Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 15 Οκτ 2020, 21:25
Καλησπέρα.
Είχα χτυπησει το μεγαλο δαχτυλο του ποδιού μου πριν απο 2μιση μηνες στο γραφείο και εβγαλα ακτινογραφία και πήγα στον ορθοπεδικό και είδε την ακτινογραφία και δεν υπήρχε σπάσιμο ,ουτε ραγισμα μου είπε και μου είπε οτι έχει φλεγμονη.Και μου γραψε κατι χαπια αντιφλεγμονώδη για μια βδομαδα να τα παίρνω ,τα καταναλωσα τα 7 χαπια μεσα σε μια βδομάδα και σήμερα 5 μέρες μετα έκανα κατι εργασίες μιση ώρα και το ζόρισα λίγο και είχα πόνο πάλι.
Πως θα περάσει ο πόνος ?Δεν πονάει συνέχεια αλλα μονο οταν το ζορίζω
Λογική ερώτηση σε φόρουμ.
Πήγα σε ορθοπεδικό,έβγαλα ακτινογραφία κλπ,αλλά τι ξέρουν οι γιατροί;
Καλύτερα να ρωτήσω στο φόρουμ τον Τσέτουλα και τον Μέτουλα που τα ξέρουν καλύτερα.
Στύγιος έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 18:40
Θα επιζήσω κι απ' αυτό , αλλά εμβόλιο ΔΕΝ ΚΑΝΩ .Ούτε οι εμβολιασμένοι δεν κάνουν πλέον. Τελείωσε το "πανηγύρι" τρομολαγνείας..
Τώρα σου ετοιμάζουμε νέο εμβόλιο...με το νανοτσιπάκι από την πρώτη κι όλας δόση...
Θα πήξεις ποστη...
Ευτυχώς με φύλαξε ο Θεός και δεν έκανα εμβόλιο. Αλλιώς θα έμενε χήρα η Στύγαινα με 4 ορφανά.
Ενώ τώρα έμεινες εσύ και η χείρα με τα 5 ορφανά, τύπε.
1 γαμημένη φορά έχεις συμπεριφερθεί θετικά σε χρήστη; Απορία το έχω.
Τι θα πει θετικά ρε τύπε; Να μην γελάμε; Να μην κάνουμε αστεία; Να μην λέμε ανέκδοτα για Πόντιους, Κρητικούς, γκέι, ξανθιές, μαύρους, Κινέζους και Εβραίους για να μην παρεξηγηθεί κανείς;
Πολύ ευαίσθητος μας βγήκες για άτομο που έχει πετάξει με Corsair και έκανε 2 χρόνια σε ΕΠΑΛ.