν να κάνουν με το περιβάλλον μου, και το περιβάλλον των παιδιών μου. Κατέληξα να κόψω μαθήματα και δραστηριότητες στην Ελλάδα, για αυτόν τον λόγο.
Να σημειώσω πως ζω πλέον μεταξύ Ελλάδος και Βελγίου. Οριστικά θα είμαι επιχειρηματικά μόνον εκει.
Εδώ οι αρνητές είναι πολλοί, στο Βέλγιο όλοι υπακούν.
Γιατί άραγε;
Με ενοχλούν οι αρνητές, μόνο βέβαια όταν έχουν να κάνουν με το περιβάλλον μου, και το περιβάλλον των παιδιών μου. Κατέληξα να κόψω μαθήματα και δραστηριότητες στην Ελλάδα, για αυτόν τον λόγο.
Να σημειώσω πως ζω πλέον μεταξύ Ελλάδος και Βελγίου. Οριστικά θα είμαι επιχειρηματικά μόνον εκει.
Γιατί άραγε;
μακρυά απο κουκυά
Re: Βλακωδια
Στη Σουηδία δεν πάει κανένας να κάνει το μπόλι ! Μόνο γέροι κι αυτοί με το ζόρι.Μέχρι και το Βασιλέα εμβολιάσανε τίποτα ! Ρε καλοί μου ρε χρυσοί μου.Αλλά το έχουν περάσει οι περισσότεροι.
Ωραία τα λες Σαχαμπ, μπερδεύτηκες όμως με αυτά που είπα. Ζεις Σουηδία. Ή θα ήθελες να ζεις Σουηδία.
Σε ευχαριστώ πάντως!!
Σε ευχαριστώ πάντως!!
μακρυά απο κουκυά
Να επανατοποθετηθω: στο Βέλγιο, έχουν αυστηροτατους κανόνες. Δεν υπάρχουν περιθώρια για κάθε είδους αρνητές.
Εδώ, είμαστε νομίζω ότι να ναι.
Εδώ, είμαστε νομίζω ότι να ναι.
μακρυά απο κουκυά
Όταν γίνει το κακό όλοι θα λεν "Απαπαπα, εγώ δεν έλεγα τέτοια πράγματα."
Στο Βέλγιο γκρίνιαζαν οι κυβερνώντες επειδή δεν πεθαίνουν οι ιθαγενείς?Μπαντάς έγραψε: 16 Μάιος 2021, 20:02 Ορίστε άνοιξα θρεντ.
Γιατί άραγε;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
By 7 April 2021, 93% of nursing home residents had at least one shot and 88% had two shotsShahab-3 έγραψε: 16 Μάιος 2021, 20:03 Στη Σουηδία δεν πάει κανένας να κάνει το μπόλι ! Μόνο γέροι κι αυτοί με το ζόρι.Μέχρι και το Βασιλέα εμβολιάσανε τίποτα ! Ρε καλοί μου ρε χρυσοί μου.Αλλά το έχουν περάσει οι περισσότεροι.
https://www.folkhalsomyndigheten.se/glo ... -final.pdf
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Εγω αλλα διαβαζω.Μπαντάς έγραψε: 16 Μάιος 2021, 20:02 Ορίστε άνοιξα θρεντ.
Γιατί άραγε;
Οι γαλλοφωνοι ειναι αρνητες ή το αντιστροφο.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
https://www.economistas.gr/diethni/3690 ... allofonoys
Περίπου το 38% των γαλλόφωνων Βέλγων αρνούνται να εμβολιαστούν, έναντι 20% των Φλαμανδών, σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της γαλλόφωνης εφημερίδας «Le Soir».
Περίπου το 38% των γαλλόφωνων Βέλγων αρνούνται να εμβολιαστούν, έναντι 20% των Φλαμανδών, σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της γαλλόφωνης εφημερίδας «Le Soir».
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Δεν εντοπίζω το πρόβλημα, αφού διαμένεις στο Βέλγιο γιατί ενοχλείσαι από την Ελλάδα;
Όταν λες οτι ζεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Βέλγιο, δικέ μου, τί εννοείς; Στην Ελβετία ή στην Αλβανία;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δεν αγαπώ ιδιαίτερα τα iq tests, καμιά φορά όμως, χρειάζονται έστω για να διασφαλίσουμε ένα τριανταρι.
μακρυά απο κουκυά
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αν έχεις λεφτά έτσι κι αλλιώς μένεις Ελλάδα, αλλιώς Βέλγιο και κατεβαίνεις για μπάνιο. Ψεκασμενοι υπάρχουν παντού.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.