!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tι σκύλο να πάρουμε;;

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Tι σκύλο να πάρουμε;;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Πάρτε έναν σκύλο που θα κάνει την δουλειά του, δεν θα σας ζαλίζει τα παπάρια με κολπάκια και δεν θα τον πασπατεύετε όλη την μέρα σαν χαζομπαμπάδες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Kiki mat έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:15
Yochanan έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:14
Kiki mat έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:05 Ανέβασε μου το ενυδρείο ...
Και πάνω που ήμουνα σίγουρος οτι είσαι πούστης
Μπαρντον;
Ήταν μια φορά ο Πέτρος και βλέπει το φίλο του τον Κώστα σκεφτικό. -Γιατί είσαι τόσο σκεφτικός; του λέει

-Σπουδάζω μια νέα επιστήμη.

-Ποια;
-Τη λογική.

-Δηλαδή;
-Τι έχεις στο σπίτι σου που σου αρέσει πάρα πολύ;

-Το ενυδρείο μου, του λέει ο Πέτρος.

-Δηλαδή σου αρέσουν οι παραλίες. -Ναι. -Δηλαδή σου αρέσει η άμμος. -Ναι. -Δηλαδή σου αρέσουν τα ψάρια. -Ναι. -Οπότε σου αρέσουν και τα μπαράκια στην παραλία. -Ακριβώς, του λέει ο Πέτρος. -Δηλαδή σου αρέσουν και τα ξώβιζα τα γκομενάκια με τα έξαλλα τα μαγιό, λέει ο Κώστας. -Ναι. -Άρα είσαι άντρας. -Ναι ρε Κώστα, μπράβο. Ωραία η λογική. Φεύγει ο Πέτρος εντυπωσιασμένος από τη λογική του Κώστα και συναντάει έναν άλλο φίλο του, τον Γιώργο. -Γεια σου ρε Γιώργο. Τώρα συνάντησα τον Κώστα και μου έμαθε μια νέα επιστήμη,τη λογική. Θες να στη δείξω;

-Ναι. Για πες, του λέει ο Γιώργος. -Έχεις ενυδρείο σπίτι σου;

-Όχι. -Ε είσαι πούστης!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

enaon έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:48 αποτυχημένο χιούμορ, μην δίνεις σημασία. :)
:smt005:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”