Ο μηνίσκος είναι ένα θέμα, αν υπαρχει δουλειά που δεν σηκώνεις βάρη θα είναι καλύτερα.Cavaliere έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:3448 είμαι με μηνίσκο, αλλά θα παλέψω.Chainis έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:33Εγώ ξεκίνησα πριν ένα μήνα και κλαδεύω ελιές και ειμαι συνταξιούχος στα 66, οπου να `ναι γίνομαι 67 και κλεινω 8ωρο κάθε μέρα.Cavaliere έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:10 Βρήκα 2 δουλειές του ποδός. Μια σε σούπερ, μια σε χωράφια. Δεν ξέρω αν βαστά το νεφρί μου, αλλά είμαι καλομαθημένος στα ωραία, και θέλω χαρτζιλίκι. Συν 2 σπίτια.
Είμαι βέβαιος ότι εισαι σημαντικά νεώτερος μου.
Μην τα φοβάσαι τα νεφρά σου αλλά μην κολώσεις τις 2-3 πρώτες μέρες που θα πονάνε όλα, μετά θα στρώσει η κατάσταση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στη βιοπάλη.
Re: Στη βιοπάλη.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Δεν είμαι.Giorgos 574 έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:34Νόμιζα ότι είσαι παραπάνωChainis έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:33Εγώ ξεκίνησα πριν ένα μήνα και κλαδεύω ελιές και ειμαι συνταξιούχος στα 66, οπου να `ναι γίνομαι 67 και κλεινω 8ωρο κάθε μέρα.Cavaliere έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:10 Βρήκα 2 δουλειές του ποδός. Μια σε σούπερ, μια σε χωράφια. Δεν ξέρω αν βαστά το νεφρί μου, αλλά είμαι καλομαθημένος στα ωραία, και θέλω χαρτζιλίκι. Συν 2 σπίτια.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Και τις 2 θα κάνεις;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι, βρε. Εγώ δεν μασάω, σπούδαζα και δούλευα, έχω κάνει σε καλές φάμπρικες, σιδεράδικα.Αγις έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:37Σκηνογραφος ; - ειχαν εμφανιστει 2 - σε λιγες μερες εξαφανιστηκαν.Cavaliere έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:31 Εγώ ασκούσα την καλλιτεχνία για κάνω το πάθος μου των κατασκευών. Αλλά δεν πετάει τίποτε στα έργα μας. Q.C.. Τώρα που μένω καραντίνα δεν μπορώ να κάτσω. Ένας υγιής άντρας δεν πρέπει να τεμπελιάζει.
Ordem e Progresso.
Άσε να δω.Chainis έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:39Ο μηνίσκος είναι ένα θέμα, αν υπαρχει δουλειά που δεν σηκώνεις βάρη θα είναι καλύτερα.Cavaliere έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:3448 είμαι με μηνίσκο, αλλά θα παλέψω.Chainis έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:33
Εγώ ξεκίνησα πριν ένα μήνα και κλαδεύω ελιές και ειμαι συνταξιούχος στα 66, οπου να `ναι γίνομαι 67 και κλεινω 8ωρο κάθε μέρα.
Είμαι βέβαιος ότι εισαι σημαντικά νεώτερος μου.
Μην τα φοβάσαι τα νεφρά σου αλλά μην κολώσεις τις 2-3 πρώτες μέρες που θα πονάνε όλα, μετά θα στρώσει η κατάσταση.
Ordem e Progresso.
- Dwarven Blacksmith
Δουλειές υπάρχουν.
- Veni Vidi Vici
Δεν είμαι ρακόμελο, ρε. Είμαι σερνικός μπαρμπουτατζής, μπουζουκόβιος, και λαϊκός. Ράβω και κουστούμια.
Ordem e Progresso.
Ίσως σου πέσουν βαριές και οι δύο. Όχι ότι δεν μπορείς, αλλά στην αρχή θα σε ζορισουν και ίσως σου κάνουν ζημιά στο γόνατο χειρότερη. Ίσως να ρωτούσες και τον γιατρό σου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Veni Vidi Vici
Παπάρας είσαι!Cavaliere έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:48Δεν είμαι ρακόμελο, ρε. Είμαι σερνικός μπαρμπουτατζής, μπουζουκόβιος, και λαϊκός. Ράβω και κουστούμια.
Και τρολ!
Άκου 48 με μηνίσκο...λελούδω....
Αlea jacta est
καλως .Cavaliere έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:42Όχι, βρε. Εγώ δεν μασάω, σπούδαζα και δούλευα, έχω κάνει σε καλές φάμπρικες, σιδεράδικα.Αγις έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:37Σκηνογραφος ; - ειχαν εμφανιστει 2 - σε λιγες μερες εξαφανιστηκαν.Cavaliere έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:31 Εγώ ασκούσα την καλλιτεχνία για κάνω το πάθος μου των κατασκευών. Αλλά δεν πετάει τίποτε στα έργα μας. Q.C.. Τώρα που μένω καραντίνα δεν μπορώ να κάτσω. Ένας υγιής άντρας δεν πρέπει να τεμπελιάζει.
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γιατί μωρέ;Veni Vidi Vici έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:52Παπάρας είσαι!Cavaliere έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:48Δεν είμαι ρακόμελο, ρε. Είμαι σερνικός μπαρμπουτατζής, μπουζουκόβιος, και λαϊκός. Ράβω και κουστούμια.
Και τρολ!
Άκου 48 με μηνίσκο...λελούδω....
Ordem e Progresso.