!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αργύρης Ζήλος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- EKPLIKTIKOS
Re: Αργύρης Ζήλος.
Ο Μπάρετ πέθανε νέος; 60 χρόνων από καρκίνο δλδ νταξει νέος ήταν σχετικά αλλά όπως το λέει είναι σα να λέει ότι πέθανε σαν τον Τζίμι χεντριξ ξέρω γωBigChiefWahoo έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:25Εδώ όμως,προσκυνάμε.georgebi έγραψε: 15 Οκτ 2020, 12:04
Δύο είναι αυτά που στη μουσική μου άρεσαν, και μου θα αρέσουν πάντα. Το πρώτο είναι το άλμπουμ των Pink Floyd που έχει εξ ολοκλήρου συνθέσεις τους ιδιοφυούς, ψυχασθενούς Syd Barrett, οι οποίες δεν πρόκειται να ξεπεραστούν στον αιώνα τον άπαντα. To «Piper at the gates of dawn» έχει 11 τραγούδια και δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να ξαναγραφτούν τέτοια, έστω και παρεμφερή. Γι' αυτό και ο Barrett πέθανε νέος.
Spot on και στα δύο.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Σωστά,αυτό έπρεπε να το αφαιρέσω από την παράθεση.EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:37Ο Μπάρετ πέθανε νέος; 60 χρόνων από καρκίνο δλδ νταξει νέος ήταν σχετικά αλλά όπως το λέει είναι σα να λέει ότι πέθανε σαν τον Τζίμι χεντριξ ξέρω γωBigChiefWahoo έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:25Εδώ όμως,προσκυνάμε.georgebi έγραψε: 15 Οκτ 2020, 12:04
Δύο είναι αυτά που στη μουσική μου άρεσαν, και μου θα αρέσουν πάντα. Το πρώτο είναι το άλμπουμ των Pink Floyd που έχει εξ ολοκλήρου συνθέσεις τους ιδιοφυούς, ψυχασθενούς Syd Barrett, οι οποίες δεν πρόκειται να ξεπεραστούν στον αιώνα τον άπαντα. To «Piper at the gates of dawn» έχει 11 τραγούδια και δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να ξαναγραφτούν τέτοια, έστω και παρεμφερή. Γι' αυτό και ο Barrett πέθανε νέος.
Spot on και στα δύο.
Κρατάω μόνο την υποψία ότι μιλάει για καλλιτεχνικό θάνατο και όχι σωματικό.Εκεί,του το δίνω.
BigChiefWahoo έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:28
Εντάξει,εκφράστηκα λάθος,δεν κρίνω αν είναι άσχημος ή όμορφος,αλίμονο,απλά έχει αυτό το look γκεσταπίτη βασανιστή,που ό,τι πει είναι Νόμος.

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ουτε και εγώ κρινω την ομορφάδα του, τη στρυφνοτητα και τη στραβοξυλίαση που έγινε μοναξιά και καταθλιψούλα κρινω
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Spoiler
Ευτυχώς δεν σκάλωσε με τίποτα γατάκια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- BigChiefWahoo
Κάποτε στο Θησείο,σε ένα μαγαζί που λέγονταν Σταύλος,είχα γνωρίσει τον Μάκη Μηλάτο,που έκανε βραδιές soul/funk/μέχρι και hip-hop έπαιζε.
Ωραίος τύπος.
Ωραίος τύπος.
BigChiefWahoo έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:48 Κάποτε στο Θησείο,σε ένα μαγαζί που λέγονταν Σταύλος,είχα γνωρίσει τον Μάκη Μηλάτο,που έκανε βραδιές soul/funk/μέχρι και hip-hop έπαιζε.
Ωραίος τύπος.

Mπαα.....δεν....
Αν υπήρχε ένας που μπορούσε να κοιτάξει έστω και λίγο προς τον Ζήλο, προτού ξανακατεβάσε το βλέμμα χαμηλά, ήταν αυτός

Spoiler
- BigChiefWahoo
Σιγά ρε,κόψε κάτι.
Με τον Πετρίδη τι έπρεπε να κάνουν δηλαδή,να του πάρουν π#@α ;
Τύπε, αυτό είναι η αρσενική Παπαρήγα.georgebi έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:40BigChiefWahoo έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:28
Εντάξει,εκφράστηκα λάθος,δεν κρίνω αν είναι άσχημος ή όμορφος,αλίμονο,απλά έχει αυτό το look γκεσταπίτη βασανιστή,που ό,τι πει είναι Νόμος.
![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ο Πετρίδης για μένα στη μουσική ήταν ότι στα κόμικς ήταν ταBigChiefWahoo έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:58 Σιγά ρε,κόψε κάτι.

Μια σπουδαία βάση
Αλλά ο Ζήλος ήταν για μένα στη μουσική ότι ήταν στα κόμικς το

Άλλο επίπεδο....
Spoiler
- BigChiefWahoo
Δεν διάβαζα ποτέ Βαβέλ και Παρά Πέντε,δεν διαβάζω κόμικς τέτοιου είδους γενικότερα.Τα βρίσκω πολύ χυδαία.
Αντιρίξ και Συμφωνίξ,ναι.
Mad επίσης,το παλιό.
Αντιρίξ και Συμφωνίξ,ναι.
Mad επίσης,το παλιό.