!!! DEVELOPMENT MODE !!!

QUIZ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΛΥΤΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΩΤΟΣ?

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: QUIZ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΛΥΤΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΩΤΟΣ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Στρακαστρουκας έγραψε: 17 Μάιος 2020, 14:29
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μάιος 2020, 14:26
Αρχέλαος έγραψε: 17 Μάιος 2020, 14:22 Ο Στέφανος Μάνος υπουργός της τότε κυβέρνησης ομολογεί απροκάλυπτα ότι

Εικόνα

Δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι άλλο.
Μα ούτως ή άλλως υπάρχει δομική διαφορά μεταξύ Αλβανών και σημερινών "προσφύγων".

Οι πρώτοι ήθελαν δουλειά ακόμη και με πολύ φτηνά για τους Έλληνες μεροκάματα. Οι δεύτεροι απαιτούν επιδοτήσεις.
A τωρα οι Αλβανοι γινανε φιλοι μας ε? Σταματησαν να ειναι ο εχθρικος λαος που θελει να εποικισει την "τζαμουρια" και να κανει πολεμο στην Ελλαδα? Ενδιαφερουσα αποψη. Ειμαι αισιοδοξος οτι σε 20 χρονια θα εχεις συνηθισει και τους Πακιστανους
Κάθε άλλο. Ο αλβανικός εθνικισμός υπήρχε και θα υπάρχει. Σύγκριση μεταξύ των οικονομικών αιτημάτων των μεν και των δε, έκανα.

Σε κάθε περίπτωση, με "πακιστανούς" αποκλείεται να συνηθίσω.
Αν έρθουν αυτοί στη γειτονιά μου και θελήσουν να επιβάλλουν τους όρους τους, θα φύγω εγώ.
Όσοι γουστάρουν την πολιτισμική αναβάθμιση :lol: της περιοχής, θα παραμείνουν.

Αναφορικά δε με τις εισροές από τις χώρες της Ευρώπης, ο βασικός λόγος που εγκατέλειψαν κάποιοι τα κράτη τους ήταν η ένδεια του ανατολικού μοντέλου και τίποτα παραπάνω.

Αν οι Αλβανοί ζούσαν όπως οι Έλληνες, δεν θα είχαν κανέναν λόγο να εγκαταλείψουν τη χώρα τους. Ή θα έκαναν αυτό που έκαναν και οι Έλληνες μετανάστες. Θα πήγαιναν Γερμανία, Αυστραλία, Σουηδία, ΗΠΑ κλπ με κανονικό διαβατήριο.

Είναι πολύ απλά τα πράγματα, αγαπητέ μου. Σε κάθε περίπτωση, αν γουστάρεις το πακιστανικό/αφγανικό/νιγηριανό κλπ μοντέλο συμβίωσης, ουδείς σου απαγορεύει να το βιώσεις, ακόμη και εντός Ελλάδας.
Από νησίδες πολυπολιτισμού που δίνουν ανάσες προοδευτικότητας σε όσους ασφυκτιούν από την ξενοφοβική νοοτροπία, άλλο τίποτα. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: QUIZ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΛΥΤΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΩΤΟΣ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Θυμάμαι μιά παρέα Φιλιππινέζους/ες τον Αύγουστο του 88, τη μέρα που έπαιζε φιλικό Ολυμπιακός - Έβερτον, προεδρία Κοσκωτά, πανηγυρικός αγώνας μετά από την απόκτηση του Ντέταρι. Αλλά και πιό πριν θα υπήρχαν.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”