!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The era of strongmen
- Northern Spirit
Re: The era of strongmen
οταν μαζευαν τους ξιπολιτους ελ οι Γερμανοι ητανε καλα...Και γεμιζε η Ελλαδα τα καλοκαιρια λαζοντοιτς Ελ με εγρμανικα αυτοκινητα και λεφτα...Εμας βεβαια θελουμε να μας δεχονται οι γερμανοι...Τους αλλους να μη δεχονται..
Υ.Γ. Η Μερκελ δεν εχει να αποδειξει τιποτε και σε κανεναν...15 χρονια στην εξουσια εφτιαξε την γερμανια οικονομικη υπερδυναμη...Τα υπολοιπα περιττευουνε..
Υ.Γ. Η Μερκελ δεν εχει να αποδειξει τιποτε και σε κανεναν...15 χρονια στην εξουσια εφτιαξε την γερμανια οικονομικη υπερδυναμη...Τα υπολοιπα περιττευουνε..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Ναι ακριβώς. Είχα για παρα πολλά χρονια συνδρομη στο εκονομιστ αλλα κουράστηκα γιατι προπαγανδιζουνε φανερα για καποια θεματα που δε μου αρεσανε και το γειωσα. Δε θελω να επεκταθω εδώ πάντως.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιουν 2018, 20:26 Δεν νομίζω να διαφωνεί στο χαρακτηρισμό του strongman για κάποιον απ' αυτούς ο Γιοχάναν. Ίσως το λέει γενικά ότι είναι κακογραμμένα τα άρθρα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ε καλά, δεν τα γράφει η ίδια η ιδιοκτήτρια του περιοδικού, η Lynn Forester de Rothschild
προσλαμβάνει άλλους να γράφουν

https://twitter.com/TheEconomist/status ... 3611724800
προσλαμβάνει άλλους να γράφουν

https://twitter.com/TheEconomist/status ... 3611724800
- Dwarven Blacksmith
Ρε συ dna πραγματικά δε σε καταλαβαίνω.
Η συζήτηση πηγαίνει καλά για την πλευρά σου, εκφράζονται anti-mainstream media απόψεις, και ξαφνικά πετάγεσαι να θυμήσεις ότι "επ, μην ξεχάσατε να γίνετε και ψεκασμένοι αντισημίτες".
Ή όλα ή τίποτα, ΚΚΕ style. Εκτός αν πουλάς συνδρομές στον εκόνομιστ τώρα.
Η συζήτηση πηγαίνει καλά για την πλευρά σου, εκφράζονται anti-mainstream media απόψεις, και ξαφνικά πετάγεσαι να θυμήσεις ότι "επ, μην ξεχάσατε να γίνετε και ψεκασμένοι αντισημίτες".
Ή όλα ή τίποτα, ΚΚΕ style. Εκτός αν πουλάς συνδρομές στον εκόνομιστ τώρα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
αλλοι αποδειχτηκαν οι ψεκασμένοι
Flashback 1988: “Get Ready For A World Currency by 2018″ – The Economist Magazine!

https://socioecohistory.wordpress.com/2 ... -magazine/
Flashback 1988: “Get Ready For A World Currency by 2018″ – The Economist Magazine!

https://socioecohistory.wordpress.com/2 ... -magazine/
- Υδράργυρος
Κατσε να δουμε τι διαρκεια θα εχει. Ειναι σα να μου ελεγες το καλοκαιρι του 99 οτι η δαρινγκ εχει παει 25 χιλιαδεςNorthern Spirit έγραψε: 28 Ιουν 2018, 23:29
- Northern Spirit
τι εννοεις; θα καταστραφει η Γερμανικη οικονομια; ΘΑ παψι να φτιαχνει καλα προιοντα;Αν περιμενεις αυτο θα βαρεθεις να περιμενεις..Υδράργυρος έγραψε: 29 Ιουν 2018, 00:37Κατσε να δουμε τι διαρκεια θα εχει. Ειναι σα να μου ελεγες το καλοκαιρι του 99 οτι η δαρινγκ εχει παει 25 χιλιαδεςNorthern Spirit έγραψε: 28 Ιουν 2018, 23:29
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Υδράργυρος
Έχει ήδη πάψει να πουλάει καλά προϊόντα. Στον προστατευτισμό της ΕΕ βασίζεται. Έχω μια υπόνοια οτι είναι φούσκα, όπως και άλλα μέλη της ευρωζώνης που ήδη σκάσανε.Northern Spirit έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:14
τι εννοεις; θα καταστραφει η Γερμανικη οικονομια; ΘΑ παψι να φτιαχνει καλα προιοντα;Αν περιμενεις αυτο θα βαρεθεις να περιμενεις..
H γερμανική οικονομία δεν είναι η VW και η BMW, είναι οι άπειρες μεσαίες (για Γερμανία) εταιρείες, το γνωστό Mittelstand, που προσφέρουν εξαιρετικά ανταγωνιστικά και ποιοτικά προϊόντα σε άλλες εταιρείες. Εκεί έχουν τεράστιο πλεονέκτημα οι Γερμανοί, που αυτή την στιγμή, δεν τους πλησιάζει καμία άλλη χώρα. Αυτοί κάνουν τις περισσότερες εξαγωγές (68%).Υδράργυρος έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:42Έχει ήδη πάψει να πουλάει καλά προϊόντα. Στον προστατευτισμό της ΕΕ βασίζεται. Έχω μια υπόνοια οτι είναι φούσκα, όπως και άλλα μέλη της ευρωζώνης που ήδη σκάσανε.
- Northern Spirit
Δηλαδη εχει παψει να εξαγει εκτος ΕΕ; Πρωτος εξαγωγικος προοπρισμος των Γερμανων ειναι οι ΗΠΑ και στην πρωτη πενταδα και η Κινα.Υδράργυρος έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:42Έχει ήδη πάψει να πουλάει καλά προϊόντα. Στον προστατευτισμό της ΕΕ βασίζεται. Έχω μια υπόνοια οτι είναι φούσκα, όπως και άλλα μέλη της ευρωζώνης που ήδη σκάσανε.Northern Spirit έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:14
τι εννοεις; θα καταστραφει η Γερμανικη οικονομια; ΘΑ παψι να φτιαχνει καλα προιοντα;Αν περιμενεις αυτο θα βαρεθεις να περιμενεις..
- The Great Leader
Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος. Kάποια στιγμή,το πράγμα ξέφυγε. Πάντως ήμουν σίγουρος ότι ο Northern θα είναι φανατικός αναγνώστης. Tα θέματα του έχουν δυνατή την επιρροή του Economist.Yochanan έγραψε: 28 Ιουν 2018, 23:40Ναι ακριβώς. Είχα για παρα πολλά χρονια συνδρομη στο εκονομιστ αλλα κουράστηκα γιατι προπαγανδιζουνε φανερα για καποια θεματα που δε μου αρεσανε και το γειωσα. Δε θελω να επεκταθω εδώ πάντως.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιουν 2018, 20:26 Δεν νομίζω να διαφωνεί στο χαρακτηρισμό του strongman για κάποιον απ' αυτούς ο Γιοχάναν. Ίσως το λέει γενικά ότι είναι κακογραμμένα τα άρθρα.
- Northern Spirit
οχι ιδιαιτερα...Τοσο ο εκονομιστ οσο και η wall street journal ειναι υπερβολικα συντηρητικες...
τις χρησιμοποιω μονο οταν χρειαζομαι καποια στατιστικα στοιχεια (μελετες του εκονομιστ εχουνρ αρκετα τετοια)και τιποτε αλλο..
τις χρησιμοποιω μονο οταν χρειαζομαι καποια στατιστικα στοιχεια (μελετες του εκονομιστ εχουνρ αρκετα τετοια)και τιποτε αλλο..