!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόσο υγιές είναι να ασχολείσαι 24/7 με τα social media?

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Πόσο υγιές είναι να ασχολείσαι 24/7 με τα social media?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

γιαυτο οι πραγματικα σοβαρες χωρες εχουν ρυθμισει/κλεισει την προσβαση σε αυτα :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:09
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:04
Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2021, 13:59
Όλα είναι social. Όλα. Μηδενός εξαιρουμένου. Κι εδώ μπορεί δλδ να κοινοποιήσεις πράγματα και καταστάσεις, να βάλεις τη φάτσα σου, να δώσεις περαιτέρω πληροφορίες.

Get a life. :hebit:
Λάθος. Εδώ παίζει η ανωνυμία. Κρύβεσαι πίσω από ένα νικ. Δε μας δίνεις τίποτα.

Θα σου έλεγα κι εγώ γκετ ε λάιφ αλλά δεν ξέρω σε τι φάση εθισμού είσαι.
Κι όμως είναι πολύ εύκολο να πάψεις να διαχειρίζεσαι την ανωνυμία σου, αν κάποιος έξυπνος ''σε δώσει''. Άσε την καραμέλα το λοιπόν. Όλα είναι σχετικά.
Εγώ έχω ζωή, εσύ κλαίγεσαι εδώ μέσα.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:12 γιαυτο οι πραγματικα σοβαρες χωρες εχουν ρυθμισει/κλεισει την προσβαση σε αυτα :102:
Αυτό που λες, ισχύει προφανώς σε καμια Κίνα, Ρωσσία,(στο πλαίσιο του δυνατού), Β, Κορέα..Αυτές είναι σοβαρές χώρες σε επίπεδο ελευθεριών; :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:15

Κι όμως είναι πολύ εύκολο να πάψεις να διαχειρίζεσαι την ανωνυμία σου, αν κάποιος έξυπνος ''σε δώσει''. Άσε την καραμέλα το λοιπόν. Όλα είναι σχετικά.
Στο είσαι large έμεινα. Δεν σε πρόλαβα στο βόκαλ. Θες να μου πεις;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2021, 13:52
Δημοκρατικός έγραψε: 19 Ιαν 2021, 13:42 Πανδημία έχουμε, οι ανθρώπινες επαφές πρέπει να μειωθούν στο ελάχιστο. Συνεπώς όντας ατσαλωμένη στο 24/7 κάψιμο στο διαδίκτυο, έχεις συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι σε αυτούς που παθαίνουν ψυχολογικά αν δεν πάνε για καφέ ή ποτό μια μέρα (εν γένει εξίσου κακή δραστηριότητα με το υπερβολικό κάψιμο στο ίντερνετ)
Ναι αλλά είναι περισσότερο βολικό να καίγεσαι στην ασφάλεια του σπιτιού σου, σε σχέση με τις ποτάρες που γουστάρεις να πίνεις εκτός. Οκ, τώρα έχουμε πανδημία, αλλά το φαινόμενο του ''εγκλεισμού'' σε καταστάσεις που το κεφάλι μας δεν παίρνει αέρα, οξυγόνο, να πάμε βρε αδερφέ έστω μια βόλτα να ξεθολώσουμε, είναι διαφορετικό. Έστω να βγούμε να περπατήσουμε. Να βγούμε στην αυλή με ένα ουζάκι και μεζέ να γουστάρουμε. Να φτιάξουμε τα λουλούδια μας, να πάμε μια βόλτα περπατώντας με το καφεδάκι μας και το τσιγαράκι μας. Να κάνουμε ποδήλατο, τόσα πράγματα υπάρχουν ρε φίλε.
Lel.

Μην παρουσιάζουμε σαν βασική ανάγκη το να πάμε σε μια επιχείρηση κάποιου περίεργου να του κάνουμε σεφτέ.

Στις βόλτες στην ύπαιθρο και μεζέδες σε αυλές, δεν έχω κάτι αρνητικό να προσάψω. Σίγουρα εν μέσω πανδημίας θα πρέπει να γίνονται ατομικά ή σε εξαιρετικά στενό-οικογενειακό κύκλο.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:17
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:15

Στο είσαι large έμεινα. Δεν σε πρόλαβα στο βόκαλ. Θες να μου πεις;
Είπα: Είσαι λάθος πάρτο χαμπάρι. Δεν ακούγεται;
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:15
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:12 γιαυτο οι πραγματικα σοβαρες χωρες εχουν ρυθμισει/κλεισει την προσβαση σε αυτα :102:
Αυτό που λες, ισχύει προφανώς σε καμια Κίνα, Ρωσσία,(στο πλαίσιο του δυνατού), Β, Κορέα..Αυτές είναι σοβαρές χώρες σε επίπεδο ελευθεριών; :lol:
ναι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2021, 13:59
Όλα είναι social. Όλα. Μηδενός εξαιρουμένου. Κι εδώ μπορεί δλδ να κοινοποιήσεις πράγματα και καταστάσεις, να βάλεις τη φάτσα σου, να δώσεις περαιτέρω πληροφορίες.

Get a life. :hebit:

Κι όμως εσύ κλαίγεσαι, τουλάχιστον σε 2 νήματα που είδα. Η Γενιά της Αμαρτίας μια χαρά διασκεδάζει εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Αυτό το κλαίγεσαι δεν το κατάλαβα, έκανα κάποια επίθεση; Εκτός αν αυτός είναι ο τρόπος της να κάνει διάλογο...
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Πάνας έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:02 Στα σόσιαλ νομίζεις ότι εκφράζεσαι. Είναι μια τεράστια παγίδα για όσους είναι ανυποψίαστοι. Ένα τεράστιο εργαλείο χαλιναγώγησης... όσο πιο εγκλωβισμένος είσαι εκεί τόσο πιο χειραγωγήσιμος είσαι.
Ντάξει μέσασε όλο αυτό θα πετάξεις και μαλακία που θα σε εκφράσει.

Θυμάμαι τότε που είχε γίνει καραμέλα το εγώ τηλεόραση δεν βλέπω... είμαι έξυπνος, διαβάζω block ανεξάρτητα. :smt005:
Δεν κατάλαβα τα υπογραμμισμένα...
Τί θα πει νομίζω ότι εκφράζομαι;
Ποιος με χαλιναγωγεί/χειραγωγεί και πώς;
Ποιος με εγκλωβίζει και πώς;
.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Nandros έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:33
Πάνας έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:02 Στα σόσιαλ νομίζεις ότι εκφράζεσαι. Είναι μια τεράστια παγίδα για όσους είναι ανυποψίαστοι. Ένα τεράστιο εργαλείο χαλιναγώγησης... όσο πιο εγκλωβισμένος είσαι εκεί τόσο πιο χειραγωγήσιμος είσαι.

Θυμάμαι τότε που είχε γίνει καραμέλα το εγώ τηλεόραση δεν βλέπω... είμαι έξυπνος, διαβάζω block ανεξάρτητα. :smt005:
.
Δεν περίμενα να καταλάβεις...
the end
Άβαταρ μέλους
Nandros

Πάνας έγραψε: 19 Ιαν 2021, 16:00

.
Μαλακίες γράφεις και τις συνεχίζεις με την επόμενη εξυπνομαλακία!

ΥΓ. Και μετά φταίει ο Νάνδρος επειδή βρίζει!
.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Nandros έγραψε: 19 Ιαν 2021, 16:03
.

.
Σου λέω ότι τα σόσιαλ είναι ένα εργαλείο mind control. Αν δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργεί τι παραπάνω να πω;
the end
Άβαταρ μέλους
Nandros

Πάνας έγραψε: 19 Ιαν 2021, 16:09
Nandros έγραψε: 19 Ιαν 2021, 16:03

.
Σου λέω ότι τα σόσιαλ είναι ένα εργαλείο mind control. Αν δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργεί τι παραπάνω να πω;
Επικό! :p3:
.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2021, 13:17 Έχω περάσει και δαπανήσει άπειρο χρόνο απ'τη ζωή μου, τα τελευταία 12 χρόνια σε φόρα, να τσακώνομαι περί πολιτικών, θρησκευτικών, κοινωνικών πεποιθήσεων, που κάποια στιγμή είπα φτάνει μωρή μαλάκω Πασιφάη. Έκανα το λοιπόν μια γενναία παύση και ένα έχω να πω. Αν και είμαι εδώ ξανά, (διότι ψιλοβαρέθηκα εκτός, η αλήθεια είναι.. :lol: ), πως ενίοτε η μοναξιά που νιώθουμε όντας στον πραγματικό κόσμο, μας ωθεί, να συντροφεύσουμε τις σκέψεις μας, με άλλους αγνώστους. Προφανώς διότι έτσι , προστατευμένοι απτ'ην ανωνυμία, μπορούμε να βγαλουμε τους ψυχαναγκασμούς μας, τη μαλακία μας, ίσως ένα άλλο πρόσωπο.
Ειλικρινά όμως η ισορροπία είναι λεπτή στο τι θα βγάλεις έστω και σαν περσόνα.
Γεγονός πάντως είναι πως η μικρογραφία της κοινωνίας μας, βρίσκεται εδώ, και σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.
Ξερω κι εγώ. Τί ψάχνουμε τελικά; Ποιά η γνώμη σας;
Θα απαντήσω σκεπτόμενη εμένα. Έχω "δύο" παρέες, τις δικές μου και του άντρα μου. Με καμία από τις 2 αυτές παρέες, δεν μπορώ να συζητήσω όσα μπορώ εδώ. ΠΧ. Η παρέα του άντρα μου είναι τραμπικοί/δεξιοί και η δικιά μου απολιτίκ. Αυτόματα, για πολιτικά αναγκάζομαι να προσφύγω στο ίντερνετ.

Δεύτερον, οι παρέες μας έχουν ολοκληρωμένες οικογένειες και λιγότερο χρόνο ελεύθερο από εμάς. Αν εξαιρέσω μία φίλη που είναι ακριβώς στη φάση μου και μπορούμε να συναντηθούμε ακόμα και για διάβασμα παρέα, οι υπόλοιποι δεν μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμά μου, κυρίως γιατί αναγκάζομαι να είμαι εκτός Ελλάδος μεγάλο μέρος του χρόνου.

Τρίτον, αυτόματα εξαιτίας του παραπάνω, μέσα όπως το φέισμπουκ και το ίνσταγκραμ μου είναι απαραίτητα μέσα άμεσης επικοινωνίας με ολους αυτούς, μιας και γλιτώνω πολλά λεφτά στην κινητή τηλεφωνία.

Τέταρτον, η έκφραση δεν είναι μόνο ένα πόνημα και ατελείωτη παράγραφοι. Εγώ πολλές φορές πχ, μπορεί να εκφράζομαι από τη μουσική και μου αρέσει να ανεβάζω ένα τραγούδι για παράδειγμα.

Πέμπτον, εδώ, όπως και στα υπόλοιπα μέσα, αποκτάς μία καθολική εικόνα απόψεων και πεποιθήσεων, που δεν υπάρχει στον κύκλο σου, διότι λίγο πολύ με φίλους και συγγενείς συμφωνείς σε αρκετά, αλλά χρειάζεται να έχεις και μία εικόνα της κοινωνίας.

Έκτον, η ενημέρωση πλέον έχει αντικατασταθεί από τον τύπο και την τηλεόραση κατά μεγάλο ποσοστό, οπότε τα κοινωνικά δίκτυα σου προσφέρουν ενημέρωση. Πολλές φορές έχει τύχει να δω εδώ "κάποιο καινούριο θέμα της επικαιρότητας" που ακόμα στην τηλεόραση δεν έχει γίνει μεγάλο ζήτημα ή αποκρύπτεται.

Έβδομον, μέσα στην καραντίνα, που οι επαφές είναι ξεκομμένες, το διαδίκτυο σου προσφέρει ακριβώς αυτήν την επαφή που αναζητεί ένα κοινωνικό ον.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”