!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περί Κριτικής Στον Χριστιανισμό
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Δημήτρης Λιαντίνης
Ρε Γκερ, πραγματικά, δεν μπορώ να το δεχθώ οτι δεν καταλαβαίνεις το 1+1 κάνουν δύο.
Ή είσαι κουρασμένη λόγω και της ώρας ή λειτουργείς αντανακλαστικά βάσει της απέχθειάς σου προς την χριστιανική θρησκεία.
Ξαναδιάβασέ τα αύριο που θα είσαι πιο ξεκούραστη ή πιο ψύχραιμη και αν θέλεις, εδώ είμαστε (πρώτα ο Θεός που λέμε εμείς), τα ξαναλέμε
Φιλικά
Ή είσαι κουρασμένη λόγω και της ώρας ή λειτουργείς αντανακλαστικά βάσει της απέχθειάς σου προς την χριστιανική θρησκεία.
Ξαναδιάβασέ τα αύριο που θα είσαι πιο ξεκούραστη ή πιο ψύχραιμη και αν θέλεις, εδώ είμαστε (πρώτα ο Θεός που λέμε εμείς), τα ξαναλέμε
Φιλικά
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
πώς να στο δώσω να το καταλάβεις;;;;
ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, ΓΝΗΣΙΟΣ, ΜΗ ΓΝΗΣΙΟΣ, ΣΩΣΤΟΣ, ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΠΑΛΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ, ΑΦΟΡΕΣΜΕΝΟΣ.
ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ.
ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΚΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΡΑΒΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΟΥΦΙΑ Η ΩΡΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΜΕΝΑ, ΠΑΠΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΗΔΕΨΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, ΓΝΗΣΙΟΣ, ΜΗ ΓΝΗΣΙΟΣ, ΣΩΣΤΟΣ, ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΠΑΛΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ, ΑΦΟΡΕΣΜΕΝΟΣ.
ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ.
ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΚΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΡΑΒΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΟΥΦΙΑ Η ΩΡΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΜΕΝΑ, ΠΑΠΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΗΔΕΨΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γι αυτό σου λέω Γκερ μου οτι μιλά η οργή σου αυτή τη στιγμή και μόνο αυτή.
Είσαι οφ τοπικ και θα το καταλάβεις ίσως αύριο που θα ξαναδιαβάσεις πιο ξεκούραστα.
Εαν θέλεις βέβαια να κάνεις λόγο ή να ανοίξει θέμα για αυτά που συζητάς, ευχαριστώς αν θελεις να συμμετέχω.
Είσαι οφ τοπικ και θα το καταλάβεις ίσως αύριο που θα ξαναδιαβάσεις πιο ξεκούραστα.
Εαν θέλεις βέβαια να κάνεις λόγο ή να ανοίξει θέμα για αυτά που συζητάς, ευχαριστώς αν θελεις να συμμετέχω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
κι εγώ σου λέω ότι μετέχω της θρησκείας θέλοντας και μη, οπότε θες δεν θες μια χαρά γνωρίζω και ξέρω για τι μιλάς, και μια χαρά θ' ασκώ κριτική και θ' αμφισβητώ τα γραφόμενά σου, τη θρησκεία σου, τον ιδρυτή της και οτιδήποτε θελήσω. και για να δεις πόσο λάρτζ είμαι, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τι σχολιάζεις και που. από κει και πέρα εσύ ήσουν που γκρίνιαξες πρώτη για θρησκειολογικό περιεχόμενο στο νήμα, οπότε κοίτα και λίγο στον καθρέφτη πριν μιλήσεις για οφ-τόπικ.Σουβλίτσα έγραψε: 14 Ιουν 2018, 02:45 Γι αυτό σου λέω Γκερ μου οτι μιλά η οργή σου αυτή τη στιγμή και μόνο αυτή.
Εξακολουθείς να αναμασάς τα ίδια παραληρώντας αρνούμενη να δεχθείς να κατανοήσεις (και όχι επειδή δεν κατανοείς, αλλοίμονο, ούτε η κούραση τελικά, ξημέρωσε η μέρα...) αυτά που σου λέω και αρνούμενη να δεχθείς οτι προσπαθώ να κάνω μαζί σου διάλογο και να σου εξηγήσω σε πόσα ποστ.
Αυτό δείχνει και πόρωση αλλά και κακοήθεια εκ μέρους σου απέναντί μου οπότε δεν υπάρχει νόημα να συνεχίσω άλλο την κουβέντα μαζί σου.
Όσον αφορά το τελευταίο που γράφεις, μπορείς να ανατρέξεις στην κουβέντα να δεις σε ποιά βάση και επι ποίου τα λεγόμενα έγινε η τοποθέτησή μου.
Αυτό δείχνει και πόρωση αλλά και κακοήθεια εκ μέρους σου απέναντί μου οπότε δεν υπάρχει νόημα να συνεχίσω άλλο την κουβέντα μαζί σου.
Όσον αφορά το τελευταίο που γράφεις, μπορείς να ανατρέξεις στην κουβέντα να δεις σε ποιά βάση και επι ποίου τα λεγόμενα έγινε η τοποθέτησή μου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
συγνώμη δεν κατάλαβα πως όταν γράφεις πως αυτό που δεν μου...επιτρέπεις, είναι να κάνω λόγο για αιρετικούς, γνήσιους, σωστούς κτλ χριστιανούς με βάση το τί έχω εγώ στο μυαλό μου οτι είναι ένας χριστιανός ήθελες να κάνουμε διάλογο.
μια παρεξήγηση ήταν σουβλίτσα, τώρα που το ξαναδιάβασα, κοιμήθηκα, ήταν η κούραση, ήταν η οργή, λύθηκε.
μια παρεξήγηση ήταν σουβλίτσα, τώρα που το ξαναδιάβασα, κοιμήθηκα, ήταν η κούραση, ήταν η οργή, λύθηκε.
- nik_killthemall
Ο ισχυρισμός ΣΟΥ πως, όχι απλά ο συγκεκριμένος χ, αλλά και ο ΚΑΘΕ χ, δεν είναι σε θέση να κρίνει το τάδε, και μάλιστα πριν καν ξεκινήσει η συζήτηση για το τάδε ΔΕΝ είναι κρίση !Σουβλίτσα έγραψε: 13 Ιουν 2018, 16:17 Όλα αυτά που λέω είναι κρίσεις αν δεν μπορείς να το καταλάβεις ρε συ δεν φταίω
Απαγόρευση έτσι όπως την εννοείς εσύ δεν υπάρχει πουθενά.
Κρίση λοιπόν ή μάλλον δια-κριση καλύτερα για το αν μπορείς εσύ και ο κάθε εσύ (δεν είναι προσωπικό το θέμα) να εκφράσεις άποψη για κάτι που όπως σου εξήγησα παραπάνω ή το δέχεσαι όπως είναι ή δεν το δέχεσαι. Δεν είναι τί μου αρέσει εμένα και τί εσένα.
Αυτό το καταλαβαίνεις?
Ο ισχυρισμός ΣΟΥ αυτός ΕΙΝΑΙ απαγόρευση ενασχόλησης και αμφισβήτησης αυτού που εσύ θεωρείς στο απυρόβλητο, απτην στιγμή μάλιστα που το διατυπώνεις γενικά για τον κάθε χ !
Άλλο το "κατά τα γνώμη μου παιδιά αυτά δεν τα αγγίζουμε" οπότε όλοι μας θα σου πούμε πως καλά κάνεις και εκφράζεις την γνώμη σου αλλά θα μας επιτρέψεις να την προσπεράσουμε την γνώμη σου και να αγγίξουμε αυτό που εσύ θεωρείς στο απυρόβλητο, και άλλο τα
- "εσύ κι ο λιαντινης θα τολμήσετε να κρινετε τους αγιους πατέρες ? " ή
- "Σαφώς λοιπόν και ΔΕΝ θα διατυπώσει (με την έννοια οτι δεν είναι σε θέση να το κάνει) κανείς οποιαδήποτε κρίση του καπνίσει γιατί δεν μιλάμε για αμπελοφιλοσοφίες και τσελεμεντέδες."
και τα ρεστα. Αυτά είναι απαράδεκτα !
ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ θα τους κρίνουμε και θα διατυπώσουμε και οποιαδήποτε κρίση μας καπνίσει, αιτιολογημένη με ορθολογιστικά επιχειρηματα και όχι με "επιχειρήματα" ιαχές ιερής πίστης, τυπου ποιος ειναι ο λιαντινης που θα κρινει το ιερό μου απυροβλητο ...
κι αν θές να γίνει συζήτηση (γιατί μπορεί στην τελική να μην θες να γίνει συζήτηση) τότε θα διαφωνήσεις με το περιεχόμενο των ορθολογιστικών επιχειρημάτων και μόνο αντιπαραβάλλοντας εξίσου ορθολογιστικό αντίλογο ! και ΔΕΝ θα ασχοληθείς με το αν είναι ή δεν είναι σε θέση, γενικά κιόλας ο κάθε εισηγητής τους, να τα αρθρώνει !
Στις ελεύθερες αγορές ιδεών = φόρουμ, ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ και ΟΛΑ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ !
Το ποιος εξάλλου είναι ή δεν είναι σε θέση, το κρίνει εκ των υστέρων η συζήτηση και η ανταλλαγή επιχειρήματων, και ΌΧΙ εκ των πρωτέρων το ιερό και απυρόβλητο δόγμα της κάθε σουβλίτσας !
(το ότι με την συμβολή σου βγήκαμε εντελώς εκτός θέματος το προσπερνάω ...)
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Σουβλίτσα για να δεχθεί ή να μην δεχθεί κάτι κάποιος θα πρέπει να επαφίεται στη διακριτική του ευχέρεια να αναγνωρίσει/αποδεχθεί και να ερμηνεύσει ανάλογα με τα γούστα του.Σουβλίτσα έγραψε: 13 Ιουν 2018, 15:58
Για να καταλάβεις λοιπόν, όταν μιλάς για τον χριστιανισμό μιλάς για μια εξ αποκαλύψεως θρησκεία η οποία έχει τα δεδομένα της, δεν επαφίεται στην διακριτική ευχέρεια του καθενός να αναγνωρίσει/αποδεχτεί και να ερμηνεύσει ανάλογα με τα γούστα του.
Ή δέχεσαι αυτά που καταρχήν ο ίδιος ο Χριστός είπε και έδωσε εντολές και οδηγίες, μετέπειτα οι Απόστολοι και οι συνεχιστές τους ή δεν τα δέχεσαι. Δεν έχει ολίγον έγκυος.
Αλλιώς με ποιο άλλο κριτήριο θα δεχθεί ή δεν θα δεχθεί κάτι;
Άρα όλοι μπορούν (για να μην πω επιβάλλεται) πρώτα να κρίνουν και μετά να δουν αν θα δεχθούν ή θα απορρίψουν κάτι.
Η μία σου πρόταση ακυρώνει την άλλη στην ουσία.
επιλέγω από το παραλήρημά σου και μπολντάρω και ξαναλέω οτι:nik_killthemall έγραψε: 14 Ιουν 2018, 15:46Ο ισχυρισμός ΣΟΥ πως, όχι απλά ο συγκεκριμένος χ, αλλά και ο ΚΑΘΕ χ, δεν είναι σε θέση να κρίνει το τάδε, και μάλιστα πριν καν ξεκινήσει η συζήτηση για το τάδε ΔΕΝ είναι κρίση !Σουβλίτσα έγραψε: 13 Ιουν 2018, 16:17 Όλα αυτά που λέω είναι κρίσεις αν δεν μπορείς να το καταλάβεις ρε συ δεν φταίω
Απαγόρευση έτσι όπως την εννοείς εσύ δεν υπάρχει πουθενά.
Κρίση λοιπόν ή μάλλον δια-κριση καλύτερα για το αν μπορείς εσύ και ο κάθε εσύ (δεν είναι προσωπικό το θέμα) να εκφράσεις άποψη για κάτι που όπως σου εξήγησα παραπάνω ή το δέχεσαι όπως είναι ή δεν το δέχεσαι. Δεν είναι τί μου αρέσει εμένα και τί εσένα.
Αυτό το καταλαβαίνεις?
Ο ισχυρισμός ΣΟΥ αυτός ΕΙΝΑΙ απαγόρευση ενασχόλησης και αμφισβήτησης αυτού που εσύ θεωρείς στο απυρόβλητο, απτην στιγμή μάλιστα που το διατυπώνεις γενικά για τον κάθε χ !
Άλλο το "κατά τα γνώμη μου παιδιά αυτά δεν τα αγγίζουμε" οπότε όλοι μας θα σου πούμε πως καλά κάνεις και εκφράζεις την γνώμη σου αλλά θα μας επιτρέψεις να την προσπεράσουμε την γνώμη σου και να αγγίξουμε αυτό που εσύ θεωρείς στο απυρόβλητο, και άλλο τα
- "εσύ κι ο λιαντινης θα τολμήσετε να κρινετε τους αγιους πατέρες ? " ή
- "Σαφώς λοιπόν και ΔΕΝ θα διατυπώσει (με την έννοια οτι δεν είναι σε θέση να το κάνει) κανείς οποιαδήποτε κρίση του καπνίσει γιατί δεν μιλάμε για αμπελοφιλοσοφίες και τσελεμεντέδες."
και τα ρεστα. Αυτά είναι απαράδεκτα !
ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ θα τους κρίνουμε και θα διατυπώσουμε και οποιαδήποτε κρίση μας καπνίσει, αιτιολογημένη με ορθολογιστικά επιχειρηματα και όχι με "επιχειρήματα" ιαχές ιερής πίστης, τυπου ποιος ειναι ο λιαντινης που θα κρινει το ιερό μου απυροβλητο ...
κι αν θές να γίνει συζήτηση (γιατί μπορεί στην τελική να μην θες να γίνει συζήτηση) τότε θα διαφωνήσεις με το περιεχόμενο των ορθολογιστικών επιχειρημάτων και μόνο αντιπαραβάλλοντας εξίσου ορθολογιστικό αντίλογο ! και ΔΕΝ θα ασχοληθείς με το αν είναι ή δεν είναι σε θέση, γενικά κιόλας ο κάθε εισηγητής τους, να τα αρθρώνει !
Στις ελεύθερες αγορές ιδεών = φόρουμ, ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ και ΟΛΑ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ !
Το ποιος εξάλλου είναι ή δεν είναι σε θέση, το κρίνει εκ των υστέρων η συζήτηση και η ανταλλαγή επιχειρήματων, και ΌΧΙ εκ των πρωτέρων το ιερό και απυρόβλητο δόγμα της κάθε σουβλίτσας !
(το ότι με την συμβολή σου βγήκαμε εντελώς εκτός θέματος το προσπερνάω ...)
Φυσικά και δεν θα κάνει κανένας Λιαντίνης μάθημα για το ποιός και τί είναι ο γνήσιος, μη αιρετικός, αγνός (τρε σικ) και λοιπά χριστιανισμός.
Θα πει ο Λιαντίνης στον Απόστολο Παύλο ας πούμε, κοίτα γιατί αυτά που λες πχ για τους ομοφυλόφυλους, βάσει της χριστιανικής θρησκείας, είναι λάθος?
Θα πει ο Λιαντίνης στον Άγιο Νικόλαο οτι, βάσει της χριστιανικής θρησκείας, ήταν λάθος να καταδικάσει τις κακοδοξίες του Άρειου?
Θα διορθώσει ο Λιαντίνης τον Μέγα Βασίλειο, τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο, τον Μέγα Αθανάσιο για τα δογματικά και για την διδασκαλία?
Θα υποδείξει ο Λιαντίνης στον Παύλο οτι έκανε λάθος στο παρακάτω?:
6 Θαυμάζω ὅτι οὕτω ταχέως μετατίθεσθε ἀπὸ τοῦ καλέσαντος ὑμᾶς ἐν χάριτι Χριστοῦ εἰς ἕτερον εὐαγγέλιον,
7 ὃ οὐκ ἔστιν ἄλλο, εἰ μή τινές εἰσιν οἱ ταράσσοντες ὑμᾶς καὶ θέλοντες μεταστρέψαι τὸ εὐαγγέλιον τοῦ Χριστοῦ.
8 ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω.
9 ὡς προειρήκαμεν, καὶ ἄρτι πάλιν λέγω· εἴ τις ὑμᾶς εὐαγγελίζεται παρ' ὃ παρελάβετε, ἀνάθεμα ἔστω.
Μήπως θα μας πει και ο Λιαντίνης, και ο κάθε Λιαντίνης ποιός στην τελική λόγος του Χριστού ήταν σωστός και ποιός όχι, ποιός μας πάει και ποιός δεν μας πάει?? Βάσει του τί αρέσει του Λιαντίνη, τί καταλαβαίνει ο Λιαντίνης, τί βίωμα έχει ο Λιαντίνης (σε σχέση με τον ...Χριστό) και τί θεωρεί ο Λιαντίνης ως ...αγνό με στοργή και προδερμ? και να τον διορθώσει άμα λάχει?
Μήπως θα αποφασίσει ο κάθε Λιαντίνης για την σαφή προειδοποίηση του Χριστού:
ἀμὴν γὰρ λέγω ὑμῖν, ἕως ἂν παρέλθῃ ὁ οὐρανὸς καὶ ἡ γῆ, ἰῶτα ἓν ἢ μία κεραία οὐ μὴ παρέλθῃ ἀπὸ τοῦ νόμου ἕως ἂν πάντα γένηται
Και δεν γελάνε οι πέτρες και τα τσιμέντα που συνεχίζεις να παριστάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις?
Για πες μου τώρα, με τί είδους ορθολογιστικά επιχειρήματα θα κρίνεις εσύ και ο κάθε Λιαντίνης ΟΧΙ ΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΠΑΕΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑ ΟΣΟ ΘΕΣ αλλά ποιά και τί είναι η Εκκλησία του Χριστού (εντάξει, δεν έχω ελπιδα να πάρω σοβαρή απάντηση, έτσι το ρωτάω, για έμφαση)
Μπιζέλι, απάντησα νομίζω, μην ξαναλέω τα ίδια, λυπήσου με 
- nik_killthemall
Σουβλίτσα η εκτός θέματος παρέμβασή σου ξεκίνησε όταν σχολίασες αυτό εδώ που έγραψα :
Δεν έχω πρόθεση να συνεχίσω οφ τοπικ σε άσχετα με αυτό που έγραψα, και προφανώς οι παρακλήσεις σου περί "θέσης του να κρίνεις, και ποιος εισαι συ κι ο Λιαντίνης" κλπ απο μένα πετιούνται στο καλάθι τον αχρήστων. Προφανώς και έχεις το δικαίωμα να τα λες, κι εγώ το δικαίωμα να τα πετάω στα σκουπίδια.
Αν δω αντίλογο επί του θέματος, τα ξαναλέμε ...

όσα λές και τώρα, εκτός από το ότι είναι ανακριβή, συνεχίζουν και είναι άσχετα και εκτός θέματος από αυτό ακριβώς που έγραψα !"Γιατί, όπως και ο ίδιος (ο Λιαντίνης) είχε πει, ένας γνήσιος και αγνός χριστιανός θα ήταν και θα αντιμετωπιζόταν από τον σύγχρονο χριστιανισμό αναμφίβολα ως αιρετικός (και δεν είχε άδικο)."
Δεν έχω πρόθεση να συνεχίσω οφ τοπικ σε άσχετα με αυτό που έγραψα, και προφανώς οι παρακλήσεις σου περί "θέσης του να κρίνεις, και ποιος εισαι συ κι ο Λιαντίνης" κλπ απο μένα πετιούνται στο καλάθι τον αχρήστων. Προφανώς και έχεις το δικαίωμα να τα λες, κι εγώ το δικαίωμα να τα πετάω στα σκουπίδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 14 Ιουν 2018, 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Έχω, θα πω προς το παρόν αναφορικά με την παράθεσή σου μέχρι να γίνει ο καφές και μια δουλίτσα "ω μέγα της υποκρισίας ολίσθημα"!
Λοιπόν (και με δεδομένη και καλή θέληση εκ μέρους μου να πιστώ οτι δεν τρολάρειςnik_killthemall έγραψε: 14 Ιουν 2018, 17:31 Σουβλίτσα η εκτός θέματος παρέμβασή σου ξεκίνησε όταν σχολίασες αυτό εδώ που έγραψα :
όσα λές και τώρα, εκτός από το ότι είναι ανακριβή, συνεχίζουν και είναι άσχετα και εκτός θέματος από αυτό ακριβώς που έγραψα !"Γιατί, όπως και ο ίδιος (ο Λιαντίνης) είχε πει, ένας γνήσιος και αγνός χριστιανός θα ήταν και θα αντιμετωπιζόταν από τον σύγχρονο χριστιανισμό αναμφίβολα ως αιρετικός (και δεν είχε άδικο)."
![]()
Θα ήθελα κι εσύ όμως κάποια στιγμή να καταφέρεις να πεις δυο λόγια ουσιαστικά και όχι μπερδεμένα με επαναλαμβανόμενες παραθέσεις σε απαντημένα ερωτήματα.
Απάντησέ μου αν δύνασαι στην προηγούμενη ερώτηση, ποιά είναι τα "ορθολογιστικά κριτήρια" όπως τα είπες με τα οποία θα κρίνει ο χι λιαντίνης ποιός είναι ο πραγματικός χριστιανισμός????
Σύμφωνα με την παράθεσή σου, για να έλθουμε πάλι στο ποστ από το οποίο ξεκινήσαμε ωστε να μην....βγαίνουμε εκτός εκτός θέματος
ποιός είναι ο κατα Λιαντίνη γνήσιος και αγνός χριστιανός
ΑΠάντησέ μου σε παρακαλώ ωστε να μην ξαναπέσω στο βαρύ αμάρτημα να σε απαξιώσω και να σου πω οτι δεν μπορεί ένας που δεν γνωρίζει να μιλά γι αυτό που δεν γνωρίζει
- nik_killthemall
στο τελευταίο βίντεο που ανέβασα πας 57:10 και για 6 λεπτά ο αντι-χριστιανός Λιαντίνης παραθέτει επιχειρήματα "περί του αιρετικού" χριστιανου που έγραψα. Τα ακούς και μου γράφεις με ποια διαφωνείς !Σουβλίτσα έγραψε: 14 Ιουν 2018, 18:21
Απάντησέ μου αν δύνασαι στην προηγούμενη ερώτηση, ποιά είναι τα "ορθολογιστικά κριτήρια" όπως τα είπες με τα οποία θα κρίνει ο χι λιαντίνης ποιός είναι ο πραγματικός χριστιανισμός????
Σύμφωνα με την παράθεσή σου, για να έλθουμε πάλι στο ποστ από το οποίο ξεκινήσαμε ωστε να μην....βγαίνουμε εκτός εκτός θέματος![]()
ποιός είναι ο κατα Λιαντίνη γνήσιος και αγνός χριστιανός, ποιός ο σύγχρονος χριστιανισμός, ποιός ο παλαιός
, ποιός ο σωστός και ποιός ο λάθος
ποιός ο αιρετικός
και βάσει ποιών πηγών
?
ΑΠάντησέ μου σε παρακαλώ ωστε να μην ξαναπέσω στο βαρύ αμάρτημα να σε απαξιώσω και να σου πω οτι δεν μπορεί ένας που δεν γνωρίζει να μιλά γι αυτό που δεν γνωρίζει![]()
(Να επισημάνω πως εγώ διαφωνώ και με τον Λιαντίνη δηλ. ουτε καν τον κατά Λιαντίνη αυθεντικό χριστιανό εγκρινω, απλα συμφωνώ με τον Λιαντίνη πως ένας τέτοιος χριστιανός που περιγράφει ο Λιαντίνης και εδώ αλλά και σε άλλα βίντεο, θα ήταν συνεπής με τα ευαγγέλια, συνεπης = συμφωνια λόγων και πράξεων)
Α όχχιχιι Νικολάκηηη, δεν κάθομαι τόση ώρα εγώ να γράφω κατεβατά πέρα δώθε για να καθαρίσεις με οπτικοακουστικό του Λιαντίνη
(άσε που δεν θέλω να προσθέσω και άλλη ζαλάδα στο κεφάλι μου, σου ζήτησα πριν να με λυπηθείς, γενικότερα)
Θα καθίσεις να τα γράψεις συνοπτικά έστω (βέβαια θα είναι μεγαλη δουλειά να γράψεις συνοπτικά μελέτες θρησκειολογίας αλλα τεσπα, αφού πρέπει να απαντήσεις κι εσύ
)
(άσε που δεν θέλω να προσθέσω και άλλη ζαλάδα στο κεφάλι μου, σου ζήτησα πριν να με λυπηθείς, γενικότερα)
Θα καθίσεις να τα γράψεις συνοπτικά έστω (βέβαια θα είναι μεγαλη δουλειά να γράψεις συνοπτικά μελέτες θρησκειολογίας αλλα τεσπα, αφού πρέπει να απαντήσεις κι εσύ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 386 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-