!!! DEVELOPMENT MODE !!!

The era of strongmen

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: The era of strongmen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Εικόνα

:smt005:
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

οταν μαζευαν τους ξιπολιτους ελ οι Γερμανοι ητανε καλα...Και γεμιζε η Ελλαδα τα καλοκαιρια λαζοντοιτς Ελ με εγρμανικα αυτοκινητα και λεφτα...Εμας βεβαια θελουμε να μας δεχονται οι γερμανοι...Τους αλλους να μη δεχονται..

Υ.Γ. Η Μερκελ δεν εχει να αποδειξει τιποτε και σε κανεναν...15 χρονια στην εξουσια εφτιαξε την γερμανια οικονομικη υπερδυναμη...Τα υπολοιπα περιττευουνε..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιουν 2018, 20:26 Δεν νομίζω να διαφωνεί στο χαρακτηρισμό του strongman για κάποιον απ' αυτούς ο Γιοχάναν. Ίσως το λέει γενικά ότι είναι κακογραμμένα τα άρθρα.
Ναι ακριβώς. Είχα για παρα πολλά χρονια συνδρομη στο εκονομιστ αλλα κουράστηκα γιατι προπαγανδιζουνε φανερα για καποια θεματα που δε μου αρεσανε και το γειωσα. Δε θελω να επεκταθω εδώ πάντως.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

ε καλά, δεν τα γράφει η ίδια η ιδιοκτήτρια του περιοδικού, η Lynn Forester de Rothschild
προσλαμβάνει άλλους να γράφουν
Εικόνα

https://twitter.com/TheEconomist/status ... 3611724800
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ρε συ dna πραγματικά δε σε καταλαβαίνω.
Η συζήτηση πηγαίνει καλά για την πλευρά σου, εκφράζονται anti-mainstream media απόψεις, και ξαφνικά πετάγεσαι να θυμήσεις ότι "επ, μην ξεχάσατε να γίνετε και ψεκασμένοι αντισημίτες".

Ή όλα ή τίποτα, ΚΚΕ style. Εκτός αν πουλάς συνδρομές στον εκόνομιστ τώρα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

αλλοι αποδειχτηκαν οι ψεκασμένοι

Flashback 1988: “Get Ready For A World Currency by 2018″ – The Economist Magazine!

Εικόνα

https://socioecohistory.wordpress.com/2 ... -magazine/
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Northern Spirit έγραψε: 28 Ιουν 2018, 23:29
Υ.Γ. Η Μερκελ δεν εχει να αποδειξει τιποτε και σε κανεναν...15 χρονια στην εξουσια εφτιαξε την γερμανια οικονομικη υπερδυναμη...Τα υπολοιπα περιττευουνε..
Κατσε να δουμε τι διαρκεια θα εχει. Ειναι σα να μου ελεγες το καλοκαιρι του 99 οτι η δαρινγκ εχει παει 25 χιλιαδες
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Υδράργυρος έγραψε: 29 Ιουν 2018, 00:37
Northern Spirit έγραψε: 28 Ιουν 2018, 23:29
Κατσε να δουμε τι διαρκεια θα εχει. Ειναι σα να μου ελεγες το καλοκαιρι του 99 οτι η δαρινγκ εχει παει 25 χιλιαδες
τι εννοεις; θα καταστραφει η Γερμανικη οικονομια; ΘΑ παψι να φτιαχνει καλα προιοντα;Αν περιμενεις αυτο θα βαρεθεις να περιμενεις..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Northern Spirit έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:14
τι εννοεις; θα καταστραφει η Γερμανικη οικονομια; ΘΑ παψι να φτιαχνει καλα προιοντα;Αν περιμενεις αυτο θα βαρεθεις να περιμενεις..
Έχει ήδη πάψει να πουλάει καλά προϊόντα. Στον προστατευτισμό της ΕΕ βασίζεται. Έχω μια υπόνοια οτι είναι φούσκα, όπως και άλλα μέλη της ευρωζώνης που ήδη σκάσανε.
Άβαταρ μέλους
Recondite

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Recondite »

Υδράργυρος έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:42Έχει ήδη πάψει να πουλάει καλά προϊόντα. Στον προστατευτισμό της ΕΕ βασίζεται. Έχω μια υπόνοια οτι είναι φούσκα, όπως και άλλα μέλη της ευρωζώνης που ήδη σκάσανε.
H γερμανική οικονομία δεν είναι η VW και η BMW, είναι οι άπειρες μεσαίες (για Γερμανία) εταιρείες, το γνωστό Mittelstand, που προσφέρουν εξαιρετικά ανταγωνιστικά και ποιοτικά προϊόντα σε άλλες εταιρείες. Εκεί έχουν τεράστιο πλεονέκτημα οι Γερμανοί, που αυτή την στιγμή, δεν τους πλησιάζει καμία άλλη χώρα. Αυτοί κάνουν τις περισσότερες εξαγωγές (68%).
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Υδράργυρος έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:42
Northern Spirit έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:14
Έχει ήδη πάψει να πουλάει καλά προϊόντα. Στον προστατευτισμό της ΕΕ βασίζεται. Έχω μια υπόνοια οτι είναι φούσκα, όπως και άλλα μέλη της ευρωζώνης που ήδη σκάσανε.
Δηλαδη εχει παψει να εξαγει εκτος ΕΕ; Πρωτος εξαγωγικος προοπρισμος των Γερμανων ειναι οι ΗΠΑ και στην πρωτη πενταδα και η Κινα.
Άβαταρ μέλους
The Great Leader

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Great Leader »

Yochanan έγραψε: 28 Ιουν 2018, 23:40
Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιουν 2018, 20:26 Δεν νομίζω να διαφωνεί στο χαρακτηρισμό του strongman για κάποιον απ' αυτούς ο Γιοχάναν. Ίσως το λέει γενικά ότι είναι κακογραμμένα τα άρθρα.
Ναι ακριβώς. Είχα για παρα πολλά χρονια συνδρομη στο εκονομιστ αλλα κουράστηκα γιατι προπαγανδιζουνε φανερα για καποια θεματα που δε μου αρεσανε και το γειωσα. Δε θελω να επεκταθω εδώ πάντως.
Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος. Kάποια στιγμή,το πράγμα ξέφυγε. Πάντως ήμουν σίγουρος ότι ο Northern θα είναι φανατικός αναγνώστης. Tα θέματα του έχουν δυνατή την επιρροή του Economist.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

οχι ιδιαιτερα...Τοσο ο εκονομιστ οσο και η wall street journal ειναι υπερβολικα συντηρητικες...
τις χρησιμοποιω μονο οταν χρειαζομαι καποια στατιστικα στοιχεια (μελετες του εκονομιστ εχουνρ αρκετα τετοια)και τιποτε αλλο..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”