!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλημέρα ψεκ φίλοι μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Καλημέρα ψεκ φίλοι μου
Τι νέα αυτή την όμορφη ανοιξιάτικη μέρα;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Re: Καλημέρα ψεκ φίλοι μου
Σε πρόλαβα αλλά αξίζει να έχει δικό του νήμα. Βάλε και τα άλλα.
viewtopic.php?f=13&t=29881&start=255
viewtopic.php?f=13&t=29881&start=255
Καημό έχω να ακούσω και τον γιο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Μεταφέρω και τα υπόλοιπα που έχει ποστάρει (και με timestamp) ο φίλτατος ST48410
Πραγματικά ΑΞΊΖΕΙ να τα δείτε
Πραγματικά ΑΞΊΖΕΙ να τα δείτε
ST48410 έγραψε: 27 Μαρ 2021, 20:39 Αυτό αξίζει πραγματικά δικό του νήμα αλλά είναι σχετικό με τη συζήτηση και θα το ποστάρω εδώ. Κοίτα φίλε Αρίστος τις συνέπειες του να πιστέψει κάποιος απλός άνθρωπος τα περί νέας τάξης που προσπαθεί να μας ελέγξει μέσω κορωνοϊού. Ελπίζω σε επόμενα άρθρα σου να σκεφτείς που μπορεί να οδηγήσουν οι διάφορες "θεωρίες".
Νέα τάξη, αρκοντίσια, Μπαμπινιώτης, ελονοσία και απόβλητα μέσα στα εμβόλια και άλλα όμορφα ("είμαι θεματοφύλακας του άρθρου 120 του συντάγματος..."):
Απίστευτες σκηνές στη Λαμία: Μάνα και γιος με κορωνοϊό το έσκασαν από το νοσοκομείο. «Δεν υπάρχει πανδημία. Όλα είναι συνωμοσίες...» δήλωναν - Με παρέμβαση του Εισαγγελέα διατέθηκε ασθενοφόρο και επέστρεψαν στο σπίτι τους.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... eio-video/
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
αποκλειεται να μη γερνουν προς τα δεξια,μαντευω αναμεσα σε νδ και βελοπουλο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Το σημείο με το Μπαμπινιώτη ήταν ιδιαίτερο.Awesomatic έγραψε: 27 Μαρ 2021, 22:00 Μεταφέρω και τα υπόλοιπα που έχει ποστάρει (και με timestamp) ο φίλτατος ST48410
Πραγματικά ΑΞΊΖΕΙ να τα δείτε![]()
Σαν να ακούω όλη την επιχειρηματολογία μιας χρονιάς καλού μου φίλου συμπυκνωμένη σε 5 λεπτά.
Ποιος είναι ο "ανώτατος τριαδικός δικαστής Γρηγόριος Χαραλαμπίδης" που αναφέρει στο δεύτερο video;
Κανένας καμμένος,με σελίδα στο φέις.
Πώς επιτρέπεται να μπαίνει το τηλεοπτικο συνεργείο στη ΜΕΘ?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Συμφωνώ πάντως σε όλα με την κυρία,δεν θα μπορούσα να τα πω πιο εύγλωττα.
Κλασική περίπτωση Κωσταλέξι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αίγαγρος την 27 Μαρ 2021, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- NewModelArmy
Αυτοι οι δημοσιογραφοι που καθισαν διπλα της και δεχτηκαν ολο το ιικο φορτιο μεσω των σαλιων της δεν πανε καλα.
-
stergiosbik
Κριμα για τον γιο της γιατι ειναι εμφανεστατο οτι δεν ειναι καλα διανοητικα και ψυχικα.
Αυτη φυσικα εναι για τα σιδερα.
Αυτη φυσικα εναι για τα σιδερα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 665 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros