!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Koulistan: χάθηκαν 502 ποινικές δικογραφίες στην Κέρκυρα

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
elchav

Re: Koulistan: χάθηκαν 502 ποινικές δικογραφίες στην Κέρκυρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

sys3x έγραψε: 21 Ιουν 2020, 13:26 Δε σε καμα μέντσιο για το Πιέρ βρε :D ( :romance-hearteyes:), διάβασε το οπ. :D
Σόρρυ έκανα τριγκερ αυτόματα :oops:

Τι να πούμε, το νησί από ένα προπύργιο της μοναρχίας έχει καταλήξει τις τελευταίες δεκαετίες -και ιδιαίτερα μετά το φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ- να είναι μια από τις εκλογικές περιφέρειες του υπαρκτού ζαιισμού, στη χειρότερη μορφή του.

Αναμενόμενο καθώς το ποσοστό των γαυρων στο νησί είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Έτσι δικαιολογούνται τέτοιες ντροπιαστικές ενέργειες
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

elchav έγραψε: 21 Ιουν 2020, 13:34
sys3x έγραψε: 21 Ιουν 2020, 13:26 Δε σε καμα μέντσιο για το Πιέρ βρε :D ( :romance-hearteyes:), διάβασε το οπ. :D
Σόρρυ έκανα τριγκερ αυτόματα :oops:

Τι να πούμε, το νησί από ένα προπύργιο της μοναρχίας έχει καταλήξει τις τελευταίες δεκαετίες -και ιδιαίτερα μετά το φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ- να είναι μια από τις εκλογικές περιφέρειες του υπαρκτού ζαιισμού, στη χειρότερη μορφή του.

Αναμενόμενο καθώς το ποσοστό των γαυρων στο νησί είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Έτσι δικαιολογούνται τέτοιες ντροπιαστικές ενέργειες
Έτσι.
Δε περίμενα εκπτώσεις από εσένα.
:smt023
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Σενέκας έγραψε: 21 Ιουν 2020, 13:32 Εκτός αυτού, η ψηφιοποίηση αρχείων πρακτικά είναι δύσκολη υπόθεση, θέλει χρόνο...ειδικά με τα ελληνικά δεδομένα.
Δεν γνωρίζω. Δηλαδή έξω τι κάνουν; Έχουν scanner τεχνολογίας που δεν μπορούμε να προμηθευτούμε εμείς; Μου φαίνεται κομματάκι υπερβολικό. Αντί να έχεις δωμάτια ολόκληρα με φακέλους θα είχες έναν υπολογιστή, μερικές μεγάλες οθόνες και ένα μικρό χώρο με θυρίδες για τα τιμαλφή που αναφέρεις. Δεν φαντάζομαι ας πούμε ότι υπάρχουν ογκώδη αντικείμενα (όπλα, ρούχα κλπ) που να φυλάσσονται μαζί με τα χαρτιά.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Σενέκας έγραψε: 21 Ιουν 2020, 13:32
sys3x έγραψε: 21 Ιουν 2020, 13:28
Σενέκας έγραψε: 21 Ιουν 2020, 13:20

Δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται, λόγω προσωπικών δεδομένων. Πάντως απο τη στη στιγμή που μπαίνουν στο αρχείο απο το πρωτοδικείο, λίγο μετά καταλήγουν στα ΓΑΚ- το ξέρω γιατί έχω δουλέψει σε ΓΑΚ και με δικόγραφα πιο συγκεκριμένα. Πριν φύγουν για ΓΑΚ όμως, καλούν τους εμπλεκόμενους δικηγόρους να πάνε αν θέλουν να παραλάβουν ο,τι στοιχεία θέλουν απο τη δικογραφία/ αν θέλουν. Μου είχε τύχει σε πολλές δικογραφίες δικογραφίες που έκανα συντήρηση να υπάρχουν μέσα και φυσικά αποδεικτικά στοιχεία, πχ φυσίγγια με αποτυπώματα ή καδένες που φόραγε το θύμα πριν τον φάνε :D
Τι σχέση έχουν τα πδ με την ψηφιοποίηση είπαμε;
Ουαϊλντ Γκες. Εκτός αυτού, η ψηφιοποίηση αρχείων πρακτικά είναι δύσκολη υπόθεση, θέλει χρόνο...ειδικά με τα ελληνικά δεδομένα. Όταν πρόκειται για δικογραφίες, που συχνά είναι χιλιάδες σελίδες οι κάθε μια, συν τα απτά στοιχεία που πρέπει να φωτογραφηθούν ξεχωριστά, μιλάμε για άθλο :102:
Ωραία, μιας και βγάλαμε την πίπα των πδ από την μέση μας έμεινε μόνο το τεχνικό κομμάτι.
Γι' αυτόν τον "άθλο" που λες νήρομου υπάρχουν και στην Ελλάδα σύγχρονες εταιρείες αποδελτίωσης (έχει ένας φίλος μου) που στα ψηφιοποιούν στο τσάκα μπίκο, βέβαια, εάν το επιθυμούσε η εκάστοτε κρατική υπερεσία θα μπορούσε να δημιουργήσει μία δική της υπερεσία αποδελτίωσης ή ακόμη καλύτερα να υποχρεώνει να δημιουργείται εξ αρχής από δώθε και στο εξής το περιεχόμενο ψηφιακά (2020 χελλόου!), έργκο όλα αυτά, νήρομου, είναι οχτακάθαρα θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ή μάλλον θέμα απουσίας πολιτικής βούλησεως.
Φαν φακτ, ο κύριος Θεοχάρης έχει ειδικότητα στα μπινγκ ντάτα τα οποία μάλιστα πολλές φορές συσσωρεύονται μέσω ακριβώς αυτού του τύπου της αποδελτίωσης. Αλλά μην τα παίρνεις και τόσο σοβαρά αυτά που λέω ε, ένα χωρατό πήγα να κάνω με τον κύριο υπουργό.
:D

aljawn πόσο δίκιο έχεις ρε μλκ σε ορισμένα πράματα.
:a040:

.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

sys3x έγραψε: 21 Ιουν 2020, 14:20 aljawn πόσο δίκιο έχεις ρε μλκ σε ορισμένα πράματα.
Τύπε μου, τι να σου πω. Για πρώτη φορά που θυμάμαι στην μεταπολίτευση δεν έχουμε Υπουργό Δικαιοσύνης που να είναι νομικός (δεν έβγαιναν τα ρουσφέτια του kouli και έβαλε έναν... μικροβιολόγο) και έχουμε φτάσει στο σημείο να περιμένουμε Δευτέρα πρωί στις 06.00 να βγει το ΦΕΚ της υπουργικής απόφασης που θα μας πει αν θα ανοίξουν τα δικαστήρια την ίδια μέρα στις 08.00. Παρακαλάμε να μας φέρει στο υπουργείο την ηλίθια την Κεραμέως μπας και διασωθεί τίποτα από την δικαιοσύνη μέχρι να ξεκουμπιστούν (ανακοινώνουν και μεγαλόπνοα σχέδια για κατάργηση της επετηρίδας στο δικαστικό και βαθμολογίες δικαστών, για να ελέγχει η ελ κυβέρνηση μέχρι και τους ειρηνοδίκες) και οι άλλοι σου μιλούν για... ψηφιοποίηση.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Αρχέλαος έγραψε: 21 Ιουν 2020, 13:18 Αν είναι δυνατόν.
Πρέπει να διαλευκανθεί η υπόθεση και τάχιστα.
:smt005: :smt005: :smt005:

ΥΓ: Στην περίπτωση που το λες σοβαρά, με συγχωρείς.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Καταλαβε κανενας τι θελει να πει ο ποιητης;
aljawn έγραψε: 21 Ιουν 2020, 12:24 Ποιος ξέρει ποια δικογραφία ήταν η τυχερή, καθότι προφανώς για 1-2 υποθέσεις γίνεται όλος ο χαμούλης.
Ειναι δυνατον ανθρωπος που δηλωνει στο φορουμ οτι συναλλασεται με τα δικαστηρια να νομιζει οτι καποιο κατηγορουμενος μπορεινα την γλιτωσει επειδη χαθηκαν πχ 502 δικογραφιες ;
Μα σε τι βληματα εχουν δωσει πτυχια τα ελληνικα πανεπιστημια;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

sys3x έγραψε: 21 Ιουν 2020, 14:20
Πχ στο οτι φταιει ο υπουργος δικαιοσυνης αν χαθηκαν δικογραφιες στο πρωτοδικειο Κερκυρας η οτι επαιξε ρολο σε αυτο το τι πτυχια εχει ο υπουργος;
Μονο τελειωμενα κομματοσκυλα μπορουν να γραψουν κατι τετοιο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
sys3x

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 21 Ιουν 2020, 15:34
Πχ στο οτι φταιει ο υπουργος δικαιοσυνης αν χαθηκαν δικογραφιες στο πρωτοδικειο Κερκυρας η οτι επαιξε ρολο σε αυτο το τι πτυχια εχει ο υπουργος;
Γιάννννη, εσύ, εσύ γιάνννη, μιλάς για κομματόσκυλα γιάνννη.
Ζαμέ σύντροφε γιατρέ, ζαμέ.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

stella έγραψε: 21 Ιουν 2020, 14:52
Αρχέλαος έγραψε: 21 Ιουν 2020, 13:18 Αν είναι δυνατόν.
Πρέπει να διαλευκανθεί η υπόθεση και τάχιστα.
:smt005: :smt005: :smt005:

ΥΓ: Στην περίπτωση που το λες σοβαρά, με συγχωρείς.
Και εγώ ακριβώς αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, αυτό που έγραψε ο αρχέ.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

aljawn έγραψε: 21 Ιουν 2020, 14:43
sys3x έγραψε: 21 Ιουν 2020, 14:20 aljawn πόσο δίκιο έχεις ρε μλκ σε ορισμένα πράματα.
Τύπε μου, τι να σου πω. Για πρώτη φορά που θυμάμαι στην μεταπολίτευση δεν έχουμε Υπουργό Δικαιοσύνης που να είναι νομικός (δεν έβγαιναν τα ρουσφέτια του kouli και έβαλε έναν... μικροβιολόγο) και έχουμε φτάσει στο σημείο να περιμένουμε Δευτέρα πρωί στις 06.00 να βγει το ΦΕΚ της υπουργικής απόφασης που θα μας πει αν θα ανοίξουν τα δικαστήρια την ίδια μέρα στις 08.00. Παρακαλάμε να μας φέρει στο υπουργείο την ηλίθια την Κεραμέως μπας και διασωθεί τίποτα από την δικαιοσύνη μέχρι να ξεκουμπιστούν (ανακοινώνουν και μεγαλόπνοα σχέδια για κατάργηση της επετηρίδας στο δικαστικό και βαθμολογίες δικαστών, για να ελέγχει η ελ κυβέρνηση μέχρι και τους ειρηνοδίκες) και οι άλλοι σου μιλούν για... ψηφιοποίηση.
:a040: :a040: :a040:

.
Άβαταρ μέλους
aljawn

sys3x έγραψε: 21 Ιουν 2020, 15:59
Αυτά έγραψε ο μλκς; Ευτυχώς που τον έχω εδώ και 3 χρόνια στο ιγκνόρ. :003:
Άβαταρ μέλους
sys3x

aljawn έγραψε: 21 Ιουν 2020, 16:13
sys3x έγραψε: 21 Ιουν 2020, 15:59

Αυτά έγραψε ο μλκς; Ευτυχώς που τον έχω εδώ και 3 χρόνια στο ιγκνόρ. :003:
Καλά, είσαι τρελός ρε; τον γιάνννη στο ιγκνόρ, καλά εγώ είμαι φύσει και θέση ενάντια στο ιγκνόρ, αλλά το γιάνννη; το γιάνννη; :o
Τι μένει μετά, να μην βάζουμε και πιπέρι στο φαΐ μας;
Να τον βγάλεις από το ιγκνόρ πάραυτα.

.
Άβαταρ μέλους
aljawn

sys3x έγραψε: 21 Ιουν 2020, 16:40 Καλά, είσαι τρελός ρε; τον γιάνννη στο ιγκνόρ, καλά εγώ είμαι φύσει και θέση ενάντια στο ιγκνόρ, αλλά το γιάνννη; το γιάνννη; :o
Τύπε μου, καταλαβαίνω ότι μπορεί μια φορά τον μήνα να χάνω σκηνικά τύπου πρεσβείας Βουλγαρίας, αλλά δεν μπορώ ρε συ...
Όταν διάβαζα τα ποστ του, ένιωθα ότι έπεφτε το iq μου στο επίπεδο του...
Άβαταρ μέλους
sys3x

aljawn έγραψε: 21 Ιουν 2020, 16:50
sys3x έγραψε: 21 Ιουν 2020, 16:40 Καλά, είσαι τρελός ρε; τον γιάνννη στο ιγκνόρ, καλά εγώ είμαι φύσει και θέση ενάντια στο ιγκνόρ, αλλά το γιάνννη; το γιάνννη; :o
Τύπε μου, καταλαβαίνω ότι μπορεί μια φορά τον μήνα να χάνω σκηνικά τύπου πρεσβείας Βουλγαρίας, αλλά δεν μπορώ ρε συ...
Όταν διάβαζα τα ποστ του, ένιωθα ότι έπεφτε το iq μου στο επίπεδο του...
Με τον καιρό μαθαίνεις να τα ξεπερνάς αυτά ρε, το παθαίνω και γω αυτό με τον κουν (φίλιπ μόρτιμερ) πχ αλλά φέρνω στο μυαλό μου τον Σημίτη και το ξεπερνάω σε 0,01 δευτ. Προσπάθησε, θα τα καταφέρεις, πχώρουμ χωρίς πίθηκα και τους παραπάνω τιστομπούτσο πχώρουμ είναι;

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”