Mπορεις να τα ξαναζησεις.Με αγορα εισητηριου διαρκειας στην Αγιασοφια κατηχηση απο τον Κουροπαλατη πριν τα ντερμπυ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγ. Σοφία Ακουστική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Obi Wan Iakobi
Re: Αγ. Σοφία Ακουστική
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Ξέρω πως το γράφεις χιουμοριστικά, αλλά καταλαβαίνουν μεγάλο ποσοστό ακόμα και σχετικά αμόρφωτοι άνθρωποι.hellegennes έγραψε: 25 Φεβ 2020, 01:42Εχμ... γιατί; Την καταλαβαίνουν τώρα;ST48410 έγραψε: 25 Φεβ 2020, 00:51Λίγο flat και "ονειρικό" μου ακούγεται το αποτέλεσμα. Η Βυζαντινή μουσική όποτε την έχω ακούσει στο φυσικό της περιβάλλον μοιάζει πιο ζωντανή, πιο ζωηρή. Αν όντως είναι τέτοια η ακουστική της Αγίας Σοφίας θα μπορούσαν οι πιστοί να καταλάβουν πχ την ανάγνωση του Ευαγγελίου;
Δεν ξέρω σε τι βαθμό υπολόγισαν τις διάφορες παραμέτρους οι καθηγητές της εν λόγω έρευνας. Η Αγία Σοφία χωράει παραπάνω από 20 χιλιάδες πιστούς. Πες στις απλές Κυριακές να είχες το 1/4 γεμάτο με 5-6 χιλιάδες κόσμο. Άραγε όλοι αυτοί να ήταν όρθιοι; Καθίσματα υπήρχαν στο ναό; Κάνα χαλί για τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς τουλάχιστον; Τίποτα; Γιατί με καθίσματα, χαλιά και χιλιάδες κόσμο αλλάζει δραστικά η ακουστική, ο χρόνος αντήχησης αλλά και άλλες παράμετροι. Θεωρώ απίθανο να μην είχε δοθεί κάποια προσοχή στο να μπορεί να γίνεται καταληπτός ο λόγος. Οι αρχιτέκτονες και μηχανικοί που πήραν μέρος στην κατασκευή του ναού πρέπει να ήταν η αφρόκρεμα της εποχής και αρκετά έμπειροι σε παρόμοια χτίσματα.
Τώρα με το σκάσιμο του μπαλονιού σε άδειο ναό θα πρέπει να κάνεις αρκετές διορθώσεις για να έχεις μια ιδέα του πως ακουγόταν η ψαλμωδία σε ναό με κόσμο. Anyway, αυτά είναι κοινή γνώση και ίσως τα έχουν λάβει υπόψη τους. Πολύ ενδιαφέρον όπως και να ΄χει.
Είναι μέχρι να μπουν μέσα τα κόκκινα λιοντάρια και μετά μόνο κακές αναμνήσεις θα έχετε.Obi Wan Iakobi έγραψε: 25 Φεβ 2020, 01:44Mπορεις να τα ξαναζησεις.Με αγορα εισητηριου διαρκειας στην Αγιασοφια κατηχηση απο τον Κουροπαλατη πριν τα ντερμπυ.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Η συναυλία-ηχογράφηση έγινε απόγευμα προς βράδυ, όταν ξεκινήσαμε είχε ακόμη λίγο φως από έξω, όταν τελείωσε βράδιασε. Οι εξωτερικοί ήχοι δεν ήταν πρόβλημα καθόλου, δεν την έχω επεξεργαστεί ακόμη προσεκτικά για να ακούσω άμα πήρε θορύβους από το κοινό που παρακολουθούσε.ST48410 έγραψε: 25 Φεβ 2020, 00:40Εξαιρετικά ενδιαφέρον. Γράψατε κανονικές ώρες ή τις μικρές; Οι ήχοι έξω από τη ροτόντα δεν ήταν πρόβλημα;sys3x έγραψε: 23 Φεβ 2020, 18:00 άκι, έχω ηχογράφηση από χορωδία που τραγούδησε έναν πρωτοχριστιανικό ύμνο (ίσως και τον πρώτο πρώτο από όσο γνωρίζω) στη ροτόντα, την ηχογράφηση την έκανα εγώ με δύο rebranded nakamitchi cm300 σε xy διάταξη πλασαριμένα στο κέντρο του ναού του Διός, ακριβώς εκεί που την έπεφτε ο αυτοκράτωρ (έχει καταπληκτική ακουστική σε εκείνο ειδικά το σημείο ειδικά για χορωδιακό μέλος - πολλά ακουστικά όργανα με γρήγορη ατάκα ακούγονται λίγο προβληματικά λόγω των καθυστερήσεων που εισάγονται από τις ανακλάσεις και άρα του "θολώματος" που υφίσταται αυτή τους η ατάκα ειδικά όταν παίζουν σε σύνολα, οι φωνές όμως ακούγονται εντελώς απόκοσμα) και είναι κυριολεκτικά δυό βήματα από την πόρτα μας.
Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά πες με να την ψάξω να στην στείλω να την ακούσεις (μην είσαι βιαστικός μόνο ε).
Είναι πραγματικά πιο όμορφη από τις ηχογραφήσεις που ποστάρατε στο νήμα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Will do, promise.hellegennes έγραψε: 25 Φεβ 2020, 01:41Τι περιμένεις; Πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ να το ακούσω.sys3x έγραψε: 23 Φεβ 2020, 18:00 άκι, έχω ηχογράφηση από χορωδία που τραγούδησε έναν πρωτοχριστιανικό ύμνο (ίσως και τον πρώτο πρώτο από όσο γνωρίζω) στη ροτόντα, την ηχογράφηση την έκανα εγώ με δύο rebranded nakamitchi cm300 σε xy διάταξη πλασαριμένα στο κέντρο του ναού του Διός, ακριβώς εκεί που την έπεφτε ο αυτοκράτωρ (έχει καταπληκτική ακουστική σε εκείνο ειδικά το σημείο ειδικά για χορωδιακό μέλος - πολλά ακουστικά όργανα με γρήγορη ατάκα ακούγονται λίγο προβληματικά λόγω των καθυστερήσεων που εισάγονται από τις ανακλάσεις και άρα του "θολώματος" που υφίσταται αυτή τους η ατάκα ειδικά όταν παίζουν σε σύνολα, οι φωνές όμως ακούγονται εντελώς απόκοσμα) και είναι κυριολεκτικά δυό βήματα από την πόρτα μας.
Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά πες με να την ψάξω να στην στείλω να την ακούσεις (μην είσαι βιαστικός μόνο ε).
Είναι πραγματικά πιο όμορφη από τις ηχογραφήσεις που ποστάρατε στο νήμα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απλά μην βιάζεστε γιατί είμαι λίγο πιεσμένος χρονικά αυτόν τον καιρό.
.
.
Δεν έχει και πάρα πολύ καιρό που ξαναεπετράπει να γίνονται τέτοια ηβέντ στη ροτόντα, νομίζω πρόπερσι έγινε η φάση.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Φεβ 2020, 01:42Γλυκιες αναμνησεις απο τα χρονια του κατηχητικουsys3x έγραψε: 23 Φεβ 2020, 18:00 άκι, έχω ηχογράφηση από χορωδία που τραγούδησε έναν πρωτοχριστιανικό ύμνο (ίσως και τον πρώτο πρώτο από όσο γνωρίζω) στη ροτόντα, την ηχογράφηση την έκανα εγώ
.
.
Ναι σιγά.Λεγεών έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:07Είναι μέχρι να μπουν μέσα τα κόκκινα λιοντάρια και μετά μόνο κακές αναμνήσεις θα έχετε.Obi Wan Iakobi έγραψε: 25 Φεβ 2020, 01:44Mπορεις να τα ξαναζησεις.Με αγορα εισητηριου διαρκειας στην Αγιασοφια κατηχηση απο τον Κουροπαλατη πριν τα ντερμπυ.
Αν μπουν μέσα τα κόκκινα λιοντάρια , το πολύ να κάνουμε 2-3 απολυμανσεις στα καπακια
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Η απολύμανση είναι το τελευταίο που θα σας απασχολεί μετά από την επόμενη εξάρα.Prepon έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:30Ναι σιγά.Λεγεών έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:07Είναι μέχρι να μπουν μέσα τα κόκκινα λιοντάρια και μετά μόνο κακές αναμνήσεις θα έχετε.Obi Wan Iakobi έγραψε: 25 Φεβ 2020, 01:44
Mπορεις να τα ξαναζησεις.Με αγορα εισητηριου διαρκειας στην Αγιασοφια κατηχηση απο τον Κουροπαλατη πριν τα ντερμπυ.
Αν μπουν μέσα τα κόκκινα λιοντάρια , το πολύ να κάνουμε 2-3 απολυμανσεις στα καπακια
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
- hellegennes
Τι λέει; Ακόμα; Θα περιμένουμε πολύ;sys3x έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:13Will do, promise.hellegennes έγραψε: 25 Φεβ 2020, 01:41Τι περιμένεις; Πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ να το ακούσω.sys3x έγραψε: 23 Φεβ 2020, 18:00 άκι, έχω ηχογράφηση από χορωδία που τραγούδησε έναν πρωτοχριστιανικό ύμνο (ίσως και τον πρώτο πρώτο από όσο γνωρίζω) στη ροτόντα, την ηχογράφηση την έκανα εγώ με δύο rebranded nakamitchi cm300 σε xy διάταξη πλασαριμένα στο κέντρο του ναού του Διός, ακριβώς εκεί που την έπεφτε ο αυτοκράτωρ (έχει καταπληκτική ακουστική σε εκείνο ειδικά το σημείο ειδικά για χορωδιακό μέλος - πολλά ακουστικά όργανα με γρήγορη ατάκα ακούγονται λίγο προβληματικά λόγω των καθυστερήσεων που εισάγονται από τις ανακλάσεις και άρα του "θολώματος" που υφίσταται αυτή τους η ατάκα ειδικά όταν παίζουν σε σύνολα, οι φωνές όμως ακούγονται εντελώς απόκοσμα) και είναι κυριολεκτικά δυό βήματα από την πόρτα μας.
Είναι πραγματικά πιο όμορφη από τις ηχογραφήσεις που ποστάρατε στο νήμα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έψαχνα κάτι φωτό στα μπακάπ μου στους εξωτερικούς μου δίσκους και την βρήκα (τυχαία) την ηχογράφηση.hellegennes έγραψε: 25 Φεβ 2020, 19:13Τι λέει; Ακόμα; Θα περιμένουμε πολύ;sys3x έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:13Will do, promise.
Τελικά θα σας φτιάξω πολύ νωρίτερα από ότι περιμένατε, σε δύο βδομάδες μπορεί και λιγότερο χαλαρά.
.
.
- hellegennes
Δοκιμάζει την υπομονή μας, παιδιά.
Ποιοι νομίζεις ότι είμαστε, κύριε; Οι απόγονοι του Ιώβ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Obi Wan Iakobi
Καμμια τυχη απεναντι στις τιγρεις του Κουροπαλατη.Λεγεών έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:07
Είναι μέχρι να μπουν μέσα τα κόκκινα λιοντάρια και μετά μόνο κακές αναμνήσεις θα έχετε.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Πω ρε φίλε, πριν λίγο την έβαλα να την ακούσω, είναι ακόμη καλλίτερη από ότι θυμόμουν, πόσο μα πόσο τεμπέλης και άχρηστος είμαι;hellegennes έγραψε: 25 Φεβ 2020, 20:39 Δοκιμάζει την υπομονή μας, παιδιά.
Ευκαιρία να κάτσω να την επεξεργαστώ λιγάκι, ευχαριστώ παιδιά που μου το θυμίσατε.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 283 Προβολές
-