Λογικά είναι κινητό αν κρίνω από τις διαστάσεις της εικόνας αλλά δεν ξέρω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλημέρα ψεκ φίλοι μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καλημέρα ψεκ φίλοι μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 27 Μαρ 2021, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μύρισες κρίνο.ST48410 έγραψε: 27 Μαρ 2021, 22:39
Λογικά είναι κινητό αν κρίνο από τις διαστάσεις της εικόνας αλλά δεν ξέρω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τι είναι λέει?
Σωματοφυλακας του Συντάγματος?
Σωματοφυλακας του Συντάγματος?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τι φρίκη! Τους έρεψε το χτικιο και τους δυο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
θεματοφύλακας. Αυτό με την Αστυνομία που είναι Α.Ε. τι θεωρία είναι; Δεν την ξέρω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Κάτι είχα ακούσει προ ημερών. Καινούρια μαλακια του Σωρρα είναι?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
οσο για την κυρια, θεουσα, διαβαζει μπαμπινιωτη και εχει δικηγορο το δικηγορο του Χιου, σιγουρα συριζαια
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
το αντίπαλο δέος του Δημοκατικού.
Συ να προσέχεις σε ράπιντ μη σε βγάλουν έγκυο.
- EKPLIKTIKOS
stergiosbik έγραψε: 27 Μαρ 2021, 22:39 Κριμα για τον γιο της γιατι ειναι εμφανεστατο οτι δεν ειναι καλα διανοητικα και ψυχικα.
Τον λυπήθηκα, μαλακες μου, τόσο που δε χαμογέλασα καν με το βίντεο. Χάλασε όλη τη μαγεία
ναι, αλλά αυτή φαίνεται να τα πιστεύει
Ο θετικός υποχρεούται να μείνει στο νοσοκομείο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 665 Προβολές