Με προκαλεις;hellegennes έγραψε: 15 Αύγ 2020, 21:30 Άνοιξε ένα νήμα για να μας μιλήσεις για τον ρεαλισμό του LoTR.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα 5 λάθη του Jurassic Park
- περαστικος
Re: Τα 5 λάθη του Jurassic Park
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- hellegennes
Ναι, θα γελάσουμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- περαστικος
Το LOTR ρε γελοιε εχει πολλα περισσοτερα νοηματα απο εναν τυραννοσαυρο που τρωει εναν τυπο την ωρα που χεζει σε ημοσια τουαλετα (πραγματικη σκηνη της πρωτης ταινιας).
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εγώ πάντως όταν διάβασα πως ο πολλά βαρύς, σούπερ μάτσο, ο 3 Α σερνικο, βασιλικός τυραννόσαυρος TRex, είχε χρωματιστά φτερά και πούπουλα σαν τον Ανδρέα Νομικό, γκρεμίστηκαν όλα μέσα μου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Ναι, έχει έναν μάγο που ούτε ένα fireball δεν μπορεί να πετάξει και το μόνο spell που πέταξε ήταν ένα torchlight για να βλέπουν καλύτερα σε κάτι στοές.περαστικος έγραψε: 15 Αύγ 2020, 23:20Το LOTR ρε γελοιε εχει πολλα περισσοτερα νοηματα απο εναν τυραννοσαυρο που τρωει εναν τυπο την ωρα που χεζει σε ημοσια τουαλετα (πραγματικη σκηνη της πρωτης ταινιας).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
Ανοίξτε νήμα και για τα Πόκεμον. Είναι αρκετά αληθοφανή; Πώς χωρούν στην ποκεμπολ; Αφού δεν υπάρχουν άλλα ζώα οι κεφτέδες περιέχουν Πόκεμον; Η χορτόπιτα από όντις είναι νηστίσιμη;
Τα οποία νοήματα τι σχέση έχουν με τον ρεαλισμό στην κίνηση που ανάφερε ο Χελης;περαστικος έγραψε: 15 Αύγ 2020, 23:20Το LOTR ρε γελοιε εχει πολλα περισσοτερα νοηματα απο εναν τυραννοσαυρο που τρωει εναν τυπο την ωρα που χεζει σε ημοσια τουαλετα (πραγματικη σκηνη της πρωτης ταινιας).
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Νομίζω αυτή η θεώρηση είναι μεταγενέστερη από την ταινία. Αλλά το ζουμί είναι το ίδιο, έχεις έναν μεγάλο τρομαχτικό θηρευτή.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το ιδιο ισχύει και για το Ματριξ. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι επιστημονικά είναι λάθος.klg έγραψε: 15 Αύγ 2020, 16:13 Mαλάκες αυτό το κομπλεξιλίκι με το Jurassic Park ποτέ δεν το κατάλαβα (έχω ακούσει παρόμοια σχόλια από revered βιολόγους φίλους μου). Δηλαδή τι θέλουμε, να κάνουν cite κάποιο peer reviewed paper που εκπόνησε η παραγωγή και εξηγεί το genetic engineering του Hammond και της InGen;
Εδώ το 90% των papers στον κλάδο και είναι για τα μπάζα, αλλά σε μια ταινία του χούλιγουντ (η οποία ήταν όχι απλά γαμάτη, ήταν legendary) θα κάτσουμε να υπεραναλύσουμε γιατί ο T-Rex δεν είχε φτερά ή γιατί δεν είναι drag queen και θίχτηκαν τα minorities;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Καμμία, απλά δεν ήξερε τι άλλο να πει.klg έγραψε: 15 Αύγ 2020, 23:32Τα οποία νοήματα τι σχέση έχουν με τον ρεαλισμό στην κίνηση που ανάφερε ο Χελης;περαστικος έγραψε: 15 Αύγ 2020, 23:20Το LOTR ρε γελοιε εχει πολλα περισσοτερα νοηματα απο εναν τυραννοσαυρο που τρωει εναν τυπο την ωρα που χεζει σε ημοσια τουαλετα (πραγματικη σκηνη της πρωτης ταινιας).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- John Brown Gun Club
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
επαιξε τρελο νταουνσαιζ και περικοπεςhellegennes έγραψε: 15 Αύγ 2020, 11:01
Τα πουλιά ΔΕΝ είναι συγγενείς των δεινοσαύρων, ΕΙΝΑΙ δεινόσαυροι.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- hellegennes
Για να καταλάβει κανείς τι λέω, αυτός είναι ο Πτηνόσαυρος (avisaurus), που έζησε την ίδια περίοδο με τον Τυραννόσαυρο:

Κι αυτό είναι ένα χαριτωμένο ξαδερφάκι του από τον ίδιο κλάδο αλλά 60 εκ. χρόνια αρχαιότερο (125 εκ. χρόνια πριν):

Αυτά δεν περιγράφονται σήμερα ως απόγονοι δεινοσαύρων, αλλά ως κλάδος δεινοσαύρων που προέκυψε από διαφοροποίηση από τα μικρά θηριόποδα.

Κι αυτό είναι ένα χαριτωμένο ξαδερφάκι του από τον ίδιο κλάδο αλλά 60 εκ. χρόνια αρχαιότερο (125 εκ. χρόνια πριν):

Αυτά δεν περιγράφονται σήμερα ως απόγονοι δεινοσαύρων, αλλά ως κλάδος δεινοσαύρων που προέκυψε από διαφοροποίηση από τα μικρά θηριόποδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εν ετει 2020 δεν κυκλοφορείς με μπλε τσουλούφι
- Λίνο Βεντούρα
Όλοι οι προαναφερόμενοι είμαι ξεχωριστά γένη που ανήκουν στην οικογένεια των δρομεοσαυρίδων.περαστικος έγραψε: 15 Αύγ 2020, 04:07 Οι βελοσιράπτορες μαζί με τα υπόλοιπα ξαδέρφια τους (Γιουτάσαυροι, δεινόνυχες κλπ) ανήκουν στο γένος των δρομεόσαυρων.
Παραθέτω την εργασία παρακάτω. Είναι λίγο για τον πούτσο, χωρίς να σημαίνει πως η καθιερωμένη άποψη είναι πιο βάσιμη.Το 2007 οι παλαιοντολόγοι Brian Roach και Daniel Brinkman κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι δρομεόσαυροι (άρα και οι βελοσιράπτορες) δεν θα μπορούσαν να κυνηγάνε σε αγέλες μιας και αυτό το χαρακτηριστικό της οργανωμένης κοινωνίας είναι εξαιρετικά σπάνιο και συναντάτε μόνο σε θηλαστικά.
https://www.researchgate.net/publicatio ... _Dinosaurs
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 581 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-
- 15 Απαντήσεις